Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

miniğim kolay gelsin şekerim çok sinirlenme anacım kendini yıpratma olur öyle vakkalar her apartmanda
meleklerim vede güzel annişleri hepinizi öptüm

yıpranan tek sey halılar oldu sanırım sekerım
oda ıyı oldu ne toz kaldı ne pıs:roflol:

sagolasın bebegım.aradım sılusunu almaya gıtmıs bugun gelınce haber verecekler bakalım hayırlısı olsun canım ınsaallah
amın canım benım sagolasın allah razı olsun

tesekkur ederım canım benım allah razı olsun amın ınsaallah canım benım.
yemegımı yedım ısler bıttıya sakınlesmısım bıraz canım :roflol:

miniğim kardeşine hayırlı teskereler diliyorum dualarımız kardeşinle vede tüm mehmetciklere Rabbim hepsini korusun

cok sagol canım benım allah razı olsun canım
tum askerlerımızı korusun rabbım ınsaallah

canım benım tesekkur edıyorum
sızdende bısey kacmıyor ayol.valla hırsımı cıkardım halılardan
verılmıs sadakası varmıs karu cıkmadı kapıya paralardım vallahı o sınırlekötükedihüso
sonra polıslerden toplardınız benı:roflol:

valla senin halıların yerinde olmak hiç istemezdim kimbilir sinirle nası çırpmışsındır sen :roflol:

yok kıs super olmuslar valla yere bır serdım ne toz ne bısey nasıl parlamıslar. ıncelmıs gıbı geldı gozume ıyı cırpmısım sanırımklava:

tesekkur edıyorum canım benım allah razı olsun
amın ınsaallah.bunu gonderecegız mayısa dıgerı gelecek sonra bunu bekleyecegız.
ay kardes beklemek bıle zorkı asker esı olmayı dusunun yaaa
rabbım herkesın yardımcısı olsun ınsaallah
tum askerlerımıze korusun rabbım

sagol canım benım allah razı olsun
bos buldukca yazıyoruz bır dunya oluyor sonra oku oku bıtmıyor degılmı?
eeeeeeeee sızde bos bırakmayın anacıgımmmmmm:roflol:

a.s.Prenseslerim ve kraliçe arılarım nasılsınız?

Şevvalcim üzülme, Alllah başka dert vermesin, tedavisi var merak etme. Hem sen yine de
başka bir doktora falan daha git, bazen herkesin değeri yüksek çıkabiliyor canım.
Efsunefecim iyileştiğine sevindim sana da çok geçmiş olsun bitanem.
Minikkuşum Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler olsun inşallah tatlım. Bu arada kendini bilmez insanların seni yıpratmasına asla izin verme hayatım, değmez.
Arkadaşlar şimdilik hepinizi öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum sağlıcakla kalınŞeniz

canım çok geçmiş olsun üzülme canım alah dermansız dert vermesin kötü düşünme canım ya bak benimde hastalıgım iç açıcı degil ama dünya umrumda degil hayata güzel bak canım........

canım biz zaten çok doktora gittik tek degil yani ama bütün sonuçlar bunu gösterioyo birde gen testi ya bu yanlış olması imkansız yani..............

miniim yafrum kardeşine hayırlı teskereler....
bende temizlik yaptım bugun hala da devam sizere bi bakayım dedim................

döndüm ya tatlım sen nerelerdesin yaw
döneli çok oldu ama sen piyasada yoksun şeker
eeeeeeeeee artık bir orta kahve içeriz hehehehehhehdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlar
nasılsınız hastalarımız inş. daha iyi olmuşlardır
yeni zaman buldum arkadaşlarım ve akrabalarım akşamdan beri göz aydını için geliyolar eksik olmasınlar
geçmişi okuyamadım ADA hanım uyursa okumaya çalışıcam
görüşmek üzere

[QUOTE="NightRose";4803918]a.s.Prenseslerim ve kraliçe arılarım nasılsınız?

Şevvalcim üzülme, Alllah başka dert vermesin, tedavisi var merak etme. Hem sen yine de
başka bir doktora falan daha git, bazen herkesin değeri yüksek çıkabiliyor canım.
Efsunefecim iyileştiğine sevindim sana da çok geçmiş olsun bitanem.
Minikkuşum Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler olsun inşallah tatlım. Bu arada kendini bilmez insanların seni yıpratmasına asla izin verme hayatım, değmez.
Arkadaşlar şimdilik hepinizi öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum sağlıcakla kalınŞeniz[/QUOTE]

sen nasılsın tatlım
düzeldim canım şükür
pc başında çok duramıyordum ama
artık sizlerleyim öpüyorum canım seni

genetik olabilir aynı testleri rüyayada yaptır bence
belki sürekli ateşlenip hasta olmasının nedeni olabilir
büyük geçmiş olsun canımŞeniz

sen nasılsın tatlım
düzeldim canım şükür
pc başında çok duramıyordum ama
artık sizlerleyim öpüyorum canım seni

Ben de toparlandım sayılır Allaha şükür canım. Antibiyotiklerim 2-3 tane kaldım Burun akıntısı başağrısı sürüyor ama onu atlatırız inşallah Tabi mecbur bu hafta işe geldim ama arada size de bakıyorum canlanıyorum iştehihoyyyt Ben de öptüm tatlım, Allaha emanet ol, sevgilera.s.

[QUOTE="NightRose";4804160]Ben de toparlandım sayılır Allaha şükür canım. Antibiyotiklerim 2-3 tane kaldım Burun akıntısı başağrısı sürüyor ama onu atlatırız inşallah Tabi mecbur bu hafta işe geldim ama arada size de bakıyorum canlanıyorum iştehihoyyyt Ben de öptüm tatlım, Allaha emanet ol, sevgilera.s.[/QUOTE]

tekrar kontrole git bence
tam geçmemişse dr tekrar ilaç veriyor canım
allah kolaylık versin çalışırken hasta olmak çok zor canımŞeniz

sewalcik cok gecmis olsun canim ALLAH dermansiz dert vermesin canim a.s.:1hug:

döndüm ya tatlım sen nerelerdesin yaw
döneli çok oldu ama sen piyasada yoksun şeker
eeeeeeeeee artık bir orta kahve içeriz hehehehehhehdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Arkidişiiiim için öğlen ben kahvemi içtim:roflol: O da bana yardımcı oldu sağolsun bi konuda, Allah razı olsunŞeniz

adercim senin adına ve ada içinde
çok sevindim o tahlilleri çok iyi bilirim,
efeden dolayı umaım bundan sonra herşey
ada için daha iyi olur
seni ve adayı öpüyorum

genetik olabilir aynı testleri rüyayada yaptır bence
belki sürekli ateşlenip hasta olmasının nedeni olabilir
büyük geçmiş olsun canımŞeniz

malesef gebetik canım ve yüzde elli rüyanazdada olabilir dedi doktorumuz ama rüyada olmasını anlamamız için çok şiddetli ve sık olarak karın agrıları olmalı dedi şimdilik yok o yüzden yaptırmıyoruz ama olursa hemen yaptırcam canım............

kızlar mesaj sayılarımız düşmüş yine benim baya düşmüş 5 bin olucaktı şimdiye kadar simeselerdi ay nie silerlerki ya...........

bugün muharremin onu aşure günü bu günün özel yiyeceğini meleklerime ve annelerine sunmak istedim

afiyet olsunnnnn

miniim yafrum kardeşine hayırlı teskereler....
bende temizlik yaptım bugun hala da devam sizere bi bakayım dedim................

tesekkur ederım canım benım
sanada kolay gelsın canım
gorusmek uzere

oh oh oh canım benım
kolay gelsın canım
sevınclı oldugun ıcın yorgunluk falan etkılemez canım
opuyorum canım benım sızı
gorusmek uzere

[QUOTE="NightRose";4804313]Arkidişiiiim için öğlen ben kahvemi içtim:roflol: O da bana yardımcı oldu sağolsun bi konuda, Allah razı olsunŞeniz[/QUOTE]

benım gıbı bır tıryakının yanında kahve demıyorlarmı bırde
bensız bogazından gectımı barı sekerımmmmmklava:

hayırlısı canım benım ya
belkıde olmaz canım ıcını rahat tut

kızlar mesaj sayılarımız düşmüş yine benim baya düşmüş 5 bin olucaktı şimdiye kadar simeselerdi ay nie silerlerki ya...........

canım sıte sabahtan bır ıkı hata verdı sanırım yıne agırlastı sıldıler bırazını
temızlık yapmıslar onlarda bızım gıbı anlayacagın-tatlicadiarzu-

bugün muharremin onu aşure günü bu günün özel yiyeceğini meleklerime ve annelerine sunmak istedim

afiyet olsunnnnn

ay canım benım yaaaa
kıs dayanamam da asureyeeeeeee
cok guzel asure yerım kıslar haberınız olsunnnnnn:roflol::roflol::roflol:
herkesın bu guzel ayı gunlerı kutlu olsun ınsaallah canlarım
opuyorum herkesı
yıne bas agrım tuttu benım kızlarla bır markete cıktım gelene kadar kafa dondu anında agrı saplandı
cok ayaz var bugun yıne ankarada
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere
meleklerımıde benım ıcın opun olarmı???????????Şeniz

nabersiniz kizlar kamilece cok güzel görünüyo
ben de kizim icin lahana tursusu kuracamda bilen varmi acil kizlar
bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…