- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.661
miniğim kolay gelsin şekerim çok sinirlenme anacım kendini yıpratma olur öyle vakkalar her apartmanda
meleklerim vede güzel annişleri hepinizi öptüm
sevvalcim geçmiş olsun arkadaşım.üzme bu kadar kendini en azından dermanı olmayan bir hastalık değil.önemli olan hastalığın farkına varıp dikkat etmek.allah yardımcın olsun.
miniğim nasılsın canım.kardeşine hayırlı tezkereler.rabbim yardımcısı olsun kardeşinin ve bütün mehmetçiklerimizin.
haklısın arkadaşım bir arada yaşamak çok zor farklı düşüncede insanlarla yinede canını sıkma değmez şekerim sinirlerini yıpratmaya bu arada kardeşin askere gidiyormuş hayırlı teskereler allah hayırla gidip gelmesini nasip eder inş
miniğim kardeşine hayırlı teskereler diliyorum dualarımız kardeşinle vede tüm mehmetciklere Rabbim hepsini korusun
merhabalar arkadaslar
Cocuklarımı uyuttum bi bakayım dedim
Hızınıza yetisemiyorum masallah birkac saat giremeyince sayfalar doluyor
Minikcim öncelikle kardesine hayırlı teskereler canım kahve delisine katılıyorum senin halılarda toz moz kalmamıstır sinirle nasıl cırptıysan::roflol: Bazen böyle durumlar olabiliyo apartmanda
Sevvalcim gecmiş olsun canım üzülme diyetle üstesinden gelirsin insallah
Ben yemek yapmaya gidiyorum hepinize kolay gelsin
valla senin halıların yerinde olmak hiç istemezdim kimbilir sinirle nası çırpmışsındır sen :roflol:
selam kızlar nabersinizzzz bayadır uğramamıştım ..
şevvalcik geçmiş olsun canım üzülme ne hastalıklar var şeker en azında çözümü olan perhizle atlatılacak bişi bu arada kaç çocuğun var bilmiyorum ama onada baktır ailede varsa çocuklarda mutlaka çıkıyo erken teşhis herzaman erken teşhistir
minik kuşlarım allah kavuştursun canım allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin
efsun efe yeşil sahalara dönmüşsün bacım tekrar geçmiş olsun
valla hepsini okuyamadım ne çene yapmışınıs
herkes iyidir umarım öptüm canlarŞeniz
merhabalar dün geceden beri elektiriklerimiz yoktu yoğun kar yağışından.
şevvalcik geçmiş olsun canım.
minikcim kardeşine hayırlı teskereler.
tinkimi tekrar başın sağolsun.
kübra betül nerelerdesin?yeni girdim topiğe diğer sayfaları daha okuyamadım.
hepinizi öpüyorum.......
canım çok geçmiş olsun üzülme canım alah dermansız dert vermesin kötü düşünme canım ya bak benimde hastalıgım iç açıcı degil ama dünya umrumda degil hayata güzel bak canım........herkese günaydın hanımlar ben günüme biraz morali bozuk başladım.
dün yaptıramadığım tahlili bu sabah yaptırdım
artık kesin olarak bir şeker hastasıymışım..
kızlar çok kötüyüm yolda ağlayark geldim.
görenler deli sanmıştır kesin...
melek anneleri hepinize günaydınlar
daha yeni uyandık tembelliğime bakın
sevalcik geçmiş olsun tatlım
şekerden bende muzdaripim üstelik zayıfım
birde hiç tatlı yemem ve sevmem bende çok
şaşırdım doğrusu kontrol altında tuttuktan sonra korkma canım
tekrar geçmiş olsun
betülüm dün girdiğimde haberim yoktu
küçükmeleğinin doğum günüymüş
nice mutlu yıllar güzel yaşlar diliyorum
adercim tahliller güzel çıkmış canım
hadi gözün ve gözümüz aydın
rüyacimsanada geçmiş olsun
bence başka bir dr da git
bazen dr lar yanlış teşhis koyabiliyorlar canım
miniğim ne diyelim canım hayırlı teskereler
diğer arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum
sevgiyle mutlulukla kalın
selam kızlar nabersinizzzz bayadır uğramamıştım ..
şevvalcik geçmiş olsun canım üzülme ne hastalıklar var şeker en azında çözümü olan perhizle atlatılacak bişi bu arada kaç çocuğun var bilmiyorum ama onada baktır ailede varsa çocuklarda mutlaka çıkıyo erken teşhis herzaman erken teşhistir
minik kuşlarım allah kavuştursun canım allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin:Saruboceq:
efsun efe yeşil sahalara dönmüşsün bacım tekrar geçmiş olsun
valla hepsini okuyamadım ne çene yapmışınıs
herkes iyidir umarım öptüm canlarŞeniz
canım çok geçmiş olsun üzülme canım alah dermansız dert vermesin kötü düşünme canım ya bak benimde hastalıgım iç açıcı degil ama dünya umrumda degil hayata güzel bak canım........
canım biz zaten çok doktora gittik tek degil yani ama bütün sonuçlar bunu gösterioyo birde gen testi ya bu yanlış olması imkansız yani..............
sen nasılsın tatlım
düzeldim canım şükür
pc başında çok duramıyordum ama
artık sizlerleyim öpüyorum canım seni
herkese günaydın hanımlar ben günüme biraz morali bozuk başladım.
dün yaptıramadığım tahlili bu sabah yaptırdım
artık kesin olarak bir şeker hastasıymışım..
kızlar çok kötüyüm yolda ağlayark geldim.
görenler deli sanmıştır kesin...
döndüm ya tatlım sen nerelerdesin yaw
döneli çok oldu ama sen piyasada yoksun şeker
eeeeeeeeee artık bir orta kahve içeriz hehehehehhehdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
genetik olabilir aynı testleri rüyayada yaptır bence
belki sürekli ateşlenip hasta olmasının nedeni olabilir
büyük geçmiş olsun canımŞeniz
miniim yafrum kardeşine hayırlı teskereler....
bende temizlik yaptım bugun hala da devam sizere bi bakayım dedim................
slm kızlar
nasılsınız hastalarımız inş. daha iyi olmuşlardır
yeni zaman buldum arkadaşlarım ve akrabalarım akşamdan beri göz aydını için geliyolar eksik olmasınlar
geçmişi okuyamadım ADA hanım uyursa okumaya çalışıcam
görüşmek üzere
malesef gebetik canım ve yüzde elli rüyanazdada olabilir dedi doktorumuz ama rüyada olmasını anlamamız için çok şiddetli ve sık olarak karın agrıları olmalı dedi şimdilik yok o yüzden yaptırmıyoruz ama olursa hemen yaptırcam canım............
kızlar mesaj sayılarımız düşmüş yine benim baya düşmüş 5 bin olucaktı şimdiye kadar simeselerdi ay nie silerlerki ya...........
bugün muharremin onu aşure günü bu günün özel yiyeceğini meleklerime ve annelerine sunmak istedim
afiyet olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?