Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Bende aynı kızımın derslerini yaptırdım şimdi bitti buraya geldim...aslında bizlere de karne vermeleri lazım biz daha çok uğraşıyoruz derslerle:roflol::roflol:

evet canım ben kızıma diyorum zaten senin notların benim diye.
kızlar okulu bitirince diplomayı bize versinler.herşeyi nerdeyse biz yapıyoruz.
ben okumamıştım,kızımın sayesinde ünüversite mezunu bile olurum.sırnaşık şey

kızlarr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
inş. bütün hastalarımız benim gibi güzel sonuçlar alıp mutlu olurlar canlarım tekrar teşekkürler
kubrabetül canım doğum günü kutlu olsun meleğinin nice mutlu yaşlara
hrkese iyi geceler
hepinizi çoookkk sewiyorum
iyiki varsınızzzzzzzzz

merhaba hanımlar
adercim kızının sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim gözünaydın canım
kuusum sana ve kızınada geçmiş olsun canım.bu havalarda çok dikkat etmek gerekiyo.benim küçük kızımda üşütmüş öksürüğü var ama ilaç içiremiyorum sevmiyo:1no2:
kaç gündür düzelmedi beni yoruyo cadı
miniğim yazın çok güzeldi.eminim burdaki herkes seninle aynı duyguları paylaşıyodura.s

betülcüm belinaycım sizlerede kolay gelsin
işiniz gerçekten zor
miniğim sanada kolay gelsin allah zihin açıklığı versin

iyi geceler tatlı rüyalar
herkese deliksiz bir uyku diliyorum:dance:
ve hepinizi öpüyorum mucksssssssssa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

slm anneler anca uyudu benım ufaklık bende bakayım dedım kımler var ee neler ayapıyorsunuz bakalım mınıkkuşlarım ne yapıyorsun senın kıler ne alemde dersler nasıl gıdıyor yaa

nasilsiniz melek anneleri bir gün giremedim kk ya bizim topik almis basini gitmis maasallah ´hasta olan meleklerimize ve annelerinede gecmis olsun diyorum Allah büyük hastalik vermesina.s.a.s.

nasilsiniz melek anneleri bir gün giremedim kk ya bizim topik almis basini gitmis maasallah ´hasta olan meleklerimize ve annelerinede gecmis olsun diyorum Allah büyük hastalik vermesina.s.a.s.

tesekkurler oyle bende 3 yada 4 saat gırmıyorum bakıyorum ıkı sayfa ilerlıyor yetısemıyorum konuları kacırıyorum bu seferde

Günaydın... Günaydın
İnsanlara günaydın...
Günaydın... Günaydın
Sevenlere günaydın...

Işıl ışıl bakışan gözlere
Cıvıl cıvıl uçuşan sözlere
Sıra sıra uyanan kalplere
Güzel olan herşeye, herkese
Günaydın... Günaydın...

Değişiyor dünyamız
Görmek istemesem de
Mutluluk yanıbaşında
Sen ne söylersen söyle

Her sabah daha sıcak
Güneşi doğuralım
Sevişen gönüllerde
Mutluluk yoğuralım.....

Her yeni gün insanlar
Yaşamı dokunsunlar
İnsanca yaşayanlar
Sonsuza karışsınlar...

Her yeni gün sevinçler
Dökülsün başımıza
Mutluluklar karışsın
Yıllarla yaşımıza

a.s.a.s.a.s.

herkese günaydın hanımlar ben günüme biraz morali bozuk başladım.
dün yaptıramadığım tahlili bu sabah yaptırdım
artık kesin olarak bir şeker hastasıymışım..
kızlar çok kötüyüm yolda ağlayark geldim.
görenler deli sanmıştır kesin...

herkese hayırlı sabahlar.
şevvalcik allah şifanı versin canım,beterinden saklasın.

tabiki beterinden saklasın canım ama bu hastalığın tedavisi yok sadece kontrol altında tutabiliyosun..insan genç yaşta hastalık sahibi olunca ilerde ne olur halim diye düşünüyo...senağlamasenağlama

geçmiş olsun canım acil şifalar inş
çok fazla boralini bozma canım çok daha kötü bir hastalık olmasından daha iyi değilmi
kontrol altında tutunca bir sorun olmuyor bazı irsi hastalıklardan malesef kaçış olmuyor:jeyyar:,benim ailemde de çoğunluk şeker ve böbrek hastası her türlü dikkatime rağmen böbrek yakaladı şekere dikkat etmeme rağmem korkutuyor benide
acil şifalarrr canım:Saruboceq:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…