- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.761
al bendende o kadar
daha yataklar duruyor
toplanmadı ve ben gözümü açtım
kk dayım adam boşayacak beni sonunda
neyse boşadığı zaman 1 hafta 1hafta birinizde kalırım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar hepinize selam umarım herkes iyidir diğer yazıları okuyamadım oyüzden ayrı ayrı herkesi ve meleklerinizi öpüyorum yanlızca bi resim gördüm çook tatlı...bu gün burda hava süper kızımla biraz dışarı çıkıcaz parka felan gidelim kaç gündür yağmur yağmur içimiz karardı ,ben kaçıyorum tekrar öptüm hepinizi...
davidof maşallahprensesin çok tatlı.allah bağışlasın.:Saruboceq:yanaklarından benim yerime öpermisin?Şeniz
davidof yeni gördüm canım prensesimizi çok tatlı maşallah
ci cin de bakıyoo
allah size bağışlasın canım
kaç aylık şekerim
aynı durum bizde de oluyor bazen canımKIZLARR NERDESİNİZ YAAA
şekerler aynı dert bizde de var benim eşimde kıskanıyooo
benimle ilgilenmiyosun diye şikayet ediyoo
hatta geçenlerde interneti iptal ettirmekten falan bahsetti
tuhaflar yaa erkek milletti değilmi işte
KIZLARR NERDESİNİZ YAAA
Benim eşimde aynı durumda ama çok erken kalktığı için erkenden uyuya kalıyo genelde bende usulca laptopu alıp mutfağa kaçıyorum yoksa suratından düşen bin parça o uyanıkken girmiyorum genelde delikafadulden naniknanik
yok canım benim eşim kızmıyo ama evde olduğunda yanında olayım istiyo
adam beni görmeyince rahat edemiyo o da haklı ama değilmi:roflol:
aynı dert bizdede var canım çok gç yatıyoruz eşim 11den özce kalkmıo o yüzden kahvaltı geç yapılıo ayy o yokken biz 9 da kalkar kahvaltımızı yapardık valla ...iyi günler hanımlar,nasılsınız?
eşim evde olduğu için fazla giremiyorum.sabah 11 e kadar yatıyoruz.kahvaltı yapına kadar öğlen oluyo.
kızım bile şikayetçi bu durumdan.babam biran önce işe başlasada bizde erken kahvaltı yapsak diyo.
miniğim geçmiş olsun canım sakın ihmal etme hemen git bi doktora.bi ara eşiminde geçmeyen baş ağrısı vardı.zorla ikna ettim en sonunda doktora gitti.sinüziti vardı onlar ağrı yapıyomuş.haplar iyi geldi şimdi ağrısı yok çok şükür.
aman anım sakın iptal etmesin snsiz naparız ben öslerim seni.............KIZLARR NERDESİNİZ YAAA
ayy en çok seninkine güldüm şlekerim.........iyi akşamlar kızlar bakıyorumda kocalarınızı çekiştiriyosunuz..
benimki de yeni bir tarif öğrenip deneyince bana
"bu tarifide kadınlar matinesine" yazda gönder diyo..
adam daha sitenin adını bile doğru söyleyemiyo...
kızlar benim eşimde evde ya can sıkıntısından benim yazdıklarımı okumak istiyo.bende olmaz diyorum.ayy biran önce işe başlasa artık.altı üstü bir hafta ama bana çok uzun geldi.
ayy çok mu kötüyüm ne!:jeyyar:
şimdi camiye gitti o yokken hızlı hızlı yazayım dedim.yanlış yazmışsam kusura bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?