Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi günler hanımlar,nasılsınız?
eşim evde olduğu için fazla giremiyorum.sabah 11 e kadar yatıyoruz.kahvaltı yapına kadar öğlen oluyo.
kızım bile şikayetçi bu durumdan.babam biran önce işe başlasada bizde erken kahvaltı yapsak diyo.
miniğim geçmiş olsun canım sakın ihmal etme hemen git bi doktora.bi ara eşiminde geçmeyen baş ağrısı vardı.zorla ikna ettim en sonunda doktora gitti.sinüziti vardı onlar ağrı yapıyomuş.haplar iyi geldi şimdi ağrısı yok çok şükür.

buyur gel canım ama benim durumumda vahim görünüyo:roflol:
adam nette hep kk de görüyo beni
geçen gelmiş bakıyo ne yazıyosunuz siz diye :roflol:bende özel bakma dedim
ben yinede eşim evdeyken pek girmiyorum
benimki bir tuhaf yanında otururum pek konuşmaz diğer odaya geçip pc açıncada kendisiyle ilgilenmiyorum diye canı sıkılırkaydirigubbakcemile3

canım burdada bugün güzel bir hava var.benim kızlarda parka gitmek istediler ama benim pazar işim olunca götüremedim
şimdide geç oldu birazdan hava kararır zaten
bakalım yarın hava güneşli olursa parka götürürüm artık

KIZLARR NERDESİNİZ YAAA
şekerler aynı dert bizde de var benim eşimde kıskanıyooo
benimle ilgilenmiyosun diye şikayet ediyoo
hatta geçenlerde interneti iptal ettirmekten falan bahsetti
tuhaflar yaa erkek milletti değilmi işte

davidof yeni gördüm canım prensesimizi çok tatlı maşallah
ci cin de bakıyoo
allah size bağışlasın canım
kaç aylık şekerim

davidof ay o şeker şey seninmiydi gözüme takıldı ama okuyamamıştım allah bağışlasın çok güzel yaa ..ay kızlar sormayın geçenlerde benimkide bütün gün evdesin yetmiyo ben gelince de kk dasın dedi beni burdan kıskanıyo ya inanmıyorum burayla ilgilenmekten onu unutmuşum felan ..şaşkın adam kendileri benim herşeyi olur bilmiyomuş gibi ama sizleride çok seviyorum hakikatten...

Benim eşimde aynı durumda ama çok erken kalktığı için erkenden uyuya kalıyo genelde bende usulca laptopu alıp mutfağa kaçıyorum yoksa suratından düşen bin parça o uyanıkken girmiyorum genelde delikafadulden naniknanik

aynı durum bizde de oluyor bazen canım
kızlarda katılıyor babalarına :roflol:
gerçi artık eskisi kadar tepki vermiyor formdaki eğitici konulardan bahsediyorum bazen
ozaman keyfine bak güvenliğini koru ama diyor onun endişesi erkek çıkan olursa diye galiba sonuçta kimse kimseyi görmüyor ya nette belli olmaz diyor ama topiğimize pek ses çıkarmıyor

tuhaf kelimesine bende katılıyorum canım
adamın yanındayken pek ilgilenmez diğer odaya geçince gelir pcyi kapatır beni yanına çağırır.:roflol:
allah akıl fikir versin bunlarakaydirigubbakcemile3
ben yinede eşim uyuyorken yada evde yokken neti açıyorum
evi ihmal ettiğimi düşünmesin demi:enbuyukkk:

yok canım benim eşim kızmıyo ama evde olduğunda yanında olayım istiyo
adam beni görmeyince rahat edemiyo o da haklı ama değilmi:roflol:

hanımlar ben kaçıyorum
kızım kucağımda uyudu.ouyumuşken yemeğimi yapayım
hepinizi öpüyorum kocamana.s.a.s.a.s.
görüşmek üzere canlarım:lepi:

iyi akşamlar kızlar bakıyorumda kocalarınızı çekiştiriyosunuz..
benimki de yeni bir tarif öğrenip deneyince bana
"bu tarifide kadınlar matinesine" yazda gönder diyo..
adam daha sitenin adını bile doğru söyleyemiyo...

kızlar benim eşimde evde ya can sıkıntısından benim yazdıklarımı okumak istiyo.bende olmaz diyorum.ayy biran önce işe başlasa artık.altı üstü bir hafta ama bana çok uzun geldi.
ayy çok mu kötüyüm ne!:jeyyar:
şimdi camiye gitti o yokken hızlı hızlı yazayım dedim.yanlış yazmışsam kusura bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

aynı dert bizdede var canım çok gç yatıyoruz eşim 11den özce kalkmıo o yüzden kahvaltı geç yapılıo ayy o yokken biz 9 da kalkar kahvaltımızı yapardık valla ...

aman anım sakın iptal etmesin snsiz naparız ben öslerim seni.............

ayy en çok seninkine güldüm şlekerim.........

kız okusun ne var bizde beraber bakıoz eşimle bazen hatta komik resimleri fıkraları falan okutuyom ben........

...

aman anım sakın iptal etmesin snsiz naparız ben öslerim seni.............

.........

canım benim saol arkadaşım bende özlerim kısss :asigim:
allah ayırmasın şekerim:1hug:
yok yok iptal ettirimiyim
teşebbüs bile etme sakın dedimyasakkelime
düşündüğünle kal çıkar o köttüü fikri aklından olacaklara karışmam yoksakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…