- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.801
Bende iyiyim cnm sağol aslında yatacaktım ama girdim KK ya cıkamıyorum :enbuyukkk:
Rüyanaz davidof size iyi geceler
Kararlıyım artık yatıyorum benden sonraki msjı bile kontrol etmeyecegim yoksa ayrılamıyorum:teselli:
Hepinize İYİ GECELER...:1hug:
iyi geceler mihriban nasılsın canım kızlar uyudular mı?
iyi geceler arkadaşlar misafirlerim vardı az önce gittiler sizelere iyi geceler diyeyim dedim de
rüyacım hayırdır iyimisin neerden çıktı şimdi bu itiraf şekerim hani belli etmeyecektik kendimizi
:))))))))))))))))))))))))))
iyi geceler kızlar...hangi erkek kız çocuğu anneleri topiğine yazarki daha ilgisini çekecek topikler varken...başka yerleri bilmem ama bizim topiğimizde yoktur kesinlikle...
kızlar ben erkekim.............:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
minikten özel izinliyiz mi desek acepsengözlerimebaksanabsendemi kamilecim:roflol:
rüyadan bekliyodum ama senden asla:roflol:
erkeksiniz demek minik nerde topik sahibi kimleri alıyomuş topiğe böyle:roflol:
Yok canım daha neler:roflol::roflol::roflol:
Erkek olsan simdiye ele verirdin kendini
Bizim topikte erkek olacagını hic sanmıyorum
Sende en olmaz kişisin bence
sen gül bakalım...Şeniz Şeniz Şeniz
Rüyanaz davidof size iyi geceler
Kararlıyım artık yatıyorum benden sonraki msjı bile kontrol etmeyecegim yoksa ayrılamıyorum:teselli:
Hepinize İYİ GECELER...:1hug:
sen öyle san şekerim.....erkekim işte ......:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:Walla şekerim senden şüphem yok ama, geçen biri bana özel mesaj yolladı, mesaj sayısı 0 dı msn adresini yazmış sorunların var sanırım kaydet beni dertleşelim yazmış rahatsız :1shok: :1shok:
Bari insan bikaç mesaj yazardı sapıklık yapmaya yeltenmeden :mymeka:
napayım kız erkek yok diolar bende iriraf edeyim artık dedim............iyi geceler arkadaşlar misafirlerim vardı az önce gittiler sizelere iyi geceler diyeyim dedim de
rüyacım hayırdır iyimisin neerden çıktı şimdi bu itiraf şekerim hani belli etmeyecektik kendimizi
:))))))))))))))))))))))))))
iyi geceler kızlar...hangi erkek kız çocuğu anneleri topiğine yazarki daha ilgisini çekecek topikler varken...başka yerleri bilmem ama bizim topiğimizde yoktur kesinlikle...
arkadaşlar size iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr
ben çıkıyorum artık kociş söylenmeye başladı
hımm demen benden bekliodun ha..sendemi kamilecim:roflol:
rüyadan bekliyodum ama senden asla:roflol:
erkeksiniz demek minik nerde topik sahibi kimleri alıyomuş topiğe böyle:roflol:
arkadaşlar size iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr
ben çıkıyorum artık kociş söylenmeye başladı
saol şekerim tşkler.............resimlerini gördüm bikerem fistuk gibi karusun:jeyyar:
Anam seninki de değişik bi fantazi sırnaşık şey Burda kadın kadına edebimizle meleklerimizden bahsediyoz delikafadulden
+18 de daha çok ilgileneceğin konular var :jeyyar: :jeyyar:
hımm demen benden bekliodun ha..
iyi bak yanlış çıkmadı beklentin.........
iyi geceler canım............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?