Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta sonu dılıyorum herkese canlarım
cok soguk bır hava var.ama dısarı cıkacagız kahvaltıdan sonra.esımın kızılayda ısı var oradanda kızları gezmeye goturecegız.malum cocuk gezmesı park olur oyuncakcılar vs..olur
kusummm canım fılm ızleyemedık canım o yuzden ısım veremeyecegım.ama cok begendıgım ve hayranı oldugum uzun zamandır ızlemedıgım spy game dusunuyordum.
ızleyememe sebebımde kızlar aksam bıraz sohbette takılayım dedım esım namazını kılana kadar o arada elıf abla lınk verdı.ve kk tup bebek yaptırıyor canlarım anne olmak ısteyenlere.
sıteden tanıdıgınız secdıgınız arkadaslarınız varsa kendı adınıza kuraya katılıp cıkarsa hakkınızı o arkadasınıza devretme gıbı bır sansınızda var.bende oyle yaptım.cok sevdıgım ve anne olmak ısteyen bır arkadasım adına basvuruda bulundum.onunla ılgılenırken baya gec oldugundan ızleyemedım fılmı.
olsun cok guzel bır olayın ıcınde olmakdan dolayı mutluyum.
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere canlarım

gunaydın canım benım
sanada guzel bır gun guzel bır hafta dılıyorum
opuyorum canım sızı
adanın tadı nasıl?dıslerınden dolayı rahatsızlıgı devam edıyormu?

ewet canım çok huysuzlaştı iştahıda azaldı
ahh bi çıkarsa dişlerinide rahatlasa yavrum
ırmakta hiç bilmedim meleğim uslu uysaldı ayyy ada tam bir cadı
ikinciler bööyle oluyoo galiba
canım saool sizede iyi gezmeler
bende sizi öpüyorum şekerim
görüşmek üzere:1hug:

GÜNAYDINLARRR güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
benbbugün sobayı temizlemem gerekecek tütmeye başladı
arkasındanda temizlik yapacağım mecburen
meleklerime ve annelerine öpücükler

Ya kızlar bişey sorcam sabah sabah gözüme ve aklıma takıldı tecrübeli olanlarınız yardımcı olursa sevinicem CADIARZU

Şimdi ben yaklaşık 6.5 ay önce doğum yaptım ama şu göbeğimden aşağı inen gebelik çizgisi tam olarak geçmedi azaldı ama geçmedi ne zaman geçicek bu şey ya senağlama

ay canım benım ınsaallah cabucak atlatır dıslerınıde ınsaallah
kıyamam ben sıze canım benım
valla sorma 2.cocuklar kesınlıkle fena oluyor ben bunu gordum.sukur bana zararı yok cocuklarımın ama elıfın yanında naz daha yaramaz.elıf uysal sakın sessızdır.naz dedıgını ıstedıgını almayı bılıyor.yaramazlık yapmıyor sen vermedınmı kendı ısını gorup ıstedıgını almayı basarıyor uyanık oluyor sonradan gelenler anam.bende evın en buyuguydum 4 kardesım vardı.annem de kardeslerımde hala oyle derler bır konu olsa o senın salaklıgın yapmasaydın vs...dıye
gecmısle ılgılı konustugumuzda.galıba buyuk olmak acemı olmak accık salak olmak demek.
neyse saglık olsun canım ne dıyelım?
bende sızı opuyorum canım gorusmek uzere
tesekkur edıyorum

GÜNAYDINLARRR güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
benbbugün sobayı temizlemem gerekecek tütmeye başladı
arkasındanda temizlik yapacağım mecburen
meleklerime ve annelerine öpücükler

gunaydın canım sagolasın
sanada guzel bır hafta sonu dılıyorum
kolay gelsın canım ıhmale gelmez tabı

Kızlar günaydın kaydirigubbakcemile2

İyi hafta sonları hepinize

Şeniz Şeniz

gunaydınnnnnnnnn
sanada ıyı hafta sonları sekerım
herkesı opuyorum canlarım kahvaltı yapıp cıkacagız bız gorusmek uzere
ev ahalısı uyandı ve acıktıyerimseniben
ŞenizŞenizŞeniz

yavrum senın ısınmı yok onu dert edıyon
benım ıkıncı kızı sezeryan oldum karnımda gulen suratla gezıyom sesım cıkmıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:

yavrum senın ısınmı yok onu dert edıyon
benım ıkıncı kızı sezeryan oldum karnımda gulen suratla gezıyom sesım cıkmıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:

Sorma kuşum bende sezeryanla doğum yaptım gülen surat aşağılarda gözükmüyo sırnaşık şey
Ama bu çizgi çok gözüme batıyo :çok üzgünüm:

canım takma kafana takvimimden anlaşıldığı üzre bende 7 ay önce doğum yaptım şkerim
benimkide tam olarak geçmedi ama çok az kaldı
geçer canım üzülme sen öpüyorum seni ve cin bakışlı meleğini:1hug:

Sağol canım benim geçer inşallah yaza kadar..
Bende öpüyorum seni, Irmak ve Ada 'yı Şeniz

nıghtrose canım adını görüyom aşağıda sanırım burdasın şekerr
nasılsın meleğin nasıl
öpüyorum canım benim

günaydın canım zamanla geçiyor ben de geçmez sanmıştım arka arkaya olmasına rağmen artık yok kalmadı,ilk seferde sezaryanda estetik dikiş yapmamış dr 2. estetikliydi ama birincinin izleri bile zamanla düzeldi bünyeye göre de değişebilir canım zamanı üzme canım kendini vucud 2 senede topluyormuş vucud kendini tamamen ozamn toparlıyormuş sen meleğinin en güzel zamanlarının taddını çıkar
olurmu meleğine ve sana öpücüklerra.s.

minik kuşlarım büyüklerin biraz salak konumuna katılıyorum canım
bende evin büyük çocuğuyum kardeşlerimle benimde durum aynı
:))))))))))))))))))

Sağol canım kaydirigubbakcemile5
Öptüm ben de Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…