- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.961
minik kuşlarım senin gülen surat en fazla 2 sene sonra tamamen kaybolur merak etmeyerimsenibentecrübeyle sabittir:1closedeyes:yavrum senın ısınmı yok onu dert edıyon
benım ıkıncı kızı sezeryan oldum karnımda gulen suratla gezıyom sesım cıkmıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
minik kuşlarım senin gülen surat en fazla 2 sene sonra tamamen kaybolur merak etmeyerimsenibentecrübeyle sabittir:1closedeyes:
bunlar tabi işin esprisi şekerim geçmesede gururla yaşardım ben o gülen suratla:teytey: Anam bu demek oluyo ki benim gülen suratta kaybolcak :teytey:
Kaybolsun tabi orda gülen surat ne alaka :roflol:
Yüzümüzden kaybolmasın ama :teytey:
bunlar tabi işin esprisi şekerim geçmesede gururla yaşardım ben o gülen suratla
meleklerimin en güzel hediyesi olurdu bana ilk bebeğimi son aylarda kaybette tehlikesi vardı daima dr kontrolündeydim çok şükür sağ sağlim elimize aldık maşallah
9 yaşımızıda doldurduk onu kaybetmedim yanımdaya her şeye değer a.s
canım benim her bebek farklı ama ya öp benim için adamı...ewet canım çok huysuzlaştı iştahıda azaldı
ahh bi çıkarsa dişlerinide rahatlasa yavrum
ırmakta hiç bilmedim meleğim uslu uysaldı ayyy ada tam bir cadı
ikinciler bööyle oluyoo galiba
canım saool sizede iyi gezmeler
bende sizi öpüyorum şekerim
görüşmek üzere:1hug:
GÜNAYDINLARRR güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
benbbugün sobayı temizlemem gerekecek tütmeye başladı
arkasındanda temizlik yapacağım mecburen
meleklerime ve annelerine öpücükler
minik kuşlarım büyüklerin biraz salak konumuna katılıyorum canım
bende evin büyük çocuğuyum kardeşlerimle benimde durum aynı
:))))))))))))))))))
minik kuşlarım senin gülen surat en fazla 2 sene sonra tamamen kaybolur merak etmeyerimsenibentecrübeyle sabittir:1closedeyes:
bunlar tabi işin esprisi şekerim geçmesede gururla yaşardım ben o gülen suratla
meleklerimin en güzel hediyesi olurdu bana ilk bebeğimi son aylarda kaybette tehlikesi vardı daima dr kontrolündeydim çok şükür sağ sağlim elimize aldık maşallah
9 yaşımızıda doldurduk onu kaybetmedim yanımdaya her şeye değer a.s
günaydın şekerlerim sevdiklerinizle güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.......
Kızlar günaydın kaydirigubbakcemile2
İyi hafta sonları hepinize
Şeniz Şeniz
Ya kızlar bişey sorcam sabah sabah gözüme ve aklıma takıldı tecrübeli olanlarınız yardımcı olursa sevinicem CADIARZU
Şimdi ben yaklaşık 6.5 ay önce doğum yaptım ama şu göbeğimden aşağı inen gebelik çizgisi tam olarak geçmedi azaldı ama geçmedi ne zaman geçicek bu şey ya senağlama
canım üzülme ya benimde duruyo bak benim cadı 3 yaşında benim doktorum ip sana alerji yapmış dedi ve o çizgi hiç gitmeyecekmiş malesef...
ancak 2 dogumda ip bana alerji yapıo amerikan ipi kullanın diycekmişim ama ben 2 .düşünmüyorum ....çizimdende memnunum rüyanazımın hatırası kız........
DAVİDOF İLAHİ KISS
güldürdün beni canım benim
ben buralardayım şekerim ara ara bakıyom kızlardan fırsat buldukça
misafir açıkla kimliğini çabuuukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?