Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

İyiyim canım....ne güzel erkenden yatıyorlar okula başlayınca ne yapacaksınız bakalım biz daha derslerin bir kısmını yaptık çizgi film arası verdi devam edicez birazdan,çocuğa hiçbirşeye vakit kalmıyor inanki daha dersler bittikten sonra bir tane hikaye kitabı okuyacak saat 11 oluyor bitene kadarkafamçokkarıştı aynen canım benim kızım da pcye oturunca msn min arka planı değişiyor,açılış sayfası da onun oynadığı oyun sitesi oluyor hemen...

bu mevsimde kestiğin karpuz hormonludur onuda ben almıyayım..
kalkmıycam pc den ama mürvet hanımdaymış sıra ödevleri bitmişmiş
insana bu kızlardan pc dede rahat yok

senağlamasenağlama

sanaldakı karpuzdan hormonmu bulasır kıs sende aaaaaaaaa:roflol::roflol:
sorma canım yaa
valla once kocalarımızı kıskandı bır sure onlarla mucadele ettık sımdıde pclerle
ay bunları bızımle yarıssınlar dıyemı dogurup buyutuyoruz dıyorum bazen :roflol::roflol:
ıyı geceler canım saka bır yana kolay gelsın allah yardımcımız olsun ınsallah

sorma canım ya okul derdı sımdıden benı dusunduruyor
ınan vıcdansızlık ya
okadar odev ders cocuga verılırmı?bezdırmek ve yıldırmak okuldan okumaktan sogutmaktan baska bırsey degıl amac kı okumayan nesıller olsunlar
allah yardımcımız olsun ne dıyım vallahı ısımız cok zor.
zatı agrasıf olmaya musaıt bır bunyem var okula baslayınca kız sanırım her gun vukaatı olan tek anne ben olacagımkötükedihüso
hayır kızımda benden utanacak sonrasenağlama
hayırlısı bakalım hakkımızda canım yaa
pc konusunda hıc sorma bugun onun oyun sıtelerınıde favorılere ekledım orayı bılıyor dırek oradan ac dedım hallettık olayı
sagolsun efsunun oglanla bırlıkde msnde elımızden alıp saatlerce bırbırlerıne sekıller gonderıp yazısıyorlar msnı efemız ıcın kullanıyor sadece kucuk hanım:asigim:
askkkkk kokusu var havada askkkkk kokusu varrrrrrrrrrr caktırmayın :roflol:

sekerler ben kacıyorum canlarım esımle bır kahve ıceyımde basbasa soylee
sonrada yatayım
cok uykum var bugun
herkese ıyı aksamlar ıyı geceler dılıyorum canlarım
gorusmek uzere hepınızı ayrı ayrı opuyorum canlarım

selam güzel meleklerin güzel anneleri

rüyacım çay şekeriyle fazla alakalı olduğuğnu sanmıyorum canım
ben genelde şekersiz içerim ama yinede
şekerim çıktı
biliyorum canım ama sadece çay degil ya tam bir tatlı hastasıyım o yüzden yaptırdım ben canım....

canım benim merak etme iyiyim kıss bişeyim yok sadece kaç oldugunu merak ettigim için şekerimi ölçtürdüm o kadar canım..........

kapris teşekkürler canım.
iyiyim bu aralar topiğe pek uğrayamadım.
kimseler yok galiba herkes dizi izlemeyemi gitti ne?

bi kaç gündür giremiyorum yoktum ay nekadar özlemişim:1hug:...kk yı ne haber kızlar iyisinizdir inş ..kuzucuklarınızda ..öyle ..ya bugünde eşim hasta diye giremedim.:1no2:...adam yanından ayırmıyo beni...çağırıyo yine ayy hadi herkese iyi geceler inş yarın iyileşir..kocişim :Saruboceq:kıyamam ben ona ...ay bide şuraya daha rahat gelirim...o evdeyken olmuyo ...a.s.öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…