Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

frezyacım annenede geçmiş olsun canım
tabiki dua ederiz.
inşallah dr dan iyi haberlerle dönersiniz:Saruboceq:
allah sendende razı olsun canım
öptüm senia.s.a.s.

hanımlar bugün çok geç uyandım
yatakları topladım kahvaltı yaptık pc nin başına geçtim
evde bütün işler duruyo ama benimde hiç yapasım yokbenneyaptımki
herkese güzel bir hafta diliyorum
hepinizi kocaman öpüyorum:enbuyukkk:

2.5 yaşında tam bir felaket bu aralar gerçekten sıcak bir klüb aranız da olmak güzel bendede genital sigil çıktı 1 ay önce farkettik çok sıkıntılıyım bu aralar smiar testinin sonucunu bekliyoruz inş kötü çıkmaz yarın belli olacaksenağlama

kızlar kaçamak geldim yine yaww dayanamıyom sizee mucx
niseyl hg aramıza inş. sonuçların temiz çıkar canım
lahanabebek canım baktımki topiğimiz çiçeksiz kalıyoo biraz renklensin dedim canım benim bizim gibi çiçeklerin yanında sönük kaldılar ama .... hadi ozaman yarınki çiçeklerde senden olsun canım
frezya canım annecinin sonuçları inş. temiz çıkar güzel rabbim acil şifalar wersin
kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum inş. kuzum biran önce iyileşir sonnra görüşürüz şekerlerr

allah bağışlasın yavrunu canım
topiğimiz gerçekten çok güzel bağımlılık yapar buraya girmeden yapamazsın burdaki herkes çok sıcak ve içten canım
sanada geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar canım

neyse hanımlar ben kalkıyım artık yerimden
sizleri bırakamıyorum ama evde her iş beni bekliyo
şimdilik byyyyyyyyy canlarımyerimseniben

selam canlarım
nasılsınız inşallah hepinizde iyisinizdir
hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hepinizi kocaman öptümm

nabersınız sekerler?
ıslerım bıttı
naz uyuyor elıfle bende sızlere bakmaya geldık
ben dınlenecegım bıraz elıfde pcde oyun oynayacak herkesı opuyoruz teyzelerı
gorusmek uzere ınsaallah

naber şekerler kızımı okula gönderdim sabahtan beri açım....sonra gittim şekerimi ölçtürdümçayı çok şekerli içiyorum merak ettim yüksektir diyordum ama 100 çıktı kızlar ..şimdi yemek yiycem grş....

rüyanaz canım geçmiş olsun ve gözün aydın

eşim geldi kızlarla ilgileniyoo bende burda takılıyım azıcık ayy çok yoruldum
kızının nazına dayanamadı hemen geldi bu kızlardan çekeceğimiz var hasta yaa bi naz bi naz ama bana değil babaya

selam kızlar...sabahtan beri temizlik yapıyorum,yemeğimi yaptım geldim akşam oluyor bile hemen...frezyacım inşallah annenin sonuçları temiz çıkar canım dualarımız seninle,adercim meleğine geçmiş olsun dikkat edin canım...

merhaba hanımlar
bende işlerimi bitirdim yemeğimi hazırladım buraya geldim
bir pilav yapıcam onuda birazdan yaparım
eeee sizler nerdesinizkaydirigubbakcemile2

rüyacım senin adına sevindim canım
bende çayı şekerli içerim.allahtan sadece kahvaltıda çay içiyorum onun dışında çayla kahveyle pek aram yok
zaten çaykolik olsaydım kesin bende şeker çıkardı allah korusun

kızlar çok nazlı oluyolar canım
benim en küçükde bir tek bana naz yapar
ortancanında canı çok kıymetlidir.o hepimize naz yapar
sadece büyük kızım naz yapmayı bilmez:1hug:

kızlar bu işler hiç bir zaman bitmiyo ben size birsey surucam 4sandalye ve cam masa aldım mutvaga ufak tefek derili şık bişi 650 ye aldım herkes çok tepki gösterdi pahalı diye sizce çok mu pahalı gerçi pis adam komşuma benzerini 450 ye vermiş sonradan ögrendim ama kaptı çektirdim geçen hafta ama daha gelmedi iptal ederler mi??*

canım bende mutfak masamı değiştiricem o yüzden araştırmıştım o senin anlattığın türde masa sandalyeler burda en pahalısı 400 lira canım .moralini bozmak istemem ama biraz pahalı almışsın gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…