- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.101
hihoyyyt kızlar meraba ne güzel bir klüb beni ve melegimide kabul kaydirigubbakcemile3
canım benim iyim sağol
eşimi 23 gün sonra işe gönderdim şüküğr
sen nasılsın
2.5 yaşında tam bir felaket bu aralar gerçekten sıcak bir klüb aranız da olmak güzel bendede genital sigil çıktı 1 ay önce farkettik çok sıkıntılıyım bu aralar smiar testinin sonucunu bekliyoruz inş kötü çıkmaz yarın belli olacaksenağlama
hihoyyyt kızlar meraba ne güzel bir klüb beni ve melegimide kabul kaydirigubbakcemile3
naber şekerler kızımı okula gönderdim sabahtan beri açım....sonra gittim şekerimi ölçtürdümçayı çok şekerli içiyorum merak ettim yüksektir diyordum ama 100 çıktı kızlar ..şimdi yemek yiycem grş....
rüyanaz canım geçmiş olsun ve gözün aydın
eşim geldi kızlarla ilgileniyoo bende burda takılıyım azıcık ayy çok yoruldum
kızının nazına dayanamadı hemen geldi bu kızlardan çekeceğimiz var hasta yaa bi naz bi naz ama bana değil babaya
Hoşgeldin canım aramıza...Meleğini allah bağışlasın...
kızlar bu işler hiç bir zaman bitmiyo ben size birsey surucam 4sandalye ve cam masa aldım mutvaga ufak tefek derili şık bişi 650 ye aldım herkes çok tepki gösterdi pahalı diye sizce çok mu pahalı gerçi pis adam komşuma benzerini 450 ye vermiş sonradan ögrendim ama kaptı çektirdim geçen hafta ama daha gelmedi iptal ederler mi??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?