- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.201
rüyacım gözün aydın canımcım annenle baban geliyomuş:1hug:
lahanabebek canım ooohhh mis gibide kokuyolar canım teşekkür ederiz hayatım a.s.a.s. kabul et şekerciim bunlardan benden sana
çok şükür iyiz canım sen ve meleklerin nasıl canımŞeniza.s.
kızlar okula gitti babamız uyuyor o uyurken bende iş yapamıyorum
sizlere takılayım biraz dedim benimde hala uykum var açılamazsam bende uyuyacağım sanırım ayyy iyice bu da alışkanlık haline gelmeye başladı kızları gönderip tekrar uyumak kızlar bile evden çıkarken iyi uykular yada kk da iyi dolaşmalar diye takılıyorlar bana:roflol:
lahanabebek canım teşekkür butonu bozulmuş yedek parçasını bulamadıkları için kalkmış canım
şekerler hadi görüşürüz benim uyumamlazım biliyorsunuz ki uyuyupta büyümemlazım:roflol:demi ama kaydirigubbakcemile3
herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
gununuz aydın olsun ınsaallah
kıs bune sayfaları oku oku bıtıremedım yaaaaa
ruya ok bebegım :)
betul canım benım gecmıs olsun melegımıze canım acıl sıfalar dılıyorum
gul sanada gunaydın canım.kıs neresı hamarat sunun nasıl yaptı o uykulu halıyle allah bılır sezene sorayım ben tadınıda soylerım sıze :))))))))))
efsun kıs ben enıste hasta dıye ses etmedım rahatsız etmeyım dıye sen enıstemı yasta yatagında bırakıp 2lere kadar buralardamı gezıyon..:)))))
saka bır yana canım benım nasıl oldu enıstem?
herkes ıyılerdır ınsaallah kızlar?belınay tınkımı kusum sende hosgeldın bıkac gundur yoktun.
secıl hosgeldın aramıza canım
lahanabebegım ader sevvalcıgım kamılece canlarım sızler nasılsınız?
ısmını anımsayamadıgım varsa kusura bakmayın sekerler topıgımızın tum melek annelerı sızlerı cok sevıyorum.
kahvaltı yapacagız sımdı sekerler ben kacıyorum kızlar cok acıkmıslar:))
günaydın meleklerime ve annelerine.nasılsınız görüşmeyeli.eşim geçen hafta evdeydi fazla giremedim.pazar günü anneme gelinimiz yemeğe geldi ailesiyle birlikte ordaydım.dünde kübra hastalandı ateş ve kusması vardı.doktora götürdüm iğne yaptılar dün.ancak bugün kendine geldi yavrum.büyük insan gibi hep yattı.
ben de dün sabahtan gitmiştim doktora psikiyatr'a.yani anlıcanız dün hastaneleri dolaştım.
bugünde misafir gelcek.daha temizliğimi bitiremedim kızımın hastalığından.size bi selam verip hemen iş başı yapcam.hadi bana kolay gelsin.
bütün meleklerimi ve annelerini öpüyorum.kaydirigubbakcemile3Şenizkendinize iyi bakın.:Saruboceq:
günayın meler annleri bende erkenciyim bugun annemleri ekliorum gelmek üzeredirler....
canım ,ücretsiz izne çıkarmışlardı
şimdi bir hafta çalışıcak sonra yinebir hafta evde olucak:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?