- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.241
sonucum temiz çıktı çok mutluyum kızlr ya
geçmiş olsun canım :Saruboceq:
cerencim çok geçmiş olsun sanada iyiki yanınızda olmuş
allah korumuş cereni :Saruboceq:
amanın bugün 11.30 kaddar uyumuşum ya
bütün işler beni bekliyor görüşürüz melek anneler :1hug:
hanımlar neredesiniz:sm_confused: kimsecikler yokmu:çok üzgünüm:
slm şekerlerim gitti annemler şimdi bende size geldm anacım oku oku bitmiyo ya ne çok mesaj yazıonus siz.......
arkadaşlar benim canım çok sıkın ya patlamak üzereyim durup durup ağlıyom ama hala aynıyım hala sıkıntım geçmedi ya
hayırdır canım ne oldu bi sıkıntın mı var...
canım oğlumun ölüm yıl dönümü yaklaşıyo sanırım bu yüzden :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok fena bişekilde canım sıkkın ev beni boğuyo resmen:1no2:
yaaa diyecek kelime bulamıyorum şu anda sana canım sabırlı olmaktan başka çare yok canım kızına ver kendini onunla ilgilen sürekli ne diyeyim bilemiyorum ki...:teselli:
allah korudu canım gerçektendesagolun cnm benim hoşbullduk.çok geçmiş olsun cerencim her çocugun başına geliyo ama eşin olmayıpta sen çocukla banyoya koşsayımdın üzücü şeyler olurdu burdan bütün anneler eşinin yaptıklarını okusun bence ben çok cesaretliyim bu konuda birkaç coçugu aynı yöntemle kurtard
canım çok sevindim iyi çıkmuş sanıım sonuçlarbugün sonuçlar çıkacak ögleden sonra dua edin temiz çıksın kızlar
geçmiş olsun canımceren cim cok gecmiş olsun
kızlar günaydın benim tatlı kızıma babadan hastalık gecti iki gündür uykusuz yemnek yemiyor cok kötüyüz yaa
ilaçtanda nefret ediyor
allah korudu gerçektende canımgeçmiş olsun canım :Saruboceq:
cerencim çok geçmiş olsun sanada iyiki yanınızda olmuş
allah korumuş cereni :Saruboceq:
amanın bugün 11.30 kaddar uyumuşum ya
bütün işler beni bekliyor görüşürüz melek anneler :1hug:
teşekkür ederim canımselam kızlar...kübrabetülcüm,goncacım geçmiş olsun meleklerinize...cerencim sanada geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım...niseylcim gözün aydın canım tahlillerin temiz çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?