- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.721
tekrar selam kızlar bizde tam ailece kahvaltıya oturacaktık gelen telefonla bütün sofra zehir oldu.
dün gece işyerimize hırsız girmiş dükkandaki elektronik eşyaları götürmüş
5 yıldır alınteriyle ysptığımız şeyler sanırım heba oldu..
moralim çok bozuldu...
napıcağımı bilemedim sizlerle biraz dertleşip belki açılırım diye geldim...
güzel meleklerimin güzel anneleri hepinize güzel bir gün vede güzel sağlıklı bir hafta dilerima.s bu gün ilk ben geldim galiba:teytey: herkeşler yatıyomu hala sizi uykucular saat sekiz oldu kalkın bakim :roflol: kalkmayana su dökerim ona göre:roflol::roflol::roflol:
günaydın melek anneler
sabah 7 den beri ayakatayım bana dökmeee :roflol::roflol::roflol:
havada soğuk çarşıya çıkıcam çıkmadan size bir göz atıyim dedim yerimseniben
GÜNAYDINLARRRR
hayırlı sabahlar
lahana bebekcim günayduın canım banada dökme 7den önce kalktım kızlarımı okula eşimi işe yolladım çayımı aldım elime alıp hemen geldim
tinkimini günaydın canım kolay gelsin
günaydın melek anneleri
hepinize güzel saglıklı bir hafta diliyorum
Lahana kamilece nasılsınız?
Minik aksam yoktun sabah bari erken kalk aaaaa?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Herkes nerede ya önceden sayfalar dolardı:sm_cool:
haftanın ilk gününden herkese günaydıınn...........
günaydın kızlar
hepinize teşekkür ederim meleğim biraz daha iyi
şurup bir hafta kullandık kızlar ama şurup içemiyor direkt kusuyor ne yediyse cıkardı kilo kaybı başlayınca iğne verdi doktoru
sizler nasılsınız
günaydın meleklerimin güzel annelerine
hepiniz sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum meleklerini
zi ve sizleri öpyorum
hasta olan tüm meleklerimize allah şifa versin
mınıkcım cnm günaydın nasılsın kızlar nasıl cnm öpyorum sizleri
gonca cnm sevindim meleğinin iyi olduğuna cnm benimkide pek birşey yemiyocnm ne olacak bunların halı öpyorum melindamı cnm
cnm mınıkcım ya zaten yemiyodum şimdide rahatsiz hiç yemiyo oyemeyince bende üzülüyorum dediğin gibi zorlamamk lazım cnm
okul başlarsa işin çok zor olacak cnm herkes temzliğe dikkat etse ve çocuklarımızı temiz yetiştirsek sanırım bu tur hastalıklar olmaz en azından cnm cnm bizimde abi getirdi yanındakı arkadaşi hastaymiş ondan ona geçti
eh hal böyle olunca gamzeyede bulaşti cnm
çok öptüm cnm görüşmek üzere
şevvalcik cok üzüldüm ya a allah belalarını versin inşallah
frezyam valla bilmiyorum canım benim bu kızın bir kaşık yemeğpine bağlı aile huzurumuz :)
miniğim sagol iyi dileklerin için tam toparlıyoruz bir hastalık bizde okula gidiyoruz ya bebelerden alıp getiriyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?