Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sagol canım sanada canım benım
oh oh sekerım arada tembellık lazım
bende her pazartesı yasadıgım sendromumu yasıyorum yıne
ev karusununda pazartesı sendromumu olur demeyın valla yasıyorum sekerler yaa
kocısım evdeyken kızlar babayla oynasmak ıstıyorlar gezıyoruz vs derken hafta sonu tatılı yapıyorum benden eeeeee halıyle sonra pazartesı olunca adam ıse kızlar bana kalıyor pek bır bozuluyorum:roflol::roflol:
neyse surda ne kaldı hafta sonuna zatı demı sekerler:roflol::roflol:[/QUOTE]

evet ne kaldi ki seninkiler evde yine benimki krese gidiyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım yaa ! gecen senede benım basıma geldı bızde cok etkılendık benımde bı kac parca altınım vardı ,fotograf mak.. v.s alıp gıtmıs .en cokta benı etkılıyen eve gırmesı ortalıgı dagıtması ve o halde evımı gormem.benı acayıp etkılemıstı.:çok üzgünüm:bı an evden sogumustum.neyse kı atlattım .canımızda malımızda ALLAH A emanet.

şavvallcim üzülme diycem ama nasıl üzülmiyceksin
ben yasalarıda sucluyorum bu durumlarda yani o hırsız şerefsizler illaki sabıkalıdır degilmi bir kapıdan girip diğerinden cıkıyorlar böyle olunca suc işlemekten korkmuyorlar olan namusuyla calışana oluyor
evine giren hırsızı bile yatak odana girmediği sürece öldürsen sen suclusun varmı böyle sacmalık

iyi akşamlar kızlar...şevvalcim üzülme dicem ama elinde değil biliyorum ama yapacak birşey yok canım elbet cezalarını birgün çekiceklerdir.bu arada meleğinin doğum günü kutlu olsun canım...

iyi akşamlar 2 gündür yazamadım.hafta sonu evde değildim.bugünde anca temizlik falan yaptım.
sizleri özlemişim biraz hasret gidereyim dedim.nasılsınız melekleriniz nasıl?inş bi yaramazlık yoktur.
hepinizi öpüyorum.kaydirigubbakcemile3
sevvalcim çok geçmiş olsun canım.allah cezalarını bir gün elbet verecektir.
meleğinin doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin.öptümkaydirigubbakcemile3

iyi geceler ,betülcüm hoşgeldin canım
özlettin
kızlarımı yeni yatırdım eşim dışarı çıkmıştı oda geldi tv izliyor bende sizlere bakmaya geldim

iyi akşamlar kızlar giremedim dün ve bugün sayfalarıda henüz okumadım ama son sayfadan anladığım kadarıyla yazıcammm,
şewalcik canım çok geçmiş olsun ne diycemi bilemedim kuzzuumm yaa inan çok üzüldüm ............
şewalin doğum günüde kutlu olsun öp annesi benim için mucxx

teşekkür ederim canım.....

Şevvalcik canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Üzme kendini diycem ama nasıl üzülmezsin :1no2: Tez zamanda gidenin kat kat fazlasını versin Rabbim size :Saruboceq:
Sağlığınızdan almasın hiçbir zaman canım benim Şeniz
Meleğinin doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllara, sağlıkla ve huzurla canım. a.s. a.s. a.s.

Walla ya bi denk gelemedik birimiz gidiyoruz birimiz geliyoruz delikafadulden

İyi geceler herkese öptüm hepinizi ve tatlı meleklerinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…