Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüyanazım geldi kızlar...
kanesiyle bana koştu çok hoştu valla duygulandım anne bak karnem deyişi... resmini falşanda yapıştırmışlar ona sevinmiş kuzum...
karnemize gelince karnemiz güsel kıslar.. gülen bebek suratları var sadece kendi başına gitinip soyunmaya yarın gülen bebek yapmış ona canım sıkıldı ama benim kızım kendi giyinip soyunuyo ..
aaammman dedi eşim sen ne bakıosun o ögretmene biz bilioz rüyanazın soyunup giyindigini.......

slm anneler kızım sonunda dün ameliyat oldu şimdi evdeyız cok sukur sımdı sonucu beklelıyoruz inş kotu sonuc almayız yarın tekrar konturole gorurecegız

CNM çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarda iyi çikar

ben bugun çok heycanlıyım kızım karnesini alacak yarın annemlere gidicem kızlar 8 gün yokum yarın sabah gidicem o yüzden rüyanaz bugun karnesini alacak......

cnm hayrlı olsun karneniz ve iyi tatıller cnm öpyorum rüyacğimi
bizde yarın alacağiz bakalım hayrlsı cnm
kendine iyi bak öptüm

betül cnm çok geçmiş olsun bacım
cnm dr git ihmal etme derim
allah şifa versin cnm

karalım geçmiş olsun inş. meleğinin sonuçlarıda iyi çikar canım içini ferah tut

rüyacıım gözünüz aydın canım meleğimin karnesi çok güselmiş canım bizde yarın alıcaz
hepinizi çook öpüyorum

karalım canım benım hadı gozun aydın canım
ınsaallah sonuclarda ıyı cıkacak canım ıcını rahat tut dualarımız sızınle canım
kubram canım benım cok gecmıs olsun canım benım dıkkat et kendıne arkadasım
ıhmal etme canım kendını dr gorun bır.
ceren canım melegımede cok cok gecmıs olsun canım benım
ruyamın gozlerınden opuyorum canım cok sevınmıs canım yaa
basarısını gururla sana kosarak sunmaya gelmıs
yerım ben onuu
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım yemegı yedık kızlarla baba oynasırken bende sızlere bakayım dedım
sızler neler yaptınız bakalım?

iyi akşamlar kızlar
karalım inşallah iyi haber alırsın
miniğim canım tel şarj olmuyor uspi kablosuyla
oluyordu önceden şimdi oda olmaz hale geldi
canım o yüzden tel açılmıyor
güya yeni telefon sinir oldum
betülcüm goncacım sizede geçmiş olsun
rüyacım karnemiz nasıl iyidir mutlaka
bakalım bizim karnemiz nasıl olacak
merak ediyorum gerçi bu sıralar nete girmekten
pek ders çalışımadı ama neyse
yarın dananın kuyruğu kopar

iyi akşamlar kızlar...heyecanla yarını olmasını bekliyorum.... acaba kızımın karnesi nasıl diye meraktayım...biz ilk karneyi geçen yıl anaokulunda almıştık ama bu senenin heyecanı bir başka...

ok anladım bebegımmm
keyıfler nasıl sekerım gorusemedık bugun msndede.ay cok guzel dı hava cıktık gıresımız gelmedı eve

iyi akşamlar kızlar...heyecanla yarını olmasını bekliyorum.... acaba kızımın karnesi nasıl diye meraktayım...biz ilk karneyi geçen yıl anaokulunda almıştık ama bu senenin heyecanı bir başka...

ay yerım ben onun karnesınıde onuda
sımdı okullu olduda gercek karne getırdı oylemı
ay op benım ıcın melegımı canım benımmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar,nasılsınız şekerler kimseler kalmamış
bende annemden gelip yemek hazırla derken vakit bi hayli geçmiş
tabi bu arada yarın için sarma sardım kızkardeşim ve eşi vardı onlarda az önce gittiler bende kızları yatırdım sizlere bakayım dedim ama kimse kalmamış

betül cnm çok geçmiş olsun bacım
cnm dr git ihmal etme derim
allah şifa versin cnm

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ayy almış ruyanaz ilk karnesini.yerim ben onu ne kadar da sevinmiş.öp annesi yanakların teyzesinin yerine.

seni çok iyi anlıyorum.biz hala daha heyecanlanıyoruz.aslında karnemizi öğrendik ama yinede heyecan var.

tşk ederim kızlar hepinize ...aşırı derecede baş agrım var hemen uyumak istiyorum ...rüyada şimdi uyudu bende yatıyorum iyi geceler herkese.......

iyi akşamlar kızlarr
rüyanaz canım gecmiş olsun
kubrabetul gecmiş olsun canım sanada
inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz kızlar
dualarım sizlerle öptümm

kızlar yardım edin kızım maaşallah 56 günlük oldu hala eldiven takıyorum tırnaklarını tam kesecem uyanıyor uyanıkken zaten durmuyor eldivenlerdende vazgeçmek lazım biliyorum ellerini tanıması gerekli ama kestirmiyor az önce çıkardım hemen yüzünü çizdi kıyamam ona ne yapsam?

iyi geceler canım banyo yaptırdıkan sonra tırnak makası kullanmadan kolayca kopar canım aklında olsun değilse kesmen çok zor olur
kolay gelsin canım ay negüzel kokuyordur miss gii benim içinde kokla annesi

kızlar iyi geceler
kübracım geçmiş olsun
fazla okuyamadım umarınm başka
hasta yada hastası olan yoktur
ilk karne haberini ben vereyim sizlere
gece gece
biz karnmizi bugünden aldık
öğretmenimiz yarın sabah erkenden memleketine
gidecekmiş
karneleri bugünden dağıttı
karnemiz baştan aşağı 5 le dolu
ama çok güzel bir duygu
allah herkese tattırsın.....

maşallah meleğimize :hooray:kaydirigubbakcemile5:lepi:
naslda gurur duymuşsundur şekerim
benim prenseslerimde yarın alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…