Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım kızımın dogum günüydü dün biz bugün kutladık cok güzeldi
anne olmak güzel sey beeee
hepinizi öptüm iyi geceler

herkese iyi geceler bayadır giremiyorum ..ama herkesi merak ettim umarım hasta meleklerimiz iyi olmuştur..sevvalcik sizin dükkan ne oldu inş yakalanmıştır pislikler ya böyle okumadan yazıyorum .belki yazmışsındır ama ...okumaya vaktim yok o yüzden ..yazdıysan daha önce kusura bakma oldumu canım..hepinizi meleklerinizde öpüyorum...allah rahatlık versin..

birde melekleride aslanlarıda karne alan arkadaşlarım adına çok sevindim allah hepimize evlatlarımızın diploma törenlerini göstersin inş...okuyup büyük adamlar,teyzeler olsunlar..hepsi..

doğum gününz kutlu olsun gonca eğer senin yaramazda
2006 doğumluysa sanırım
2 gün arayla anne olmuşuz

kuşumm ilgine teşekkür ederim canım
giden gitti yeni bir dönem başladı bizim için
zaten parmakizi bulunamadı dükkanda
sanırım kilitlerde varmış ama
malesef
düşünceli hırsızımız onlarıda götürmüş yanında

İnternet İşini Abartıyor muyum acaba?

1. Modeminizi kapattığınızda içinizde bir burukluk hissediyorsanız;

2. Defterinizdeki tüm adreslerde "@" varsa;

3. İnternet erişimi olmadığı için annenizle haberleşemiyorsanız;

4. Telefon faturanız 2 sayfadan fazlaysa;

5. Eşiniz resti çekip "Hayır, bilgisayar yatağa giremez!" dediyse;

6. Bilgisayar masanızın sandalyesini bir klozetle değiştirmeyi düşündüyseniz;

7. Gülümsediğinizde başınızı yan çeviriyorsanız;

8. Eşiniz devamlı olarak evlilikte iletişimin önemini vurguluyorsa ve siz de bunun üzerine kendisine yeni Bir telefon hattı ve modem aldıysanız;

9. Kelime işlemcinizle birşeyler yazarken her noktadan sonra "com" yazıyorsanız.com

10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayıyorsanız;

11. Ruyalarınız 256 renkse;

12. Uyumaya calışırken sleep(8*3600) diye düşünüyorsanız;

13. Asansore bindiğinizde gitmek istediğiniz kata ait düğmeyi çift tıklıyorsanız.

Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektirrrr!

kızlar nasıl birçok özellik bize uyuyor değilmi??????

sevvalcik kesinlikle katılıyorum bi saattir gidiyorum diyorum gidemiyorum ama bu sefer gittim iyi geceler ...dükkan işinede üzüldüm allah sizi korusun...illaki çıkar acısı çocuklarının rıskı onlar ...allah hayırlı güzel kazançlar naasip etsin canım ...

güzel dilelerin için teşekkür ederim canım
bu arada cuman şimdiden mübarek olsunnnnn:Saruboceq:

günaydın şekerlerim cumanız mübarek olsun..
çok erken yattıgım için uykumu aldım herhalde bu satte uyandım ve uyuyamıyorum bende buraya geldim........

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

................melinda doğumgünün kutlu olsun bebişim
.....................................allah ailene bağişlasin seni çok öp annesi.[/color]

uymazmı canımcıım aynı bennn :roflol::roflol:
saol paylaşımın içinŞeniz

günaydın meleklerimin güzel annişleri herkese hayırlı cumalarrrr ve güsel bir gün diliyorum

benden bütün melek annelerine sewgimide yanında gönderiyorum kabul edin lütfen

a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın melek anneler hihoyyythihoyyyt
cumanız mübarek olsun:Saruboceq:
bu çiçeklerde benden olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kübracım canım geçmiş olsun :Saruboceq:

rüyacım sanada geçmiş olsun :Saruboceq:

başka hastalarımız varmıydı :uhm: varsa bütün hastalarımıza rabbim şifalar versin inşallah:Saruboceq:

kızlar dün o kadar çok duygulandımki sizinlede paylaşıyım istedim
Irmak kuzum harçlıklarını biriktirmiş babasının doğum günü için hediye almış ince düşünceli kızım banada almış dün çok şık kolye ve küpesini armağan etti bana.
canım kızımm yaa çok ince düşünmüş
bugünde karne alıcaz bakalım çok güzel bi karne gelicek ama heyecanlıyız yinede

gunaydınlar canlarım
hayırlı cumalar olsun ınsaallah herkese.
karne alan meleklerımı sımdıden cok cok tebrık edıyor yanaklarından opuyorum onların
annelerı sızlerıde kıskanıyorum haberınız olsun yanııııııııııııı
saka bır yana sızlerınde karnesı canlarım onlar.cocuklarınızı yetıstırme ve onlarla ılgılenme basarınızdır her karne notları bence.
hastalarımız nasıllar bugun sekerler?ınsaallah daha ıyı hıssedıyorlardır kendılerını
gonca canım benım melegının dogum gununu canı gonulden kutluyorum omur boyu saglık mutluluk huzur dolu yıllar nasıp etsın rabbım
ader canım benım kuzucugumun ıncelıgıne ınan tuglerım dıken dıken oldu.rabbım hep hayrını gostersın evlatlarımızın ınsaallah
ruyam canım benım gecmıs olsun canım.gectıgıne sevındım bas agrının .bırdaha yasatmasın ınsaallah rabbım.sevvalcıgım canım benım hıc bırı uymuyor sekerım daha bana.ne guclu karuymusum henuz bagımlısı olmamısım demekkı.
bu arada sıze uyan hangılerı seker?merak ettım bır kacı demıssınya?
gul lahanabebegım sızlerede gunaydınlar sekerler.
herkese kucak dolusu gunaydınlar sevgı saygılar canlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…