Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Mihribancım çok geçmiş olsun canım. Bak ne güzel kesin düzelecek demiş doktoruda kesin konuşmuş. İçine ferah tut canım. Allah yardımcınız olsun..

belinay cım cok gecmis olsun canım ins.onemli biseyi yoktur melegının
hayırlı haberını beklıyorum optum melegını bıtanem

masallah canim benim ya herzaman düsünceli akilli hayirli bir evlat olur insallah :Saruboceq:

canim benim tesekkür ederim

Ayy minik kuşum yerim senin meleğini. İnşallah benim meleğimde ablası kadar akıllı, uslu bi kız olur büyüyünce :teselli:

tesekkür ederim canim sagol

Günaydın canım sen nasılsın? meleğin nasıll ??

iyiym nasil olayim ugrasiyorum iste is güc

kizlar ya ben iyi degilim cok sinirliyim bu aralar benim evim sobali bu eve istemeyerek geldim yani kaynanamlarin yanina tasindik hep zorlamalardan dolayi 1 yili gecti tasinali masraf ettik simdi yine ev ariyoruz üstüne sobam akiyo yoruldum artik :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ev bulmakta cok zor burda ev yok icimden cok kötü laflar demek geliyo bizi buraya tasinmamizda zorlayanlara ama denmiyo iste allah hepsinin cezasini versin klava: klava:

Ayy canım kıyamam Allah yardımcınız olsun bulursunuz inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir ev.

seni çok iyi anlıyorum canımillaki yakın olmak zorunlu sanki
sen herşeye rağmen sakin olmaya çalış canım olan sana olur kimsenin ruhu duymaz
inş istediğin gibi bir ev bulursun kendine iyi davranmayı unutma tatlım
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canim sagol ama bu durumda nasil iyi davranayim kendime depresyonami girsem ne :roflol: :roflol: :roflol:

gunaydın meleklerım vede guzel anneleri
herkese hayırlı gunler dilerim
hastalarımıza acil sifalar diliyorum
optum hepinizide kocamann

kaydirigubbakcemile3 GÜNAYDIN KIZLAR kaydirigubbakcemile3

günaydin kizlar nasilsiniz

gunaydınlar sekerler hepınıze
guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum

Günaydınlaaaaaar....
meleklerime ve annelerine güzel
bir gün diliyorum...kızımın karnı yine
çok ağrıdı akşam ve halada ağrıyor
bugün onu doktora götürücem...
hepinizi öpüyorum...

cok gecmıs olsun canım benım
dr dan sonra ıyı haberlerını beklıyoruz ınsaallah
gorusmek uzere canım

sagol canım benım.elıf allahın verdıgı en guzel lutuf dıye dusunuyorum.ıkı kızımda oyle ama elıf bambaska ne kıskanclık ne bır sorun yasattı bana.bebeklıgınden berı sureklı bır olgun tavır buyumuste kuculmuslugu vardır.ınsaallah hep boyle devam eder akıllı kızım benım.sureklı dua edıyoruz canım esımde bende.evet annelerın nazarı daha cok degermıs.rabbım nazarlardan esırgesın hepımızın meleklerını ınsaallah canlarım

günaydın şekerler
güzel bir gün diliyorum
kahvaltıdan sonra görüşürüz şekerler

gunaydın canım afıyet bal seker olsun canım
gorusmek uzere ınsaallah

masallah canim benim ya herzaman düsünceli akilli hayirli bir evlat olur insallah :Saruboceq:

canim benim tesekkür ederim

amın canım benım ınsaallah hep boyle devam eder.yapısında var sanırım bebeklıgınden berı bır kere uzmuslugu yoktur benı.hep bır olgunluk sergıler.babasına cok benzetırıp tavırlarını.ınsaallahta hep benzer.tanıdıgım en mukemmel ınsan es babadır.kızımda oyle olur ınsaallah
tesekkurler canım opuyorum senı ve melegınıde

Ayy minik kuşum yerim senin meleğini. İnşallah benim meleğimde ablası kadar akıllı, uslu bi kız olur büyüyünce :teselli:

sagol canım benım.tum cocuklar oyle canım benım aslında ama yetıstırmek burda cok onemlı dıye dusunuyorum.cevrenın aılelerın etkenı cok oluyor.hakkıyla yetıstırebılmeyı nasıp etsın hepımıze ınsaallah.
topıgımızde tanıdıgım tum annelerınde bunu basardıgını cok ıyı bılıyorum
hepınız cok guzel temız kalplı bılınclı ve evladına asık annelersınız bunları bılıyorum
eeeeeeee boyle oluncada evlatlar ustune dusenı yapıyor emın ol
opuyorum senı canım

canım benım allah yardımcın olsun bebegım ınsaallah
sıkıntılarının bıtecegıne ınanıyorsan tasın canım
hayat senın ve aılenın hayatı canım
beddua etme bosver allah goruyor herkesı herseyı sen ıcını rahat tut
rabbım buyuk bulursunuz bır ev tasınırsınız canım
hallolmayacak bırsey degıl bebegım
opuyorum canım benım senı

emiy canım uzme o tatlı canını rabbim buyuktur senide goruyordur onlarıda inankı bir gun bu cektın cileler bitecek sende feraha cıkacaksın sen sakın uzulme mutlu olmaya bak insallah en kısa zamanda her sey istedigin gibi olur bitanem optum seni

canim sagol ama bu durumda nasil iyi davranayim kendime depresyonami girsem ne :roflol: :roflol: :roflol:

ayy ne depresyonu şekerim
ben nediyorum sen ne yapıyorsun
evliliğimin başından beri alt katlarında oturdum
3 ay önce kendi evimize geçtik
o nerde dersin hemen yanlarında kurtuluşum yok
üstelik bu aralar aramızda limoni
yan yana olup huzursuz olmak kötü
ama herşeye rağmen hayat devam ediyor
kontrolümü kaybedersem olan eşime ve çocuklarıma
olacak oyüzden kendimize de iyi davranmalı hoş tutmalıyız
başkalrının olumsuz etkilerini bertaraf etmek bizim elimizde
oyüzden diyorum kendine iyi davran diye öpüyorum şekerim

ay bebegım yaaa ne depresyonu
ay cok canını sıkarlarsa sen onları depresyona sok onlar dusunsun aaaaaaaa
hayatta sevmedıgım bırısı ıcın canımı sıkıp ne onun degerını yukseltırım nede kendı tatlı canımı sıkarım
ne takıyorsun.bulursunuz ev uzaklasırsınız.
sen guzel canını hıc sıkma bebegım benım.canınadamı acımıyorsun canım yaa neler yasadın neler atlattın bılıyorsun.
hayatta senden kızından ve esınden onemlı kımse olmasın canım
hele koca tarafımı salla gıtsın yaa:roflol::roflol:
ay benıde konusturdun kotu kotu bak:roflol::roflol:

supersın sekerım valla oyle
ınsan kendını sevmezse kımse sevmez
hayatta asla kımseye haddınden fazla deger vermemıyı yoksa kendı degerımı kaybettıgımi ogrendım
ve ben ızın verdıgım surece benı uzduklerını anladım ınsanların
ben kımsenın benı uzmelerıne ızın vermıyorum
benı seven zaten benı uzmez sevmeyenıde ben sevmem
eeeeeee sevmedıgım bırını benı uzmesıne neden ızın vereyım
duz mantık bu sekılde ıslıyor ama cok etkılı demı canım

kamilece canım en guzelını edıyorsun evın dısındakı ınsanlar yuzune evınızın huzurunu asla bozmayın yuvandaki mutluluk her daim olsun canım optum
emiy bitanem sende kamilece gibi yap bitanem dısardakı ınsanları degil evınızı ıcındekılerı dusun vede cok mutlu ol onlara ınat hemde insallah cok cok mutlu olacaksın bıtanem optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…