Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

olabilir kızlarrrr kuzum ablasını özlemiş
az önce ırmağın odasına götürdüm bakındı ablasının resmini eline aldı sarıldı kuzum yaa
şimdi sakinleşti
ayyy bende çok özledim meleğimi
giremezsem bidaha şimdiden herkese iyi geceler

allah c.c sabır versin canım.ahirette şefaatçin olur inşallah....

iyi akşamlar fıstıklar nabersiniz
lahanabebek allah sabırlar versin canım oğlun kaç yaşındaydı ve neden vefat etti merak ettim

sende meleklerinle beraber kendine iyi bak canım
kolay gelsina.s.

sagol canım benım
opuyorum bende sızlerı
gorusmek uzere ınsaallah

ay kıyamam ben ona yaaa
nazda yaptı aynısını bır kere canım elıf uyuyordu nazın ayakta oldugu bır saatte ve 2 saat evın ıcınde elıııııııı elıııııııııı aradı cok bozuldu
dayanamadım ablasını gostermeye gıttım sonra baktı guldu elıııııııı budaaaaa dedı
cok sırındı o ankı halı gorseydın.
sureklı bır aradalar ve cok baglılar kıskanclıkta olmadıgı ıcın cok kotu oldu yavrucagım
rabbım ayırmasın bırbırlerınden ınsaallah
sende gıt yarın getır melegımızı yaaaaaaaaaa
a.sa.s

iyi akşamlar fıstıklar nabersiniz
lahanabebek allah sabırlar versin canım oğlun kaç yaşındaydı ve neden vefat etti merak ettim

ıyıdır canım benım
ne olsun senden naber canım

canlarım herkese ıyı aksamlar dılıyorum
arkadasım cagırdı kahveye kızlarda uyudular
ben ıkı sohbete kacıyorum arkadasımla kahve eslıgınde
sızde gelın haydı kızlar lafın belını kıralım ıkı
opuyorum meleklerımı vede sızlerı canlarım
gorusmek uzere ınsaallah

selam kızlar ben yine böyle sona kaldım kimseleri yakalayamadım benneyaptımkibenneyaptımki.lahanabebek başın sağolsun canım :teselli:...allah sabır versin kesinlikle bende hep derim allah düşmaınımı bile evlat acısıyla denemesin ... nur içinde yatsın canım :Saruboceq:

minikcim oh allah sohbetinizi arttırsın kaydirigubbakcemile5yakın olsaydınız gelirdim kız valla zaten konuşcak birilerini arıyorum...benim yerimede iç kahve olurmu türkse ama ....afiyet olsun

oohh canım benim afiyet olsun şekerim
bizde seni ve meleklerimi öpüyorum canım

iyi geceler arkadaslar nasilsiniz cok yoruldum bugün yarin kizima dogumgünü yapacamda
sarma sardim pasta siparis verdik alisveris yaptik anca neyse cok yoruldum
erken yatacam kizda beni bekliyo beraber yatalim diye hepinizi kocaman öpüyorum byeeeeeee

canım baya yorulmuşsun sana iyi dinlenmeler ..öptüm .a.s.

evet bugünde yoruldum ama yarin daha sitresli olacak galiba gerci fazla kimse gelmeyecek bizbizeyiz ama yinede ben stres yapiyorum birisi yemege bile gelse begenirlermi iyimi olmus kötümü diye sagol canim yarinida atlatayimda bir cok iyi olacak

sekerim hic sorma birde bas agrisi tutmuyomu kacgündür mahfediyo eni gözüme vuruyo agrisi dr gitmem gerek böyle giderse belki yarin aksam kizimin resimlerini sizede gösterebilirim erken giderse misafirlerim yoksa baska zamana neyse öpüyorum tekrar iyi geceler herkese byeeeeeeeee a.s. a.s. a.s.

merhaba hanımlar
adanalıyı izledim dizi bitti buraya geldim
benim kızımda rahat durmuyo
uyusa biraz nefes alırdım
eeeeeeeee sizler nerdesiniz bakalımbenneyaptımki

kızının doğum günü kutlu olsun canım..
daha nice senelere inşallah....

geçmiş olsun canım
oğlunada iyi yolculuklar

frezya allah kavuştursun
doğumgünü çocuğununda doğum gününü kutluyorum

merhaba hanımlar
adanalıyı izledim dizi bitti buraya geldim
benim kızımda rahat durmuyo
uyusa biraz nefes alırdım
eeeeeeeee sizler nerdesiniz bakalımbenneyaptımki

ben buralardayım canım
hayırdır niye rahat durmuyor
rahatsızmı canım meleğin
yada fazla ilğimi istiyor şeker
sen yarın bana getir benim kızlar bayılır çocuk sevmeye
senin ki o ikisinin arasında kalmaktansa
evde uslu uslu olmayı tercih edecek bir daha da huysuzluk yapmaz şekerimm:roflol::roflol:

canım benimkinin her zamanki hali
benim kız babası gibi oldukça asabi:roflol:beni delirtmeyi iyi biliyodelikafadulden
sağol canımda benim cadının zaten iki ablası var ama ne yalan söyleyim ablaları ona değilde o ablalarına eziyet ediyo:roflol:
şimdiden böyle büyüyünce nasıl olur merak ediyorum
allah yardımcım olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…