- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.561
günaydin arkadaslar nasilsiniz benim yogun ünüm baslamadan bir gireyim dedim
neyse kiz bekliyo kahvalti hazirlicam görsürüz yine byeeeee
GÜNAYDIN bütün meleklerime ve annişlerine çoookkkk güzel bir hafta sonu geçirmeleri dileklerimle öpücükler gönderiyorum
çok mutluyum bugün meleğim geliyooo özledim kuzumu sabah sabah uyku tutmadı kalktım kuzumun sewdiği şeyleri yaptım heyecanla bekliyorum bakalımmmm
hepinizi çokk sewiyorummmm
emiy bu arada meleğinin doğum günü kutlu olsun canım sizlerle beraber sağlık uzun ömürler diliyorum
günaydın kızlar nasılsınız öndüm ben kızlar bu sabah geldim özlemişim evimi sizleri yazıları biraz okudum ama çok ilerlemiş fazla okuyamadım kızlar bugun günüm var o yüzden işlerim var temizlik yapçam hazırlık yapçam grş sonra kızlar..
bu arada ader kız hemende anlamışsın geldigimi senden de bişiy kaçömıo ben sölemeden geldigimi ilan ediverdin..
hb şekerim rüyada bende iyiyiz çok şükür herşey güzel gidio tatilde güsel gece yaışcaz daha ben bu gece sabaha kadar burdayım hadi çıktım şimdi grş.......
ewet canım saol inş. kavuşuyom bugüncanımcım güzün aydın meleğine kavuşuyosun birkaç gün bile nasılda çok uzun zamanmış gibi geliyo deyilmi
kolay gelsin canımcıımmgünaydın kızlar nasılsınız öndüm ben kızlar bu sabah geldim özlemişim evimi sizleri yazıları biraz okudum ama çok ilerlemiş fazla okuyamadım kızlar bugun günüm var o yüzden işlerim var temizlik yapçam hazırlık yapçam grş sonra kızlar..
bu arada ader kız hemende anlamışsın geldigimi senden de bişiy kaçömıo ben sölemeden geldigimi ilan ediverdin..
hb şekerim rüyada bende iyiyiz çok şükür herşey güzel gidio tatilde güsel gece yaışcaz daha ben bu gece sabaha kadar burdayım hadi çıktım şimdi grş.......
saol canım benim
:1hug:
saol canım benim
beni anlıyosunuz iyiki varsınız kızlarrrr
ayy kıss ne canımızı sıkacaksın şekerim anlatıyoz açılıyoz dimii
sıkma canını sen planlar alt üst olmuş olabilir ama sen bu durumu kendi lehine çevirmeye çalış şekerim
yaşadığımız hergün bizim için önemi olmalı ne kadar güzel ve mutlu yaşarsak o kardır arkadaşım
umarım bundan sonraki günlerde herşey gönlünce olur
bende sizi öptm şekerrr:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız öndüm ben kızlar bu sabah geldim özlemişim evimi sizleri yazıları biraz okudum ama çok ilerlemiş fazla okuyamadım kızlar bugun günüm var o yüzden işlerim var temizlik yapçam hazırlık yapçam grş sonra kızlar..
canım kolay gelsin
:1hug:
sağol canım benim
sinir harbi yapacağım diye sizleri
ihmal ettim dediğin gibi hayat kısa
takmamak lazım Şeniz
merhaba... benimde 9aylık bir kızım var adı cemre.. kızı olan şanslı annelerden biriyim kaydirigubbakcemile3
canımcımm davidofun dediği gibi meleğim anneannede tatilin tadını çıkarıyooosagol canim
kizin nerde anlamadim ben kavusuyorum geliyo demissin ya
Rüyanaz hoşgelcin canım a.s.
Emiy'cim Ader'in büyük meleği anneannesinde bikaç gündür, teyzesi gezdirip duruyo meleği sırnaşık şey
canım sen nasılsın
meleğin nasıl şekerimmm
ruyacıgım hosgeldın canım benım
kolay gelsın sana sekerım gelınce bır suru ıs temızlık cıkıyor bırde
allah yardımcın olsun
sekerler bende kahvaltıyı toparlayım pıknık sepetı ayarlayacagız elıfcıgımle bırlıkde.naz uyuyacak bıraz sonra gıdecegız.
arabamız alındıgında acemıydık cok cıkmıyorduk sonra kıs geldı yagmur yagıs derken her yere gıdıyoruz ama pıknıge gıdemedık.elıf bu hafta bır pıknık tutturdu.arabamızla ılk pıknık olacak onun heyecanını yasıyor kuzucugum
her zaman annemlerle gıderdık sımdı aılecek ıstıyor heveslendı.
ıslerımı halledeyım gelırım sımdılık hoscakalın sekerlerım
saol canım benim özledik valla o da özlemiştünaydın hanımlar
kahvaltı yaptık yanınıza koştum
yazdıklarınızı okuyodum
adercim gözün aydın canım kızın geliyomuş.eminim o da sizlerei özlemiştir
minik kız orada hava nasıl da pikniğe gideceksiniz buralarda yağmur var.hiç dışarı çıkılacak gibi değil.yinede size iyi eğlenceler canım
bende iyim canımAder'cim iyiyim canım.
Meleğim dün gece uykusunda çok huysuzlandı canım. Sabah'ın altısında da dikildi ayağa. 7:30 da tekrar uyuttumbenneyaptımki
Peki sen nasılsın? senin prenses nasıl hihoyyyt
saol canım benim özledik valla o da özlemiş
babam diyoki adaya dayanamıyooo heran ada dan bahsediyomuş
yazık ona canım ya
demekki kardeşine çok düşkün bir melekmiş
neyseki kavuşuyosunuz artık:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?