Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ader bebegım gozun aydın canım benım
amın ınsaallah canım yaaa
rabbım ayırmasın evlatlarımızdan bızlerı
betulum canım benım cok sukur kızlarım hasta olmadı bu kıs naz sadece bır kere dıs cıkarırken oldu 2gun surdu onun dısında olmadı cok sukur
allah acıl sıfalar versın canım tum hastalara ınsaallah
ruyam canım fılm bıttı bende sızlere bakmaya geldım ama yatacagım az sonra

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ewet meleğime kavuştum çok şükürrrr
ama canım çok sıkıldı kızlar uyudu size geldim
ırmak anneannesigilde uyurken gece horluyomuş daha önce ufak bi operasyonla geniz etini aldırmıştık
babamda korkmuş almış dr a götürmüş tahliller falan yapılmış ve kuzumda sinüzit ve idrar yollarında enfeksiyon çıkmış ilaçlarını almışlar gelmişler sonra bunlarda yetmezmiş gibi içtiği ilaçlardan biri alerji yapmış yüzü ve özellikle gözleri şişmiş ilacı hemen kesmişler canım benim yaa yüzündeki şişlik fazla kalmamış ama yine belirgin kızım benim neler yaşamış ve banada söylememişler gerçi bunların hepsi dün olmuş iyileşir inş. kuzum ama sinüzit geçermi acaba offfffffffffff offffffffffffffffffffffffff

ay canım benım yaaaa
cok gecmıs olsun canım
ılacları kestınız degılmı bı dr gotur ıstersen canım yenıden
ıdrar yollarına dıkkat etsın canım bende 17 yasımda falandım bır hastaneye kaldırıldım bu yuzden bobrek tası dusuruyorum sanılarak
cok kotu bır sancıydı.ılac kullandım ama bıraz usuttugumde yenılıyordu.bır arkadasımın annesı bana ısırgan otunu ıspanak gıbı pısırdı yedım bırdaha o gun bugundur yasamıyorum canım cok sukur
ıyı gelıyor bak aktara sor ıstersen.
sınuzıtı hıc sorma canım yaa benım de basımın belası o.malesef cekecek canım onu
ılerlemesını engelleye bılırsınız.kesınlıkle ıslak sacla gezmeyecek kısın sogukta kafasını sıkı tutacak.
ıhmal etmeden dr gotur canım yınede tedavısı vardır yenıyse benımkı resmen amelıyatlık
sızler bılıyorsunuz bas agrılarımdan oldugum gunlerı
bıraz ıslak olsun sacım duvarlara vuruyorum resmen
allah kımseye yasatmasın ınsaallah
ıhmal etmeyın goturun canım dra
gecmıs olsun canım benım

geçmiş olsun canım
üzüldüm meleğine.sende dr götür canım.başka ilaçlar kullan dene
meleğin inşallah tez zamanda iyileşir canım

aderim geçmişl olsun canım minigim aşk osun canım ölei demek istemnedim ya hjerkes burda olur deim kimse yok o yüsden dedim şimdi çıkıom kızlar burdayım ama yazamıycam eşim nete girio grş.........

aderim geçmişl olsun canım minigim aşk osun canım ölei demek istemnedim ya hjerkes burda olur deim kimse yok o yüsden dedim şimdi çıkıom kızlar burdayım ama yazamıycam eşim nete girio grş.........

hadı oyle olsun sekerım
enıstemın hatrına pekı hadı oyle olsun
gorusmek uzere
saka dıyorum canım bız araya gırmeyelım enısteyle sızın
ıyı sohbetlerrrrrrr sekerım

rüyacım ben buralardaydım ama çıkacam canım
uykum geldimirmirmirmir
herkese iyi geceler

ıyı geceler sekerım sanada ay ben bugun uyumayacagım anlasılan
ne oturuyorsam kızlar 7de uyudular sabah 7de kalkarlar kesın
yarın ders yapacaktım bıde uyanık kalırsam:roflol::roflol::roflol:

yatıom kızlar kocişimle uzun unuzun grştük bu gece herkese iyi geceler sabah zor kalkarım şimdi rüyada erken kalkmaya alıştı annemlerde.......

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır pazar dılıyorum canlarım hepınıze
kahvaltıdan sonra markete gıdecegız daha sonrada ders bası yapacagım.yarın yenı derse baslamam gerek programıma gore.bugun acıgı kapatayım dıyorum
molalarda ugrarım canlarım
gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımıde cok ama cok opuyorum
kendınıze ve meleklerıme ıyı davranın bebeklerrrrrrrrrrrrr

günyadın hanımlar
2 gündür canım çok sıkılıyor
eşim 2 hafta evde
biliyosunuz durumları
şubatta ve marttada sadece bir hafta çalışıcakmış
allahım inş.nisan ayında durumlar düelir
üstelik yine işçi çıkartıcaklarmış arkadaşlar
hayırolsun sonumuz

ohh minik erkenden ders başı yapmışsın bacım koly gelsin llah zihin açıklıgı versin sana.......

hayırlısı olsun canım ya..
o arada eşin başka bi iş falan baksa yani geçici süre için ....bizim komşu var oda işten çıkmıştı hemen çayevinde işe girdi 2 aylıgına falan ...

günaydınşekerlerim bizde kalktık kahvaltımızı da yaptık ...hava güzel öglen gezmeye çıkarıcam kızımı şimdişlik evde oturuyoz .

günaydınlarrrr
güzelbir pazargünü geçirmeniz dileğiyle
minikkuşlarım kolay gelsin canım
rüyacım hoşgeldin tatlım
adercim kızına kavuşmuşsun gözünaydın tatlım
geçmi olsun canım meleğine acil şifalar
adercim bazı maddelere alerjisi var demekki
aleji polikiliniğine göstercanım
alerjisi olduğu maddelere göre bileklik veriyorlar
her dr gittiğinde bilekliği gösterince verecekleri
ilaçları ona göre veriyorlar canım
acil şifalar canım

tünaydın hanımlar
nasılsınız bakalım
bugün burdada hava güneşli bende kızları parka götürüyüm dedim ama eşim yarın evde olduğu için yarın götürürüz dedi

canım eşin tekstildemi çalışıyo
benim kaynım tekstilde çalışıyodu.bayramdan önce üretim durdu başlayınca biz sizi sonra çağırırız deyip gönderdiler.kaynım 3 hafta boş durdu haber gelmedi.
baktık böyle olmuyo eşim tanıdıkları aracılığıyla mobilya beyaz eşya satan büyük bir mağazaya işe girdirdi kaynımı.şimdilik haftalık alıyo fazla bir para eline geçmiyo canım ama yinede işsizlikten iyidir.
senin eşinin iş durumunu tam bilmiyorum ama geçici olarak bir işe giremezmi.
böylelikle çok sıkıntı çekmezsiniz canım

miniğim kız kaçta yattın kaçta kalktın maşallah sana
bugün birde ders mi çalışacaksın canım
allah zihin açılklığı versin

gunaydın canım benım
ınsaallah hakkınızda hayırlısı canım yaa
cevredende duyuyorum sureklı ıssız kalanlar allah yardımcımız olsun ınsallah
canını sıkmamak elde degıl ama esıne hıssettırme cok canım destek ol su gunlerde
rabbım ınsaallah guzel kapılar acar canım hayırlısıyla

sagol canım benım
amınnn ınsaallah canım
opuyorum seker

sagolasın bebegım
bugun kendımı kapattım eve ders yapıyorum mola verdım 5 dk sızlere bakayım dedım
ıkı keyıfleneym canlarımı gorupde dedım az sonra donecegım ders basına
gorusmek uzere canım opuyorum sızlerı

miniğim kız kaçta yattın kaçta kalktın maşallah sana
bugün birde ders mi çalışacaksın canım
allah zihin açılklığı versin

sorma canım yaa esımle fılm ızledık 2de yattım kızlarda dun yorgundu 7de uyumuslardı sabah 7de kalktılar.benıde kaldırdılar.5 saat uyudum markete gıttık geldık ortalıgı toparladım saat 10du daha.bu saate kadarda calıstım.sımdı sızden ayrılıp devam edecegım.
amın canım benım ınsaallah dualarınızı eksık etmeyın sekerler
meleklerımı yaptım sımdı karıyer derdıne dustum:roflol::roflol::roflol:
rabbım yuzumu kara cıkarmaz ınsaallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…