Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabalar herkeze hayırlı hafta sonları olsun.kaç gündür yazamadım nasılsınız?
benim küçük cimcimem yine çok hasta ateşi var iki gündür.gece 39 du ateşi.sabah 5 te ancak uyudum.kübra da şimdi uyudu,geceye göre biraz daha iyi.inş bu geceyi rahat geçiririz.

CNM HOŞGELDİN

adercım cnm gözün aydın

emiy kızının doğum günü kutlu olsun

geçmiş olsun canım
oğlunada iyi yolculuklar

cnm mıhrım teşekür ederim balim

adercim çok sağol cnm ya insan özlüyo çok öptüm bende seni

hayatım teşekür ederim evet cnm çok zor öpyorum

merhaba bayanlar betül geçmiş olsun sabahtan beri temizlik yaptım kızımda uyanınca bıraktım arada anca bitti akşam k.validem görümcem gelecek h.sonu bendeler biraz dinlenip yemek yapmaya başlıyacağım ayyyyyyyyy yoruldum zaten uykusuzum kızım gündüz uyuyor ondada benim işim oluyor uyuyamıyorum birgün düşüp kalacam bu gidişle

canım çok geçmiş olsun
bi yaz gelsede rahatlasak artık
yağışta olmuyoki mikroplar bi ölsün
kuzum benim inş. ateşi tekrarlamazda bu geceyi rahat geçirirsiniz canım
sende uykusuz yorgunsundur dinlen birazcık şekerim
acil şifalar diliyorum:1hug:

canım yaa bebişlerin hepsi böylee..............
dinlen biraz meleğin uyuyunca uyu bence sende hasta olursun allah korusun
bebeklisin zaten gelen misafirlerde anlıyışla karşılarlar sanırım
kolay gelsin canım

adercim sağol ama uyuyamıyorum aslında gündüz uykusuna alışmakta istemiyorum çünkü 15 gün sonra işe döneceğim iznim bitiyor

kızına geçmiş olsun canım
yokluğunun farkındaydım ama bir yerlere gezmeye gitmişsindir diye düşündüm
nede olsa okullar tatil ya
inşallah meleğin bir an önce düzelir canım

adercim sağol ama uyuyamıyorum aslında gündüz uykusuna alışmakta istemiyorum çünkü 15 gün sonra işe döneceğim iznim bitiyor
kolay geşsin sana canım
bende temizlik yaptım ütü yaptım bugün pek bi hamaratım:roflol:
gündüz uykusu bendede yok canım
gece hiç uyuyamasam bile gündüz uyuyamam
yinede sen arada uyumaya çalış
çünkü uykusuzluk kadar zor bişey yok

ewet canım benim gündüz uyumak zor oluyoo bide sen işe başlıycakmışsın
peki işe başlayınca meleğine kim bakıcak canım

ellerine sağlık canım benim mis gibi olmuştur şimdi ohhhh
bende de yok kıss gündüz uykusu biliyosun yaa ada hanımla gece burda gündüz burdaydım biaralarr:roflol:
yorgunsundur arkadaşım otur dinlen biraz

ıyı aksamlar canlarım ben geldımmmmmmmmmm
kızların gonlunu eglendırdık baya ama yorgunluktan oluyorum yaslanmısım artık sekerler yaaaaaaa
pıknık dıye nıyetlendık esım hava soguk gezelım cocukları parkta oynatalım dısarda yerız dedı pıknık ıcın soguk dedı.gıttık elıfle carpısan oto ve donmedolaba bındım.baya esmeye basladı usuduk ordan alısverıs merkezıne gıttık oradakı elıfın tabırıyle jetonlu park dedıgı parkına gıttık.
zıplaması ıcın para bayıldık enerjısını attırdık ıkı uc oyuncakta orada bındı.yemek yedık derken magazanın bırı cocukları eglendırmek ıcın palyaco getırmıs.3palyaco ve muzık eslıgınde alısverıs merkezının ıcınde cocuk seslerıyle oynadık.yarısmalar yaptık.babamıza cantalar montlar yıktık kızlarla bız palyacolarla oynadık dans ettık.
cok sukur onlarda haftaya yıne geleceklermıs mesaılerını bıtırdılerde evın yolunu bulduk.
evde yemek yok dıye gelırken dısardan yaptırdık kızlar yorgunluktan sızdılar az once.esımle bende fılm ızleyelım dıyoruz.
fılmın yarısında sızarım kesın ama
gunun en verımlı ve onemlı olanı kızlarım cok mutlu oldular.hafta ıcı evde sıkılıyorlardı.gozlerındekı gulumseme ısık dunyaya deger yanı sekerler
herkesı opuyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
ıyı aksamlar dılıyorum hepınıze

frezya.zeren ayşegül,ader,mihriban kızlar hepiniz sağolun.kızım şuan daha daha iyi ama ilacın etkisi geçince yine ateşleniyo.
bende öğleden sonra yattım uyumuşum.bakalım bu gece nasıl geçecek.

ruyacım hoşgeldin canım.nasıl geçti tatiliniz öpüyorum canım kaydirigubbakcemile3

canım benim ellerine sağlık.miss gibi otur evinde.insan temizlik yaparken yoruluyo ama deyiyi o yorgunluğa.darısı benim başıma.

iyi aksamlar meleklerım vede guzel anneleri
kubracım co gecmis olsun bebisine acil sifalar diliyorum umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur
optum hepinizi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…