- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.581
günaydın kızlar nasılsınız öndüm ben kızlar bu sabah geldim özlemişim evimi sizleri yazıları biraz okudum ama çok ilerlemiş fazla okuyamadım kızlar bugun günüm var o yüzden işlerim var temizlik yapçam hazırlık yapçam grş sonra kızlar..
bu arada ader kız hemende anlamışsın geldigimi senden de bişiy kaçömıo ben sölemeden geldigimi ilan ediverdin..
hb şekerim rüyada bende iyiyiz çok şükür herşey güzel gidio tatilde güsel gece yaışcaz daha ben bu gece sabaha kadar burdayım hadi çıktım şimdi grş.......
GÜNAYDIN bütün meleklerime ve annişlerine çoookkkk güzel bir hafta sonu geçirmeleri dileklerimle öpücükler gönderiyorum
çok mutluyum bugün meleğim geliyooo özledim kuzumu sabah sabah uyku tutmadı kalktım kuzumun sewdiği şeyleri yaptım heyecanla bekliyorum bakalımmmm
hepinizi çokk sewiyorummmm
emiy bu arada meleğinin doğum günü kutlu olsun canım sizlerle beraber sağlık uzun ömürler diliyorum
iyi geceler arkadaslar nasilsiniz cok yoruldum bugün yarin kizima dogumgünü yapacamda
sarma sardim pasta siparis verdik alisveris yaptik anca neyse cok yoruldum
erken yatacam kizda beni bekliyo beraber yatalim diye hepinizi kocaman öpüyorum byeeeeeee
geçmiş olsun canım
oğlunada iyi yolculuklar
slm kızlar offfffffffffffffffffffff ada bu gün mahvetti beni dewamlı ağladı az önce uydudu hemen size bakıyım dedim şimdi ewi toplıycam uyanmazsa da yemek yapıcam ayyyyyyyyyy çok yordu bugün beni çokkk.
frezya canım şimdiden allah kavuştursun canım
benim kızımda anneannede geziyo 4 gündür yarın getiricez ama çok özledik
canım olsun biraz gezsin gelir yanına taili iyi geçirmeyi hakettiler
öpüyorum canım görüşmek üzere
iyi akşamlar şekerler
annemdeydim yeni geldim
sizlere bakayım dedim ama kimse yok
adercim ada ablasını özlemiş olmasın
onun yokluğunuda farketmiştim
canım benim
frezyacım allah kavuştursun canım
meleklerimizden biranlık ayrılık bile
zor geliyor bize
merhabalar herkeze hayırlı hafta sonları olsun.kaç gündür yazamadım nasılsınız?
benim küçük cimcimem yine çok hasta ateşi var iki gündür.gece 39 du ateşi.sabah 5 te ancak uyudum.kübra da şimdi uyudu,geceye göre biraz daha iyi.inş bu geceyi rahat geçiririz.
merhaba bayanlar betül geçmiş olsun sabahtan beri temizlik yaptım kızımda uyanınca bıraktım arada anca bitti akşam k.validem görümcem gelecek h.sonu bendeler biraz dinlenip yemek yapmaya başlıyacağım ayyyyyyyyy yoruldum zaten uykusuzum kızım gündüz uyuyor ondada benim işim oluyor uyuyamıyorum birgün düşüp kalacam bu gidişle
merhabalar herkeze hayırlı hafta sonları olsun.kaç gündür yazamadım nasılsınız?
benim küçük cimcimem yine çok hasta ateşi var iki gündür.gece 39 du ateşi.sabah 5 te ancak uyudum.kübra da şimdi uyudu,geceye göre biraz daha iyi.inş bu geceyi rahat geçiririz.
Rüyanaz hoşgelcin canım a.s.
Emiy'cim Ader'in büyük meleği anneannesinde bikaç gündür, teyzesi gezdirip duruyo meleği sırnaşık şey
merhaba bayanlar betül geçmiş olsun sabahtan beri temizlik yaptım kızımda uyanınca bıraktım arada anca bitti akşam k.validem görümcem gelecek h.sonu bendeler biraz dinlenip yemek yapmaya başlıyacağım ayyyyyyyyy yoruldum zaten uykusuzum kızım gündüz uyuyor ondada benim işim oluyor uyuyamıyorum birgün düşüp kalacam bu gidişle
kolay geşsin sana canımadercim sağol ama uyuyamıyorum aslında gündüz uykusuna alışmakta istemiyorum çünkü 15 gün sonra işe döneceğim iznim bitiyor
ewet canım benim gündüz uyumak zor oluyoo bide sen işe başlıycakmışsınadercim sağol ama uyuyamıyorum aslında gündüz uykusuna alışmakta istemiyorum çünkü 15 gün sonra işe döneceğim iznim bitiyor
kolay geşsin sana canım
bende temizlik yaptım ütü yaptım bugün pek bi hamaratım:roflol:
gündüz uykusu bendede yok canım
gece hiç uyuyamasam bile gündüz uyuyamam
yinede sen arada uyumaya çalış
çünkü uykusuzluk kadar zor bişey yok
günaydın kızlar nasılsınız öndüm ben kızlar bu sabah geldim özlemişim evimi sizleri yazıları biraz okudum ama çok ilerlemiş fazla okuyamadım kızlar bugun günüm var o yüzden işlerim var temizlik yapçam hazırlık yapçam grş sonra kızlar..
bu arada ader kız hemende anlamışsın geldigimi senden de bişiy kaçömıo ben sölemeden geldigimi ilan ediverdin..
hb şekerim rüyada bende iyiyiz çok şükür herşey güzel gidio tatilde güsel gece yaışcaz daha ben bu gece sabaha kadar burdayım hadi çıktım şimdi grş.......
kolay geşsin sana canım
bende temizlik yaptım ütü yaptım bugün pek bi hamaratım:roflol:
gündüz uykusu bendede yok canım
gece hiç uyuyamasam bile gündüz uyuyamam
yinede sen arada uyumaya çalış
çünkü uykusuzluk kadar zor bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?