- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.921
günaydın canım
şimdiden geçmiş olsun meleğime
inş. canım hiç bi sorun yaşamadan aşınızı olup dönersiniz ewinize
öpüyorum meleğimi ve senikaydirigubbakcemile3
malesef canım hamile değilim 2yıla yakın bi süredir evliyim evliliğimin 3üncü ayında hamile kaldım 3aylık karnımda öldü kürtaj oldum kan pıhtılaşması varmış 4ay korunduk 1senedirde olmuyo çok üzülüyorum doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo herşeyi denedim ilaçlar iğneler heralde bu gidişle aşılamaya geçeriz
gunaydınlar dılıyorum canlarım
herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah
kahvaltımızı yapmadan gırmek ıstemedım sonra kalkamıyorum
kahvaltımızı ettık ortalıgı toparladım bugun temızlık yapacagım kızları yıkayacagım sonrada kendıme bakım yapacagım.
temızlıkte bır ıbadettır demı ama sekerler
cuma cuma accık evı kendımı temızleyıp bakım yapayım dıye dusunuyorum.
ev ısı cocuklar ders derken baya ıhmal ettım kendımı.cılt el ayak ve sac bakımı yapacagım.
bu arada sekerler bugun benım kkyla tanısmamın yıldonumu
koca bır sene olmus kkmla tanısalı.bana katkılarından dolayı cok tesekkur edıyorum
sızlerle tanısmama vesıle oldugu ıcın ayrıca cok cok mutluyum.ıyıkı varsınız ıyıkı sızlerı tanımısım sekerler
meleklerım ıyılerdır ınsaallah canlarım.
gorusmek uzere herkesı cok cok opuyorum canım arkadaslarım
malesef canım hamile değilim 2yıla yakın bi süredir evliyim evliliğimin 3üncü ayında hamile kaldım 3aylık karnımda öldü kürtaj oldum kan pıhtılaşması varmış 4ay korunduk 1senedirde olmuyo çok üzülüyorum doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo herşeyi denedim ilaçlar iğneler heralde bu gidişle aşılamaya geçeriz
gunaydınlar dılıyorum canlarım
herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah
kahvaltımızı yapmadan gırmek ıstemedım sonra kalkamıyorum
kahvaltımızı ettık ortalıgı toparladım bugun temızlık yapacagım kızları yıkayacagım sonrada kendıme bakım yapacagım.
temızlıkte bır ıbadettır demı ama sekerler
cuma cuma accık evı kendımı temızleyıp bakım yapayım dıye dusunuyorum.
ev ısı cocuklar ders derken baya ıhmal ettım kendımı.cılt el ayak ve sac bakımı yapacagım.
bu arada sekerler bugun benım kkyla tanısmamın yıldonumu
koca bır sene olmus kkmla tanısalı.bana katkılarından dolayı cok tesekkur edıyorum
sızlerle tanısmama vesıle oldugu ıcın ayrıca cok cok mutluyum.ıyıkı varsınız ıyıkı sızlerı tanımısım sekerler
meleklerım ıyılerdır ınsaallah canlarım.
gorusmek uzere herkesı cok cok opuyorum canım arkadaslarım
tünaydın hanımlar
herkese hayırlı cumalar
hanımlar yarın sabah erkenden yola çıkacaz.kızım gözünden ameliyat olacak burada olamıcam.yatma işimiz yokmuş ama 5 saat gözlem altında tutacaklarmış
hanımlar hep söylüyorum ama lütfen dualarınızı esirgemeyin.:Saruboceq:bende sürekli dua ediyorum:Saruboceq:.içimde bir korku var atmaya çalışıyorum ama yinede olmuyo:çok üzgünüm:
inşallah yarın yüzüm gülerek dönerim evime ve sizlerede güzel haberler veririm:Saruboceq:
bugün görümcem gelicek diğer iki kızıma bakacak.o yüzden tekrar giremeyebilirim
şimdiden hoşçakalın diyorum ve hepinizi öpüyorum canlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?