Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar misafirlerim uyumuşken sizlere bakmak istedim
bizde sabah erkenden yola çıkıcaz
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
hepinize allah rahatlık versin

davıdof canım sagolasın tesekkur edıyorum canım
gunaydın arkadaslar herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum
okullu meleklerımın son ıkı gunler ıyı degerlendırsınler dıyecegım gercı ama benım meleklerım calıskan zekı okul okuma askı ıle dolu olduklarından okul acılsın dıye beklıyorlar.opuyorum onları guzel gozlerınden sızlerıde sekerler.
gorusmek uzere ınsaallah herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım

Günaydın kızlar, iyi hafta sonları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Minikkuşum çalışkan miniklerini yerim senin, bu çalışkanlıkları hep devam eder hep böyle başarılı olurlar inşallah..

canım iyi eğlencelerrr
öpüyorum meleklerimi ve seni

sanada günaydın ve güzel bir hafta sonu olsun miniğim
ewet canım meleğim sabırsızlanıyooo okullar biran önce açılsın istiyooo ama laf aramızda ben istemiyorum kuzum çok yoruluyooo tatilll çok güzelllll tembelmiyim neyim ben yaww-tatlicadiarzu-

davidof canım burdasın heralde nasılsın kuşum
meleğim nasıl ateşlenmedi inş.
geceyi nasıl geçirdiniz

davidof canım burdasın heralde nasılsın kuşum
meleğim nasıl ateşlenmedi inş.
geceyi nasıl geçirdiniz

İyiyim canım benim sen nasılsın?

Meleğim ateşlenmedi canım ama uykusunda huysuzluk yaptı doğru dürüst uyutmadı beni ama olsun ateşlenmedi ya atlattık dün geceyi de..
Senin minikler nasıl ?

İyiyim canım benim sen nasılsın?

Meleğim ateşlenmedi canım ama uykusunda huysuzluk yaptı doğru dürüst uyutmadı beni ama olsun ateşlenmedi ya atlattık dün geceyi de..
Senin minikler nasıl ?

saol canım iyim çok şükür
sewindim ateşlenmemesine huysuzluğu normal inş. bugün ve gece daha rahat olur meleğim
benim minikler iyi ada çok huysuzlaştı eskidende huysuzdu ama eskiyi arattırıyoo artık

saol canım iyim çok şükür
sewindim ateşlenmemesine huysuzluğu normal inş. bugün ve gece daha rahat olur meleğim
benim minikler iyi ada çok huysuzlaştı eskidende huysuzdu ama eskiyi arattırıyoo artık

Evet canım büyüdükçe yaramaz oluyo cadılar :jeyyar: Olsun sağolsunlar, sağlıklı olsunlar
üstesinden geliriz dimi canım ..

Ben şimdi kaçıyorum canım dışarı çıkıcam biraz, sonra görüşürüz öptüm seni ve meleklerimi kaydirigubbakcemile3

iyi günler meleklerime ve annelerine
2 gün üst üste çocuklu misafirlerim geldi.onlara dur yapma demeketen çok yoruldum.çocukları seviyorum ama bu ara benim küçük cimcimem çok huysuz.bide misafir olunca iyice azdı.
sizler nasılsınız meleklerim nasıllar.öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
bu arada dün betül'ün doğum günüydü ama dün babamın halası vefat etmiş.annemler cenazeye gidince bizde erteledik.yarın yapcaz artık doğum gününü.

merhabalar kızlar ben geldim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Nasılsınız görüsmeyeli beni özlediniz mi bakayım?:uhm:
Benim tatilim cok güzeldi Annemlerde iyi vakit gecirdik
Baba evi rahat ama insan evini özlüyo tabii KK yı da özledim
Herkes iyidir insallah iyi tatillera.s.a.s.

merhaba bayanlar 2-3 gündür yoktum misafirlerim vardı nasılsınız geçmişi daha okuyamadım umarım herkez iyidir

ewt canım benim herşeyin başı sağlık
bizde sizi öptük şekerim

canım epey yorulmuşsundur dinlen biraz
ayy deli olıcam yaa havalardanmıdır nedir bütün çocuklar huysuz
benim küçük hanımında son safhada huysuzluğu

başınız saolsun canım mekanı cennet olsun

a.s.iyiki doğdun betülllllllll
a.s.mutlu yıllarrr sanaa

rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım öpüyorum canım meleklerimi seniiŞeniz

merhaba bayanlar 2-3 gündür yoktum misafirlerim vardı nasılsınız geçmişi daha okuyamadım umarım herkez iyidir

iyiz çok şükür canım
senden naber meleğin nasıla.s.

hoşgeldin şekerrr
sewindim güzel bi tatil geçirmene
eee tabi baba ewi ayrı yaaa annecinin yanında ohhh keyif yapmışsın
dediğin gibi kendi ewide bambaşka ,
meleğin nasıl canım öpüyorum canım

iyiyiz sağol adercim bilgin varmı bilmiyorum ama işe gideceğim için kızıma mama takviyesi yapacagız sütümün yetmediği yerde doktorumuz hipp diye bir mama verdi hiç duydunmu nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…