Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar,bugün tatilimizin son günü bakalım yarın başlıyor koşturmamız.
kızım sabırsızlıkla yarının olmasını bekliyor,öğretmenini,arkadaşlarını çok özlemiş.
pazar olmasından kimseler yok sanırım...
hepinizi öpüyorum...

kızlar canım çok sıklıyo benim bebeğim neden olmuyo ya doktorlar hiçbi sorun yok psikolojik diyo ama düşünmeme engel olamıyorum çok mutsuzum bu yüzden senağlama

üzülme tatlım yaaa...herşeyde bir hayır vardır,dualarım seninle canım,inşallah sende tadarsın bu duyguyu...:Saruboceq:

ayyy meleğime eminim çok yakışmıştır
öpüyorum canım
canım geçmiş olsun
mutlaka hava değişimindendir
inş. ateşi tekrarlamaz

kızlar canım çok sıklıyo benim bebeğim neden olmuyo ya doktorlar hiçbi sorun yok psikolojik diyo ama düşünmeme engel olamıyorum çok mutsuzum bu yüzden senağlama
kıyamam ben sana
herşeyin zamanı vardır canım
rabbim mutlaka onun içinde bi zaman belirtmiştir
çok şükür hiç bir sağlık probleminiz yokmuş
ama herşeyin nedeni stres bunu hatırlamadan geçemiycem
canım stres yapma güzel düşün
üzülme canım benim mulu olmalısınki bebişinde mutluluğuna gelsin
hakkında herşeyin hayırlısı olsun
en kısa zamanda güzel haberlerini almak dilekleklerimle seni kocaman öpüyorum şekerim

emiy kızına küpe yakışmıştır eminim.güle güle kullansın meleğin.
gülzeyno geçmiş olsun meleğine.herkezde var bu grip.benim kızım daha yeni atlattı.eltimin iki çocuğuda hasta.allah şifa versin bütün meleklerimize.
yağmurseda bak doktor bi şey yok demiş.kendine stres yapma rahat ol.inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.dualarım seninle canım
davidof dişiniz hayırlı olsun canım.

allahim herseyin hayirlisini versin
canim bak dr da psikolojik demis
sen cok sorun ediyosun ondan kaynaklaniyodur
herseyin zamani vardir önemli olan
saglikli olmasi onun icin dua et hairlisi de :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy canım benim çok sewindim gözün aydın canımm
hayırlı olsun inciniz güzel kemirmeler olsun meleğime
öp benim için annesi

bizde daha bişey yokk
şuaralar geleceğide yok gibi

Sağol canım benim..

Sizinki de bugün yarın gelir canımm. Ben de tam umudu kesmiştim. Baktım bi de kaşıması da geçmişti dün akşam dan beri, ama aşırı huysuzdu akşamdan beri.
Sabah çay bardağıyle ses denemesi yaptım takır tukur sesler geliyo delikafadulden

Bakayım dedim alttan ikisi de patlamış mı baktırmıyo cadı bi kitlemiş ağzını açana aşkolsun sırnaşık şey Şimdi uyudu uyansın bakıcam açtırabilirsem sırnaşık şey

aleyküm selam canım.bizden de selam söyle.

herkese merhabalara.s.ben yeni üyelerdenim. benimde dünyalar tatlısı biricik kızım var.evimizin neşesi o bizim herşeyimiz ismi simge.başlığı görünce bende yazmak istedim:dance:

canım benim aramıza hoşgeldina.s.meleğini allah bağışlasın

sende aramiza hosgeldin allah hepimizin kizlarini korusun:ecrin_bebek:

zehracım aramıza sende hoşgeldina.s.

canım benim ne iyi düşünmüşsün.bak bi tane daha ps olsa sizden ayrı kalmıcam.
iyi yürekli arkadaşım benim öpüyorum seni.kaydirigubbakcemile3

Sağol canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…