- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.981
hoşgeldin canım hafta sonu olduğu için durgun seninle alakası yokben geldim dedim kimse yok mu?
Askolsun yani beni böyle mi karsılayacaktınız??????senağlama:a015::çok üzgünüm:
hoşgeldin canım ohh negüzel tatiliniz güzel geçmişmerhabalar kızlar ben geldim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Nasılsınız görüsmeyeli beni özlediniz mi bakayım?:uhm:
Benim tatilim cok güzeldi Annemlerde iyi vakit gecirdik
Baba evi rahat ama insan evini özlüyo tabii KK yı da özledim
Herkes iyidir insallah iyi tatillera.s.a.s.
iyi günler meleklerime ve annelerine
2 gün üst üste çocuklu misafirlerim geldi.onlara dur yapma demeketen çok yoruldum.çocukları seviyorum ama bu ara benim küçük cimcimem çok huysuz.bide misafir olunca iyice azdı.
sizler nasılsınız meleklerim nasıllar.öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
bu arada dün betül'ün doğum günüydü ama dün babamın halası vefat etmiş.annemler cenazeye gidince bizde erteledik.yarın yapcaz artık doğum gününü.
bende öpüyorum canım seni ve melekleriniŞenizcanım benim sanada güsel bi hafta sonu olsun inş.
seni ve meleklerimi öpüyorumŞeniz
iyiyiz sağol adercim bilgin varmı bilmiyorum ama işe gideceğim için kızıma mama takviyesi yapacagız sütümün yetmediği yerde doktorumuz hipp diye bir mama verdi hiç duydunmu nasıldır?
Günaydın kızlar, iyi hafta sonları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Minikkuşum çalışkan miniklerini yerim senin, bu çalışkanlıkları hep devam eder hep böyle başarılı olurlar inşallah..
canım iyi eğlencelerrr
öpüyorum meleklerimi ve seni
sanada günaydın ve güzel bir hafta sonu olsun miniğim
ewet canım meleğim sabırsızlanıyooo okullar biran önce açılsın istiyooo ama laf aramızda ben istemiyorum kuzum çok yoruluyooo tatilll çok güzelllll tembelmiyim neyim ben yaww-tatlicadiarzu-
günaydın şekerler
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
2 gün üst üste çocuklu misafirlerim geldi.onlara dur yapma demeketen çok yoruldum.çocukları seviyorum ama bu ara benim küçük cimcimem çok huysuz.bide misafir olunca iyice azdı.
bu arada dün betül'ün doğum günüydü ama dün babamın halası vefat etmiş.annemler cenazeye gidince bizde erteledik.yarın yapcaz artık doğum gününü.
merhabalar kızlar ben geldim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Nasılsınız görüsmeyeli beni özlediniz mi bakayım?:uhm:
Benim tatilim cok güzeldi Annemlerde iyi vakit gecirdik
Baba evi rahat ama insan evini özlüyo tabii KK yı da özledim
Herkes iyidir insallah iyi tatillera.s.a.s.
merhaba bayanlar 2-3 gündür yoktum misafirlerim vardı nasılsınız geçmişi daha okuyamadım umarım herkez iyidir
canım ne güzel bi gün geçirmişsiniz çok iyi olmuşıyı aksamlar canlarım ben geldım yemek yemeden hemen sızlere kostum
cok guzel bır gun gecırdık gezdık dolastık dag tepe cıktık.kızlarımla dagın tepesınde pıknık yaptık.
aksam 5 gıbı eve geldık kızların ıkısıde bayıldılar hemen.hala uyuyorlar.sanırım oturacagız bugun bıraz.
esımde cızgı fılm ayarladı kızlara uyansınlar yemekten sonra onlarla bırlıkte cızgı fılm ızleyecegız meyve yıyerek
sekerlerıme ayırdık tamamen bugunu
sızlerde ıyısınız ınsaallah canlarım
herkesı opuyorum gorusmek uzere sekerler
meleklerımıde benım ıcın opun
iyi akşamlar kızlar....
çok kötü üşütmüşüm sabahtan beri yatıyorum,
şimdi kalktım sizlere bakmadan duramadım canlarım,
nerde üşütüyorum anlamıyorum evin içinde hasta oluyorum...benneyaptımki
canım kızım 72 günlük oldu maaşallah
canım ne güzel bi gün geçirmişsiniz çok iyi olmuş
meleklerim çok şanslılar böyle anne ve babaya sahip oldukları için canım
keyifli saatler diliyorum canım öpüyorum
[UOTE=Belinay;5220313]iyi akşamlar kızlar....
çok kötü üşütmüşüm sabahtan beri yatıyorum,
şimdi kalktım sizlere bakmadan duramadım canlarım,
nerde üşütüyorum anlamıyorum evin içinde hasta oluyorum...benneyaptımki
gülzeyno hoşgeldin canım nasılsın.özlemezmiyiz özledik tabii seni.ama bende bu aralar fazla giremiyorum kızlarla uğraşmaktan.
arkadaşlar doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim hepinizea.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?