Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba melek anneleri benim meleğim 13 yaşında 7 ye gidiyor sabah beraber evden çıkyoruz o kursa ben işe öğleden sonrada o kurstan okula geçiyor.Ama bugün kursu yok ve meleğim 2, döneme bensiz başlayacak hazırlanıp kendi gidecek en sevdiği şey dönem başlarında y:çok üzgünüm:anında olmam ama bugün malesefff yanlız olacak meleğim......

rosemm aramız hoşgeldin üzülme yanında olmak çok güzel ama yanında olmak istediğini hissettirebilmekte çok önemli
kızın büyükmüş anlayabiliyodur mutlaka sizde akşama ewde okulun ilk günü neler yaptığını konuşursunuz canım öpüyorum

mihriban nerdesin canım
inş. güzel haberlerle geliceksin

canim üzme kendini isin olmasa yaninda olacagini düsünmüstür

Emiy maşallah canım o ne güzel gözler, ne sevimli meleğin var.
Allah bağışlasın nazarlardan saklasın :Saruboceq:

tünaydın canlarım
bizi merak eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
cumartesi günü kızım ameliyat oldu akşama kadar hastanedeydik 6 gibi eve geldik sonrada sağolsunlar geçmiş olsuna gelenler oldu o yüzden fırsat bulup giremedim
ameliyat çok şükür iyi geçti şimdi kızımın gözü nerdeyse normale döndü diyebilirim.kayma hiç yok gibi.sadece kızarıklık sulanma hafif şişlik var gözlerinde dr aradım bunlar mormal dedi 15 gün böyle olur dedi.damla verdi şimdi onları kullanıyorum 1 hafta sonra kontrole götürecez tedaviye devam edicez.inşallah bu kızarıklık şişlikde bir an önce geçerde bende tam olarak rahatlarım.:Saruboceq:şimdi meleğimin gözüne bakamıyorum bir tuhaf oluyorum.ama yinede çok mutluyum kızımın gözü 6 ay öncesi gibi oldu:asigim:
hepiniz çok sağolun hanımlar hepinizi kocaman öpüyorummmm:1hug:

Canım gözünüz aydın atlatmışsınız, çok geçmiş olsun tekrar...

Öpüyorum senin güzel meleğini Şeniz

cok cok gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canıma.s.a.s. meleğinin iyi olduğuna çok sevindim acil şifalar canım:Saruboceq:

iyi günler arkadaşlar nasılsınız meleklerim nasıl okula gidenler okula başladılar
başarılı ve verimli bir dönem geçirmeleri dileğiyle
sabah meleklerimi okula gönderdikten sonra giremedim biraz rahatsızdım
görüşmek üzere

çok geçmiş olsun canıma.s.a.s. meleğinin iyi olduğuna çok sevindim acil şifalar canım:Saruboceq:
teşekkürler canım çok sağol

sanada geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın
zor kısmını hallettiniz canım benim ilaçlarını kullansın
o kızarıklıklarda geçecek inş.
tamamen düzelecek meleğimizi
acil şifalar diliyorum canım öpüyorum meleğimi ve seni:1hug:

geçmiş olsun canım.gözünüz aydın..a.s.bizde seni çok merak etmiştik.kısa zamanda inşallah kızarıklıklarda geçer...acil şifalar...

hosgeldın aramıza canım allah bagıslasın yavrunu
uzulme canım yaa herkes ıster ama hayat sartları her ıstedıgımızı yapmamıza engel oluyor ıste
kızın bunu sorun etmeyecektır emınım cunku annecıgı onun daha ıyı bır yasam surmesı ıcın calısıyor bunun farkına varacaktır
sende kendını cok uzme canım
bedenen yanında olmasanda annelerın kalbı ruhu hep meleklerının yanındadır bunu asla unutma

masaallah yerım ben onu
canım yaa sana cok benzettım ben bu fotoda bakıslar gozler gulus senı andırıyor
rabbım nazarlardan korusun melegımı
gorusmek uzere canım benım
opuyorum gul yanaklarından melegımınde

canım benım hadı gozun aydın bebegım
cok cok gecmıs olsun
cok sukur canım bundan sonra kontrollerını ılaclarını dıkkatlı kullandıgınız surece hersey cok guzel olacak emın ol canım
tekrardan gozun aydın gecmıs olsun canım benım

ıyı gunler canım benım
sanada gecmıs olsun canım acıl sıfalar dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…