K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.121
ıyı ksamlar cnm masallah bu saate uyumayan bir bebiş daha kızın kac yasında canım
kızım daha çok küçük canım 75 günlük o benim canım
iyi akşamlar kızımla konuşuyoruz :) maaşallah yavruma
ıyı ksamlar cnm masallah bu saate uyumayan bir bebiş daha kızın kac yasında canım
canım benım yerim ben onu daha süt kokuyordur o benım ıcınde bir opsene onu ama gıdısından cok severler ordan opulmeyı onlar
(kedı bebıslerımden biliyorum:))
iyi geceler betülcüm na ber
benım oglum 3 bıttı kızım da altı aylık daha
havvanur allah bağışlasın kuzucuklarını
ayyy seninde kızın daha küçükmüş yerim onu ben abiside büyümüş aman da ALLAH hepimizin yavrusuna sağlıklı uzun ömür versin dilerim
iyi geceler canım.sabah 11 e kadar uyuyorum sonrada gece kuşu gibi oturuyorum.sen nasılsın?
sagol cnm senınkı nekadarlık kucuk galıba
nasıl olsun bende öyle oldum ya
ama sabah pek yatamıyorum.
efe olduğu için o erkenden hortluyor.
zaten çocuğu bir türlü iyi edemedim.
bu seferde lökositi çok yüksek çıktı
cumadan beri nete pek girmiyorum.senağlama
kızlar ben çıkıyorum sabah yine uyanamıcam.
meleklerime ve annelerine hayırlı geceler.
tünaydın canlarım
bizi merak eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
cumartesi günü kızım ameliyat oldu akşama kadar hastanedeydik 6 gibi eve geldik sonrada sağolsunlar geçmiş olsuna gelenler oldu o yüzden fırsat bulup giremedim
ameliyat çok şükür iyi geçti şimdi kızımın gözü nerdeyse normale döndü diyebilirim.kayma hiç yok gibi.sadece kızarıklık sulanma hafif şişlik var gözlerinde dr aradım bunlar mormal dedi 15 gün böyle olur dedi.damla verdi şimdi onları kullanıyorum 1 hafta sonra kontrole götürecez tedaviye devam edicez.inşallah bu kızarıklık şişlikde bir an önce geçerde bende tam olarak rahatlarım.:Saruboceq:şimdi meleğimin gözüne bakamıyorum bir tuhaf oluyorum.ama yinede çok mutluyum kızımın gözü 6 ay öncesi gibi oldu:asigim:
hepiniz çok sağolun hanımlar hepinizi kocaman öpüyorummmm:1hug:
merhaba melek anneleri benim meleğim 13 yaşında 7 ye gidiyor sabah beraber evden çıkyoruz o kursa ben işe öğleden sonrada o kurstan okula geçiyor.Ama bugün kursu yok ve meleğim 2, döneme bensiz başlayacak hazırlanıp kendi gidecek en sevdiği şey dönem başlarında y:çok üzgünüm:anında olmam ama bugün malesefff yanlız olacak meleğim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?