Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ilaçlardanda olabilir canım geçmezse dr götürürsün inş. geçerde gerek kalmaz
anlıyorum canım seni ada hanımda rahat durmuyoo genelde okuyorum yazmaya fırsat vermiyoo ewet canım yaz gelsin artık
geçmiş olsun canım
benim iki kızında pek tadları yok.zaten küçük cadı ameliyattan sonra bir arsız olduki anlatamam.şimdi birazda üşüttü.yarına bakıyım nasıl olacaklar:uhm:

canım sanada geçmiş olsun herkes hasta yaaa
inş. meleğimin yarına bişeyi kalmaz acil şifalarrr

ölmüyorum leyn
aaaaaaaaaaaaa
nazıma kıyama m zati
hadi de get şu böreğinin sodasını dökte gel
dünürümmmmmmmmmmmmmmmmm

ok canım hallettım sekerım

cok sagol canım benım anlayısın ıcın
cok tesekkur edıyorum optum senı sekerrrrr

minik canım sana kolay gelsinnn
efsunefeciimm nasılsın bacım
efe nasıl oldu daha iyidir umarım

sagolasın bebegım
valla kolay oluyor buyuk bır zevkle yapılıyor
melegımın mutlulugunu gorunce herseye degıyor

sana kolay gelsin canım
inşallah gönlünce bir doğum günü partisi olurkaydirigubbakcemile5

cok sagol canım benım
amın ınsaallah
guzel kızım mutlu olacak herseyden onemlısı o benım ıcın

hanımlar sabah erken kalkıcam hala burayı bırakamıyorum:roflol:
ne olacak benim bu halimsengözlerimebaksanab
hadi iyi geceler hepinizea.s.

hadi şekerlerrr
bende kaçtım iyi gecelerrr

ıyı geceler sekerler allah rahatlık versın bende boregı yaptım sodasını doktum dınlensın sabaha kadar sonra sıcacık ıkram ederım pısırıp bulasık makınesını bosalttım elımde yıkanacaklar vardı yıkadım ocagımı sıldım bır keyıf sıgarası ıctım geldım ama herkesler gıtmıs
bende yatayım gıdıp sabaha pogaca ve makarna salatam kaldı sadece sonrada mısafır agırlayacagım dınleneyım accık
bu arada kocıskomuda unuttum ayol gıdem opemde gununu kutlayayım:jeyyar::jeyyar:
masumane ama kardesım bızdede senağlama
ay ne muzur karuyum yaaaa
opuldunuz sekerler meleklerıme ve sızlere allah rahatlık versın ınsaallah

ohhhhh bende hayırlısıyla kızımı büyütsem diyorum ALLAH'tan tek dileğim kızımın sağlıklı mutlu olması

günaydınlar melek anneler hepinizi öpüyorum ii pazarlar buarada dün çok sıradan geçti bizde kaynanamda yemekteydik sevgililer gününde buna gülünür dimi delikafadulden

iyi pazarlar şekerler
elektriklerimiz kesikti geceden bu yana yeni geldi
tekrar gitmeden sizlere slm vereyim dedim
meleklerimi veannelerini çok öpüyorum
şu arızaları biran önce halletseler iyi olacak
elektriksiz hayat işkence

selam kızlar inş güzel bir hafta sonu geçirirsiniz ..sevgileiler günü dışarda geçiren şanslı arkadaşlarımız olmuş ..ne güzel mihribancım ..allah herkesin mutluluğunun daim etsin .inş ..minikcim valla maşallah sana ..ne güzel herşeyi halledebiliyosun bide buraya girebiliyosun anam bnm bi çocukla iflağım kayıyo allah nazardan saklasın canım arkadaşım ...herkesi çoook öpüyorum öptüm ...

sağol canım amin
bu yemek benim içinde süpriz oldu ama güzel bir süprizdikaydirigubbakcemile3
selamlar kızlar...bugün pek giren olmamış tatil olduğundan herhalde...öpüyorum...

galiba tatil diye kimse yok canım
miniğinde doğumgünü teleşı var
benimde görümcem var yanımda kızlarımda biraz rahatsız pek giremiyorum canım

aa bende öyle belinaycım geç oldu ama ..kusura bakma yeni gördüm kimseler yok diye çıkmıştım bi ara ...gece dökülür millet ama ..

canlarım ıyı aksamlar dılıyorum herkese mısafırlerım gıttıler ortalıgı toparladım ve dehset derecedede yorgunum canlarım
gece 2 de ısım bıtmıstı sabaha kadar uyuyamadım sabah 7de sızdım 8de gerı kaltım tum gunde yoruldum.kızlar yattılar bende sızlere ıyı aksamlar dıleyıp yatacagım hemen
herkesın keyfı yerındedır ınsaallah canlarım gorusmek uzere opuyorum sekerler meleklerımı ve sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…