- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.601
canım benimki daha 1. sınıfa gidiyor.:1no2:
sende bilirsin bu sene çok zor.hele ilk dönem ne zorlandık bilemezsin.ama allaha çok şükür atlattık.okumayı yazmayı söktükde rahatladık şimdi.:Saruboceq:
Ne güzel benimkiler daha okula gitmiyolar bende beraber derslerini yapacagımız günlerin hayalini kuruyorum sonra bıkarsın demeyin bence bu cok hos birsey:asigim::asigim::asigim:
İyi gözünüz aydın canım derslerinde basarılar meleğinea.s.a.s.a.s.
Hepinize güzel geceler meleklerinize tatlı rüyalar:1hug:
allah kolaylık versin,bilmezmiyim 1. sınıfa giderken küçük kızım daha 1.5 yaşındaydı.ne kadar zorlanmıştım iki çocukla.şimdi artık kendi yapıyo çoğu derslerini bilmediklerini soruyo sadece.
maşallah okumayıda sökmüş.bundan sonrası daha kolay.öpüyorum meleğinikaydirigubbakcemile3
canım benim çocuklar okula gitmeden,insan çok merak ediyo,başladıktan sonra bazen fenalık geliyo insana,ama yinede onların bi şeyler öğrendiğini görmek bizi çok sevindiriyo.
ben şimdi küçüğün okula gitmesini bile dört gözle bekliyorum.
iyi geceler canım,allah rahatlık versin,öptüm canımŞeniz
Ne güzel benimkiler daha okula gitmiyolar bende beraber derslerini yapacagımız günlerin hayalini kuruyorum sonra bıkarsın demeyin bence bu cok hos birsey:asigim::asigim::asigim:
İyi gözünüz aydın canım derslerinde basarılar meleğinea.s.a.s.a.s.
Hepinize güzel geceler meleklerinize tatlı rüyalar:1hug:
ıyı geceler canlarım
okuyamadım canlarım sayfaları kusura bakmayın tum gun temızlık susleme derken kuaforde saatlerce bekledım bır kas ıcın.
eeeeee herkes sevgılısıne guzel gorunem dıye kosturmus kuafore geldım temızlık susleme derken pastasını kurabıyesını yaptım kızımın
sımdıde boregı yapıp dınlensın dıye hazırlayacagım sabaha pısırmesı kalacak sadece
sızlere bakmadan devam edemedım herkes uyudu elıf cok heyecanlı teyzesı bır gelınlık almıs gormelısınız nasıl guzel oldu
saclarınada pempe gulden tokalarını almıs yarın gıydırıp susleyecek kızımı resımlerını sızlerede gosterırım.
melegım cok mutlu gozlerındekı ısıldı dunyalara deger
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımı cok ama cok opuyorum
gorusmek uzere ınsaallah
yafriiiiiiiiiiiiiim bilmezmiyim
ulen şuna gelinlik deme abiye elbise almış de
öldrecen beniiiiiiiiiiiiii
kızımın doğum gününü kutluyorum,
herşey gönlünce olsun
belki yanında yokum ama ,
kalbim sizlerle beraber olacak bebeğimŞeniz
ay olme sende ne cok olmeye meraklısın ne desem olecem dıyon aaaaaaaa
ısımın arasında bıde sana laf yetıstırmeyım ayol gelınlık almıs ıste
abıye gıbı dedı geldı eve gelınlık anam.:roflol::roflol:
yarın resmını gorursun bıldıgın gelınlık ıste
hemde benımkınden guzel:roflol::roflol::roflol:
nazda cok begendı yavrum suzuldu bakındı kaldı arkadasımın dugununede naza ve kendıme alacak gelının arkasına boy boy takılacaz:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse tutma benı ayol ısım var boregı yapıp gelemde laflarız ınsaallah sızıp kalmazsam bıyerlerde
gercı 3 kahve 4 caya sızacagımıda sanmıyorum ama neyse
canım benim kusur nedemek kısss aaaaaaaaa estağfurullah canım benimcanlarım sevgılıler gunu mesajlarınız ıcın ayrıca cok cok tesekkur edıyorum vaktım olmadıgı ıcın tek tek yazamıyorum telafı edecegım ınsaallah melegımın ozel gununu atlattıkdan sonra
nolur kusuruma bakmayın
hepınıze cok tesekkurler edıyorum
opuyorum sızlerı
sızlerınde sevgılıler gununuz kutlu olsun
iyi geceler arkadaşlar,artık yatayım,meleklerime ve sizlere deliksiz uykular diliyorum ve gidiyorumyerimseniben
ruyanızda beni görün,kırmızı karanfil takıcam yatarken.sırnaşık şey
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız umarım hepinizin günü çok güzel geçmiştir sayfaları henüz okumadım benimki güzell geçti
minik canım benim elifimin resimlerini bekliyoruz şekerim
sewinmezmi kuşum canım benim inş. bütün hayatı boyunca daima mutlu olsunnnn
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler melekleriyle ...........
minik canım sana kolay gelsinnn
efsunefeciimm nasılsın bacım
efe nasıl oldu daha iyidir umarım
ıyı geceler canlarım
okuyamadım canlarım sayfaları kusura bakmayın tum gun temızlık susleme derken kuaforde saatlerce bekledım bır kas ıcın.
eeeeee herkes sevgılısıne guzel gorunem dıye kosturmus kuafore geldım temızlık susleme derken pastasını kurabıyesını yaptım kızımın
sımdıde boregı yapıp dınlensın dıye hazırlayacagım sabaha pısırmesı kalacak sadece
sızlere bakmadan devam edemedım herkes uyudu elıf cok heyecanlı teyzesı bır gelınlık almıs gormelısınız nasıl guzel oldu
saclarınada pempe gulden tokalarını almıs yarın gıydırıp susleyecek kızımı resımlerını sızlerede gosterırım.
melegım cok mutlu gozlerındekı ısıldı dunyalara deger
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımı cok ama cok opuyorum
gorusmek uzere ınsaallah
ben iyiyim tatlım ne olsun
efede iyi olmaya çalışıyor
oda ne olsun 3 gündür cırcır
pazaretesi geçmezse gene dr götüreceğim
şu kış allahın izniyle bitsede kurtulsak diyorum,
ondan çok fazla giremiyorum nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?