Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşbulduk canım.a.s.

günaydın melek anneleriii:teytey:
OOOOO rüya gelmiş hosgeldin canım
Frezya sende hosgeldin yoklugun hissediliyo melegine gecmiş olsun
Herkese güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.
Biz kahvaltıya gidiyoruz benimkiler beni bilgisayarın basından cekistiriyorlar:roflol::roflol:
Sonra görüsürüz:1hug:

adercim sanada geçmiş olsun
mihribancım sanada güzel haberlerini bekliyoruz
frezya hoş geldin canım allah bir daha göstermesin
kızlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum

günaydin herkeslere ben kizimi götürmedim bugün acayip kar yagmis yollarida daha tam temizlememisler bende götürmedim

tünaydın şekerler napıyorsunuz bakalım
ben biraz uyuyayımdedim ama uyuyamadım
yemeğimi yaptım sizlere bakmaya geldim
benimkiler birazdan gelirler öğle yemeği için

arkadaşlar birşey soracagım kızım 83 günlük az az meyve suyu hazırlayıp versemmi ? mesela elma-havuç gibi

arkadaşlar birşey soracagım kızım 83 günlük az az meyve suyu hazırlayıp versemmi ? mesela elma-havuç gibi

Selam kızlar delikafadulden

Zeren'cim daha çok küçük değil mi 3 aylık bile yok henüz erken olabilir bence canım. Sakın doktoruna danışmadan verme bence güzelimm.. gamyoncuiremsu

zerencim arkadaslarda söylemiş erken diye bencede acele etmene hiç gerek yok doktoruna danısarak vakti gelince meyve suyu ve yogurta baslarsın

Kızlar ben birazdan hazırlanıp kursa gidecem
Hepinize güzel bir gün diliyorum kolay gelsina.s.a.s.a.s.a.s.

tünaydın şekerler napıyorsunuz bakalım
ben biraz uyuyayımdedim ama uyuyamadım
yemeğimi yaptım sizlere bakmaya geldim
benimkiler birazdan gelirler öğle yemeği için

gel canim gel laflasiyoruz iyi yaptin canim
bende erkenden yaptim yemegimi oturdum pc basina

mihri cnm çok geçmiş olsun

rüya hoşgeldin

saol canım hb...
günaydın kızlar nasılsınız ben akşam uyuyup kalmışım tv karşısında yol yorgunluguyla...gece bi uyandım saat 5 yataga geçtim kalktık ızımla kahvaltı yaptık şimdi onu okula gönderip fatularınımı halledicem çarşıya inicem harika bi kar yagışı var burda............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…