Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sana kolay gelsin canim

iyi günler canlarım nasılsınız?
ben yine sabahları uyuyorum sonra işleri yetiştiremiyorum.
pazar günü gelinimize gittik.dün kendim doktora gittim,bugünde kızımı aşıya götürdüm menenjit aşısı olmamıştı onu yaptırdım.ordan pazara gittik kızımla.anca eve geldim.evi süpürüp silmem lazım,ama biraz dinleneyim öyle yapcam.

geçmiş olsun canım.hastamısın?
bu arada kolay gelsin.a.s

kızlarrr sabah sabah kalkıp perdeleri yıkamaya başladım camları siliyorum ayyy daha bitmedi çok yoruldum molada size bakıyım dedim

kübracım geçmiş olsun meleğime aşısınıda olmuş
hayırdır şeker hastamısın sanada geçmiş olsun canım

geçmiş olsuntatlım meleğimize ve sana
acil şifalar canım
önemli bir şeyin yoktur inş
kolay gelsin canım:1hug:a.s.

ruyanaz,frezya hoşgeldiniz nasılsınız?
ruyanaz nasıl geçti hayatım günlerin,eminim güzel geçmiştir özledik canım seni.öpüyorum Şeniz
frezya canım benim hoşgeldin,ben dün geleceğini zannediyordum,dün baktım yoktun.bugün seni görünce sevindim canım.senide öpüyorum.Şeniz
kızlar meleklerinizin resimlerini koymuşsunuz maşallah hepsi birbirinden güzeller.onlarım tombik yanaklarından öpüyorum kokulu kokulukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sayfaların hepsini okuyamadım,hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyorum.:Saruboceq:
işi olanlarada kolay gelsin.:1hug:

aynen canım bende uyuyorum kızımı okula zor yetiştiriyorum inan...kızına ve sana geçmiş olsun tatlım...kolay gelsin....

kolay gelsin canım...

ooo maşallah kolay gelsin tatlım
benimde genel bir temizlik yapmam lazım
havalar çok soğuk biraz ısınsın bende yapacağım
her yerin misler gibi temizlik kokmasını özledim
ahh ahh şu üşüme faslını bi atlatayım
kolay gelsin tatlımkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım.hastamısın?
bu arada kolay gelsin.a.s

geçmiş olsuntatlım meleğimize ve sana
acil şifalar canım
önemli bir şeyin yoktur inş
kolay gelsin canım:1hug:a.s.

sağolun arkadaşlar,benim önemli bi şeyim yok çok şükür,psikolojik,çok panik bi yapım var.her telefonda,zilde hep korkuyorum birine bi şey oldu bana haber gelecek diye.geçen ay doktora gitmiştim,bir ay sonra çağırmıştı onun için gittim.hapımın dozajını yükseltti.
kızımın inş ateşi çıkmaz ateş yapabilir dediler.
tekrar teşekkürler hepinize a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…