- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.361
günaydin bebisler nasilsiniz hepinize hayirli cumlar diliyorum bugün benim temizlik günüm
esimle kizim pazartesi salida evdeler bugün iyi bir temizlik yapmam gerekiyo
kızlar kahvaltı yapcan eşlik etmek istiyen varmı?yanlız yapmaktan hiç hoşlanmıyorum eşim erken gitti bugün.cokacimcoook
herkese gunaydınlar hayırlı cumalar dılıyorum canlarım
dun gece gec geldık bırazda rahatsızlandım bogazlarım ve kulaklarımda sıddetlı bır agrı var kasınıyor cok kotu oksuruk basladı cıgerlerımden gelen derken sabah tel geldı dedem vefat etmıs.bır de ustune bu haber cok kotu oldum.yarın defnedılecek koyumuzde ama cok soguk ve yollar kapalı nasıl gıdecegız bılmıuyorum cocukları kıme bırakacagım.gıtmekde ıstıyorum.onları gotursem cok zor olur ve hastalanırlar.
anlayacagınız cooookk canım sıkın coookkkkkkkk
hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım
meleklerıme ve kendınıze cok ıyı bakın
Günaydın bebişim, Hayırlı Cumalar... hihoyyyt
Kolay gelsin :jeyyar:
herkese gunaydınlar hayırlı cumalar dılıyorum canlarım
dun gece gec geldık bırazda rahatsızlandım bogazlarım ve kulaklarımda sıddetlı bır agrı var kasınıyor cok kotu oksuruk basladı cıgerlerımden gelen derken sabah tel geldı dedem vefat etmıs.bır de ustune bu haber cok kotu oldum.yarın defnedılecek koyumuzde ama cok soguk ve yollar kapalı nasıl gıdecegız bılmıuyorum cocukları kıme bırakacagım.gıtmekde ıstıyorum.onları gotursem cok zor olur ve hastalanırlar.
anlayacagınız cooookk canım sıkın coookkkkkkkk
hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım
meleklerıme ve kendınıze cok ıyı bakın
sana afiyet olsun canim bende su pc basindan kalkayimda isimi yapayim
Başınız sağolsun minikkuşum. Allah rahmet eylesin.. :Saruboceq:
ay miniğim çok üzüldüm canım başın sağolsun allah rahmet eylesin:Saruboceq:
sanada geçmiş olsun canım
sende kendine iyi bak öptüm
Ah canım ne diyeceğimi şaşırdım valla.Allah sabırlık versin diyim önce.Herşey Allah tan biliyorsun.Sanada çok geçmiş olsun.Meleklerin nasıl bu arada.Kardeşin gittimi onun içinde Allah kavuştursunçok zordur bilirim.
Keşke yanında olabilsem ve bi şeyler yapabilseyfim keşke komşun olsam da meleklerine bana bırakabilseydin .Dualarımız seninle canım.:Saruboceq:
başınız saolsun bitenem allah sabır versin yakınlarına:1no2:çocukları bencede götürmme hasta olmasınlar hem ağlayan felan vardır etkilenir çocuklar. bu arada herkeze günaydın ve hayırlı cumalar
sagol canim
cokgüzel canim sagol aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
minigim basiniz sagolsun allah geride kalanlara sabir versin :Saruboceq: :Saruboceq:
sanada hayırlı cumalar canım.
ilk başta başın sağolsun canım.allah sabır versin.:Saruboceq:
sonrada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.şimdi üzütüyle daha da kötü hasta olma.
allahın takdirine birşey denmiyor biliyorsun.
öpüyorum canım allah emanet ol.
miniğim canımcım allah rahmet eylesin başınız sağolsun
hepınıze cok cok tesekkur edıyorum canlarım allah razı olsun hepınızden rabbım sızlere saglık mutluluk huzur uzun yasam nasıp etsın sevdıklerınızle bırlıkde ınsaallah
canım hıc bısey yapmak ıstemıyor ama ılac alacagım accık bıseyler yemem lazım
gorusmek uzere ınsaallah
hepınıze tesekkur edıyorum tekrardan sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız
kızlar bi araştırın netten
işyerimdeki satın almacıyı öldürsem kaç yıl yatarmışım adamın gıcık olduğuna şahit olacak 55 kişi var nefsi mudafaya girerim belki
çok sinirliyim çooookkkkkk!!!!!!!!!!!kötükedihüso
rosemm ya hayatım ben araştırdım.kesinlikle nefsi müdafaya girmiyor.
benimde var elimde bir iki tane kesin ölmesi gereken.ama malesef nefsi müdafaya girmiyor hayatım.kötükedihüsokötükedihüso
yani benim 2 taneden oluştuğu için en az benimki 10 yıldan başlıyor.tabi bide öldürüş şekilleri var.yani bu iş çok karışık.:jeyyar::jeyyar:
ya değmez şekerim gereksiz insanlar için katil damgası yemeye
duymayayım bir daha:1no2:klava:
öyle lak lak yapıcağına kalk da işini yap güzelim.
sonra ihale bize kalıyor.yok kolay gelsin demediniz bak bitmedi falan filan.:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
neyse ihale kalmadan
kolay gelsin canım ....:roflol::roflol:
sagol bebisim benim a.s. a.s. a.s. a.s.
öyle kaslarinida kaldirma bana -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay beni lafa tutmayin isimi yapiyorum hadin görüsrüz byeeeee
kötükedihüso Biri beni mi andı :dilcikar:
hadi kızlar görüşmek üzere çay acıycak yoksa:roflol:sanada kolay gelsin emiycim çok öpüyorum hepinizi sonragörüşürüz.
öyle lak lak yapıcağına kalk da işini yap güzelim.
sonra ihale bize kalıyor.yok kolay gelsin demediniz bak bitmedi falan filan.:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
neyse ihale kalmadan
kolay gelsin canım ....:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?