Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hayırlı cumalarrrrrr
meleklerimle annelerine hayırlı güzel birgün diliyorum
frezyacım,egemcim paylaşımınız için teşekkürlerrr
lahanabebekcim acil şifalar canım
davidof günaydın canım

hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar kızlar.:Saruboceq:
frezyacım paylaşımın için çok saol.
lahana bebekcim hoşgeldin.geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim arkadaşlar :1hug: :1hug: :1hug: böbreğimde taş vardı rahatsızlığım bu a.s

Günaydın bebişim Şeniz

S1907 , Egem size de günaydın kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydınlar hayırlı cumalar dılıyorum canlarım
dun gece gec geldık bırazda rahatsızlandım bogazlarım ve kulaklarımda sıddetlı bır agrı var kasınıyor cok kotu oksuruk basladı cıgerlerımden gelen derken sabah tel geldı dedem vefat etmıs.bır de ustune bu haber cok kotu oldum.yarın defnedılecek koyumuzde ama cok soguk ve yollar kapalı nasıl gıdecegız bılmıuyorum cocukları kıme bırakacagım.gıtmekde ıstıyorum.onları gotursem cok zor olur ve hastalanırlar.
anlayacagınız cooookk canım sıkın coookkkkkkkk
hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım
meleklerıme ve kendınıze cok ıyı bakın

Başınız sağolsun minikkuşum. Allah rahmet eylesin.. :Saruboceq:

ay miniğim çok üzüldüm canım başın sağolsun allah rahmet eylesin:Saruboceq:
sanada geçmiş olsun canım
sende kendine iyi bak öptüm

Ah canım ne diyeceğimi şaşırdım valla.Allah sabırlık versin diyim önce.Herşey Allah tan biliyorsun.Sanada çok geçmiş olsun.Meleklerin nasıl bu arada.Kardeşin gittimi onun içinde Allah kavuştursunçok zordur bilirim.
Keşke yanında olabilsem ve bi şeyler yapabilseyfim keşke komşun olsam da meleklerine bana bırakabilseydin .Dualarımız seninle canım.:Saruboceq:

başınız saolsun bitenem allah sabır versin yakınlarına:1no2:çocukları bencede götürmme hasta olmasınlar hem ağlayan felan vardır etkilenir çocuklar. bu arada herkeze günaydın ve hayırlı cumalar

Mihriban günaydın canım hayırlı Cumalar..
Kızın nasıl oldu canım, düzeldimi gözü iyice. .??

günaydın canım
kızım iyi çok şükür.sadece sağ gözünde bir beyazlık oluştu dr dikiş ipine göz reaksiyon göstermiş dedi damla verdi geçer dedi geçmezse dr kendisi alacak canım.
onun dışında gayet iyi dr başka tedaviye gerek bile duymadı
umarım sende iyisindir canım

günaydin bebisler nasilsiniz hepinize hayirli cumlar diliyorum bugün benim temizlik günüm
esimle kizim pazartesi salida evdeler bugün iyi bir temizlik yapmam gerekiyo

Bende iyiyim canım teşekkür ederim, kızına çok sevindim bu da geçecek annesi Şeniz

sagol canim

cokgüzel canim sagol aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

minigim basiniz sagolsun allah geride kalanlara sabir versin :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…