Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım ya senin kızın remin altına yazmadan geçmişim kızın çok tatlı allah bagışlasın bende kızımın saçlarını böyle ördürüyorum arada çok hoş oluyo.......

canım ya senin kızın remin altına yazmadan geçmişim kızın çok tatlı allah bagışlasın bende kızımın saçlarını böyle ördürüyorum arada çok hoş oluyo.......

saol canım.önemli değil.ben senin neler düşündüğünü tahmin ettim zaten hayatım.
bu saç çok güzel oluyor.hemde rahat oluyor.özelliklede yazın.sıcak havalarda.

saol canım.önemli değil.ben senin neler düşündüğünü tahmin ettim zaten hayatım.
bu saç çok güzel oluyor.hemde rahat oluyor.özelliklede yazın.sıcak havalarda.

vt yazın çok rahat oluyor bizde kızkardeşimle benim şekerlerin saçları örüyoruz tek tek
biraz uğraştırıyor ama çok yakışıyor

vt yazın çok rahat oluyor bizde kızkardeşimle benim şekerlerin saçları örüyoruz tek tek
biraz uğraştırıyor ama çok yakışıyor

evet canım ya örmesi gerçekten zor oluyor.kafamçokkarıştı
hem bizim için hem çocuklar için.kızım örme işi bittikten sonra kalktımı dağılmış gibi oluyorlaelaelaelaelae

hepinize hayırlı cumalar melek anneleri,maşallah iki gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş.hepsini okuyamadım.önceki gün temizlik yaptım.dün misafirim vardı ben 6-7 kişi bekliyodum maşallah 15 kişi olduk.çok şükür yaptığım şeyler yetti.yetmicek diye çok üzüldüm.akşamda gelinimiz annemlere geldi annesi ve kardeşleriyle birlikte.ordada koşturdum çok yorulmuşum.bugün dinlencem inş.
sizler nasılsınız?

hosgeldin canim oh oh kosturmaca yapmissin ha
neyse hersey istedigin gibi olduysa ne mutlu sana
sanada hayirli cumalar canim

canlarım benım yarın sabahtan koye cenazeye gıdecegız sabahtan
bıraz yemek ve ortalık toparlayım elıfde pudıng ıstedı kendısı yapacakmıs
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah

az önce kayınvalidem geldi pat diye çıkmak zorunda kaldım((
miniğim başın sağolsun canım:teselli:rabbim sizlere sabırlık versin.dedeciğinin mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq:
tinkimi hoşgeldin canım nasılsın?
S1907 meleğin çok güzel maşallah rabbim nazarlardan korusunöpüyorum meleğinin güzel yanaklarından.kaydirigubbakcemile3
emiy sağol canım.ya benim koşturmam hiç bitmiyo ya.neyse sen nasılsın?
frezya gamze hastaymış çok geçmiş olsun canım.inş çabuk iyileşir.
topikteki arkadaşlar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.hepinizi çooook seviyorum.:1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

ohh dinlen şekerim .................

baya yorulmuşsun tatlım :1hug:
dinlen biraza.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…