- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.441
canım ya senin kızın remin altına yazmadan geçmişim kızın çok tatlı allah bagışlasın bende kızımın saçlarını böyle ördürüyorum arada çok hoş oluyo.......
canım ya senin kızın remin altına yazmadan geçmişim kızın çok tatlı allah bagışlasın bende kızımın saçlarını böyle ördürüyorum arada çok hoş oluyo.......
slm canım sanada hayırlı cumalarrrrselammmmm melek anneler ŞenizŞenizŞeniz
hepinize hayırlı cumalar olsun canlarımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
aman elini kana bulama sakin haaaaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
saol canım.önemli değil.ben senin neler düşündüğünü tahmin ettim zaten hayatım.
bu saç çok güzel oluyor.hemde rahat oluyor.özelliklede yazın.sıcak havalarda.
vt yazın çok rahat oluyor bizde kızkardeşimle benim şekerlerin saçları örüyoruz tek tek
biraz uğraştırıyor ama çok yakışıyor
selammmmm melek anneler ŞenizŞenizŞeniz
selammmmm melek anneler ŞenizŞenizŞeniz
dayanmaya çalışıyorum hayatım.delikafadulden
hepinize hayırlı cumalar melek anneleri,maşallah iki gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş.hepsini okuyamadım.önceki gün temizlik yaptım.dün misafirim vardı ben 6-7 kişi bekliyodum maşallah 15 kişi olduk.çok şükür yaptığım şeyler yetti.yetmicek diye çok üzüldüm.akşamda gelinimiz annemlere geldi annesi ve kardeşleriyle birlikte.ordada koşturdum çok yorulmuşum.bugün dinlencem inş.
sizler nasılsınız?
hepinize hayırlı cumalar melek anneleri,maşallah iki gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş.hepsini okuyamadım.önceki gün temizlik yaptım.dün misafirim vardı ben 6-7 kişi bekliyodum maşallah 15 kişi olduk.çok şükür yaptığım şeyler yetti.yetmicek diye çok üzüldüm.akşamda gelinimiz annemlere geldi annesi ve kardeşleriyle birlikte.ordada koşturdum çok yorulmuşum.bugün dinlencem inş.
sizler nasılsınız?
baya yorulmuşsun tatlım :1hug:hepinize hayırlı cumalar melek anneleri,maşallah iki gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş.hepsini okuyamadım.önceki gün temizlik yaptım.dün misafirim vardı ben 6-7 kişi bekliyodum maşallah 15 kişi olduk.çok şükür yaptığım şeyler yetti.yetmicek diye çok üzüldüm.akşamda gelinimiz annemlere geldi annesi ve kardeşleriyle birlikte.ordada koşturdum çok yorulmuşum.bugün dinlencem inş.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?