- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.481
canım çok öpüyorum kızını ve seni aman annesi çok dikkat et çabuk iyileştir prensesimizi....cnm arkadaşim çok sağol teşekür ederim
inşallah cnm kızım çabuk iyleşir hiç gözlerin açmiyo yavrum çok halsız ve yek de yemiy zaten yemeyen bi çocuktu şimdi hiç yemiyo
hasta olan herkese allah şifa versin
öpyorum cnm
hanımlar canım çok sıkkın:çok üzgünüm:
sabah eşim çarşıya çıkmıştı.az önce aradı cebini al şuraya çabuk gel dedi .eve yakın bir yeri söyledi.koşar gibi gittim bir baktım eşim kaza yapmış .ters yönden gelen bir araba eşimin arabasına çarpmış.arabanın ön camı çatlamış.far kırılmış yan taraf içine girmiş.
eşiminde ayağı tökezliyo:çok üzgünüm:çocuklar evde olduğu için fazla duramadım eve geldim.kendisi daha orda gelmedi
moralim bozuldu hanımlar bu ara bir uğursuzluk var sanki üstümüzde salı günü kızımı dr götürürken eşim 265 tl ceza yedi.ona canımı sıkıyoken şimdide böyle oldu
yinede allah beterinden saklasın diyorum ama kafam çok bozukbenneyaptımki
ryacım sağol cnm inşallah çabuk iyileşir nm
sen nasılın rüyacik nasıl öpyorum ikinizide
slm kızlar dışarda çok güzel kar yağıyo akşama misafirlerim var süper pastalar yaptım bu seferki zehirlemeyen cinsten sizler naptınız? ben çok yoruldum temizlik yemek pasta derkenmirmirmirmir
kızlar benim canım çok sıkkın kayınvalidem yüzünden
hanımlar canım çok sıkkın:çok üzgünüm:
sabah eşim çarşıya çıkmıştı.az önce aradı cebini al şuraya çabuk gel dedi .eve yakın bir yeri söyledi.koşar gibi gittim bir baktım eşim kaza yapmış .ters yönden gelen bir araba eşimin arabasına çarpmış.arabanın ön camı çatlamış.far kırılmış yan taraf içine girmiş.
eşiminde ayağı tökezliyo:çok üzgünüm:çocuklar evde olduğu için fazla duramadım eve geldim.kendisi daha orda gelmedi
moralim bozuldu hanımlar bu ara bir uğursuzluk var sanki üstümüzde salı günü kızımı dr götürürken eşim 265 tl ceza yedi.ona canımı sıkıyoken şimdide böyle oldu
yinede allah beterinden saklasın diyorum ama kafam çok bozukbenneyaptımki
ne oldu canım anlat hele.........
yok canımya ben ne yapacam olmuyor ben insanlığı anlatamıyorum 50 küsür yaşında kadına insanlığı ögretemem zaten işi düştümü arar bak 1 haftadır hastayım arayıp ne beni beni geçtim torununu bile sormuyor gelin sen hastasın kız nasıl der insan değilmi daha çoooook şey varda anlatsam gün yetmez
boşver bitanem takma kafana sen sinir olacağına o olsun dimi ama gel sende pastalarımda ye kendine gel kısırda yapacağız bayılırım valla sinirden yiyelim kilo alalım hadi gül ama :roflol:
gelirken ne istersin getireyim anacım :icecream:
valla takmıyım diyorum takmıyorum ohhh çatlasın patlasın biricik oğlunu aldımyaaa:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?