Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım çok öpüyorum kızını ve seni aman annesi çok dikkat et çabuk iyileştir prensesimizi....

canımgeçmiş olsun ama eşimni allah korumuş bişeyu olomamaış bak üzülme dedigin gibi bi ugursuzluk vardır belkide adagınız falan varsa kesiverin...........

slm kızlar dışarda çok güzel kar yağıyo akşama misafirlerim var süper pastalar yaptım bu seferki zehirlemeyen cinsten sizler naptınız? ben çok yoruldum temizlik yemek pasta derkenmirmirmirmir

slm kızlar dışarda çok güzel kar yağıyo akşama misafirlerim var süper pastalar yaptım bu seferki zehirlemeyen cinsten sizler naptınız? ben çok yoruldum temizlik yemek pasta derkenmirmirmirmir

ohh ellerinme saglık balım bak şimdi sen uzat ayakları ben gelim kahve yapayım içelim senin yorgunlugun geçsin sonra şu pastalar zehirlimi degilmi misafirler gelmeden ben deneyim bak kendimi feda ediom ona göre..
ayy özel günümdseyim canım tatlı tuzlu herşey isityo bugun benim topiktende arkadaş var miyase asker eşi oda kısır yapmış bide resmini koymuş nasıl canım istiyodu zaten ekşili ekşili bide onu görünce çıldırdım ya valla marulum yok yoksa yapçaktım bide şimdi rüyayı bekliom arkadaşa dgidicez o gelince mvlüd için o yüzden yapamam ama akşlım kaldı ya........

rüyacım allah kabul etsin cnm mevlutu cnm öp benim için cnm rüyayı

yağmurseda anacım rejimdeyim senin yaptğina bak-tatlicadiarzu-
ah ne güzel de kar yağiyomuş heryer bambayzadır dem şimdi.

canım yeni gördüm geçmiş olsun allah beterinden korusun çok üzüldüm sıkma canını her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır tatlım yardım edebilceğimiz bişey olursa yanındayız

ne oldu canım anlat hele.........

yok canımya ben ne yapacam olmuyor ben insanlığı anlatamıyorum 50 küsür yaşında kadına insanlığı ögretemem zaten işi düştümü arar bak 1 haftadır hastayım arayıp ne beni beni geçtim torununu bile sormuyor gelin sen hastasın kız nasıl der insan değilmi daha çoooook şey varda anlatsam gün yetmez

boşver bitanem takma kafana sen sinir olacağına o olsun dimi ama gel sende pastalarımda ye kendine gel kısırda yapacağız bayılırım valla sinirden yiyelim kilo alalım hadi gül ama :roflol:

yağmur kız tamam bayılırım kısırakaydirigubbakcemile2yiyelim kız ama soracam kaynana işte amannnnnkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…