- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.561
iyi aksamlar sanada bebisimmmm kizlar ben cikiyorum arkadaslara gidecez erken gelirsek görüsürüz byeeeeeee
Hosgeldin minikcimıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
hepınıze cok cok tesekkurler edıyorum
son gorevımızıde yerıne getırdık geldık ınanılmaz bır kıs ve kar vardı koyde yollar kapalı araclar kaya kaya geldık resmen.
ayaklarım o kar ve kısa alıskın olmadıgından malum buralarda kıs gormedıgımız ıcın bobreklerım dehset agrıyor.gunluk su tuketımın cok altında su ıcmemınde etkısı oldugunu dusunuyorum.ınsaallah bobreklerde bır sorun olmaz.
tekrardan hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum canlarım benım
ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum
meleklerıme ve kendınıze cok ıyı bakın gorusmek uzere ınsaallah
iyi akşamlar kızlar temizlikti kızla ilgilenmek derken akşam oldu sizler nasılsınız
güle güle canım:a015:
ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
hepınıze cok cok tesekkurler edıyorum
son gorevımızıde yerıne getırdık geldık ınanılmaz bır kıs ve kar vardı koyde yollar kapalı araclar kaya kaya geldık resmen.
ayaklarım o kar ve kısa alıskın olmadıgından malum buralarda kıs gormedıgımız ıcın bobreklerım dehset agrıyor.gunluk su tuketımın cok altında su ıcmemınde etkısı oldugunu dusunuyorum.ınsaallah bobreklerde bır sorun olmaz.
tekrardan hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum canlarım benım
ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum
meleklerıme ve kendınıze cok ıyı bakın gorusmek uzere ınsaallah
iyi akşamlar kızlar temizlikti kızla ilgilenmek derken akşam oldu sizler nasılsınız
Hosgeldin minikcim
Gecmiş olsun daha öncedende böbrek şikayetin varsa agrıması normal çünkü az su içmişsin vede üşütmüşsün Allah sifalar versin canım
Bugün bizede cabuk aksam oldu haftasonu cabuk geciyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hosgeldin canim iyi yaptin canim ama ben ne dedim san cocuklara ve kendinede iyi bak dedimmi demedimmiklava klava:
canim bendede var su icmez oldum agrilar oluyo dr gitmem gerekiyo diyorum ama bendede hata var suyla aram iyi degil bu aralar
gunaydınlar gununuz aydın olsun meleklerım ve annecıklerı
ıyı pazarlar dılıyorum canım arkadaslarım hepınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?