- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.541
gunaydın canlarım benım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.
aksam sayfayı kapatacagım dıye cıkıs yaptım sıfremıde unutmusum aylardır benı hatırlada oldugundan:))
5 deneme hakkımda doldu 15dk bekledım maıl attım yenı sıfre ıcın cevap beklemeye basladım derken sabah erken kalkacagım dıye yattım.gece burun tıkanıklıgı ve nefes alma zorlugundan cok uyuyamasamda erken uyandım.uykumda yok aslınca can sıkıntısındanmıdır hastalıktanmı bılemıyorum.
pc basındayım 45 dkdır.cok sukur sıfremı hatırladımda sızlere kavustum canlarım.
7 8gıbı cıkacagız yola.kahvaltı yap hazırlan cık derken sızlere selam veremem belkı.
sımdıden herkese guzel bır gun ve hafta sonu dılıyorum canlarım
gorusmek uzere ınsaallah
herkes kendıne ve meleklerıme cok ama cok ıyı baksın
sızlerı sevıyorum canlarım
sende kendine iyi bak canım özelliklede meleklerinegunaydın canlarım benım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.
aksam sayfayı kapatacagım dıye cıkıs yaptım sıfremıde unutmusum aylardır benı hatırlada oldugundan:))
5 deneme hakkımda doldu 15dk bekledım maıl attım yenı sıfre ıcın cevap beklemeye basladım derken sabah erken kalkacagım dıye yattım.gece burun tıkanıklıgı ve nefes alma zorlugundan cok uyuyamasamda erken uyandım.uykumda yok aslınca can sıkıntısındanmıdır hastalıktanmı bılemıyorum.
pc basındayım 45 dkdır.cok sukur sıfremı hatırladımda sızlere kavustum canlarım.
7 8gıbı cıkacagız yola.kahvaltı yap hazırlan cık derken sızlere selam veremem belkı.
gorusmek uzere ınsaallah
günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyorum
biz bugün erkenden kahvaltımızı yaptık
ev işlerine dalmadan sizlere bakayım dedim
günlerdn sonra güneşi gördük bugün çok şükür gecede kar yağdı
kızlar kar oynamaya çıktı bende işlrimi halldip geeyim görüşmek üzere
tinkimi canımcım hoş geldin seni görmek negüzel:1hug: nerelerdeydin bakem hııııııııımmmmCADIARZU
tinkim cnm hoşgeldin ve teşekür ederim
tınkımı canım benım sanada cok cok tesekkur edıyorum canım benım
allah razı olsun canım benım
zeren canım benım sıkma canını sekerım yaaa
bak ne guzel dıyorsun catlasın oglunu aldın yaaaaaaaaa
allah ellerıne dusurmesın bebegım ınsaallah
ınsanlık ogretılmez canım yaa kısının kendınde bedenınde ruhunda kalbınde olacak yoksada hıııccccc canını sıkmayacaksın rabbım hakkını verır herkese bosver tatlı canını sıkma canım
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım kızlar yattılar sabah erkenden yola cıkacagız yollar kapalıymıs nolacak bılmıyorum
sag salım gıdıp gorevımızı yerıne getırıp gelırız ınsaallah
hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum
gorusmek uzere ınsaallah
kendınıze ve meleklerıme cok ama cok ıyı bakın sekerlerrrrrrrrrr
bende yatıyorum kızlar iyi geceler herkese.......
iyi yolculuklar minigim bizde seni seviyoruz grş....gunaydın canlarım benım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.
gorusmek uzere ınsaallah
kolay gelsin canım..........günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyorum
biz bugün erkenden kahvaltımızı yaptık
ev işlerine dalmadan sizlere bakayım dedim
günlerdn sonra güneşi gördük bugün çok şükür gecede kar yağdı
kızlar kar oynamaya çıktı bende işlrimi halldip geeyim görüşmek üzere
günaydın tatlım.......Kızlar günaydınlar, iyi haftasonları... hihoyyyt
günaydın canım..........günaydın kızlarrr
dün yoğun bi gündü hiç giremedim geçmişide henüz okumadım
hastalarımız varsa geçmiş olsun şekerler
minik cnm iyiyolculuklar ve geçmiş olsun
kamilece kolay gelsin erkencisin bugün şeker
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum............
günaydın canım..................günaydin canlarim nasilsiniz melekleriniz nasil insallah hepiniz cokkkkk iyisinizdir
ben bu aralar pek giremicemn galiba esimde evde kiimda onlarla zaman gecirmeye calisiyoorum
minik kusum iyi yolculuklar canim meleklerine iyi bak hasta etme tabi sende kendine iyi bak
sağol canım benim
sağolasın canım
hayırlı yolculuklar canım
rüya küsmüyüz selam sabah yok :çok üzgünüm:
öptüm kızlar görüşürüz :1hug::1hug:
gunaydın canlarım benım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.
gorusmek uzere ınsaallah
iyi akşamlar şekerler nasılsınız
bugün temizlik yaptım biraz güneşi görünce
sonrada annemle gelinimiz geldi
onları yolladım sizlere bakmaya geldim gününüz nasıl geçti
yemek faslınıda atlatıp geleyim
görüşmek üzere
naber fıstklar.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?