Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar.
size hayırlı bir hafta ve hayırlı bir gün diliyorum.
nasıl bakalım.
biz aynı işte sabah kalk ve işe gel.
:çok üzgünüm:

günaydın canım aglama ben başlarsam susturamazsın şimdiden haftasonu gelsin diyorumsenağlamameleğim hep aklımda

günaydın kızlar

iyi haftalar diliyorum ,çalışanlara bol sabırlar ,evde olanlara kolaylıklar diliyorum .Karlı bir sabaha merhaba dedik İstanbulda ama sorun pek yok henüz trafik açık yürüyerek işe gelmeye çalışmadık en azından.Bebişleri hasta olanlara acil şifalar.
Sohbet başlamaış gene
Minik kuşlarım ne zaman dönecek kızlar bilen varmı ?Hepinizi çook öpüyorum
prens annesi de aramıza hoşgelmişşşşşşşş
:1rolleyes:

günaydın rosemm evet çalışan anne olmak zor sabah 6da kalktım dışarda kar yağıyordu istanbul karlı sonunda

günaydın canım aglama ben başlarsam susturamazsın şimdiden haftasonu gelsin diyorumsenağlamameleğim hep aklımda

sorma canım ya.benimde hep aklımda kızım.
havada soğuk.okula gidicek.akşam hava soğuk diye tekrar sokaklarda perişan olmasın diye anneannesinde bıraktım.
zaten bir lokma hasta olucak diye aklım çıkıyor.:1no2:

aman ALLAH korusun hiç bir bebek hasta olmasın yaşı kaç olursa olsun onlar hep bizim bebeklerimiz olarak kalacak onlara kıyamıyorum hasta olunca üzülüyorum

günaydın rosemm.
evet sabah karlı bir havaya uyandık.allah sonumuzu hayır etsin canım.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşımız var herhalde.hoş geldin canım.a.s.

günaydın meleklerimin güzel anneleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese güzel sağlıklı vede huzurlu bir hafta dilerim a.s
hafta sonunuz umarım güzel geçmiştir benimki berbat geçti :1no2:görümcem eşi vede eşinin ailesiyle tartışmış boşanma aşamasına kadar geldiler bakalım nolcak tabi olaylar otomatikman bizede yansıdı anlıcanız
onlardan dolayı bizde bayağı bir sıkıldık
artık umarım hayırlısı olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

lahanabebek hoş geldin canım iyi dileklerin için sağol olanlara üzüldüm ama fazlada kendini üzme evet hayırlısı canım

Oooooo masallah hanımlar sabah sabah kaynatmaya baslamıssınızkaydirigubbakcemile5
Calısanlara iyi mesailer diliyorum
Melegi hasta olanlara gecmiş olsun
Evde olup benim gibi temizlik yapacaklara kolay gelsin:1hug:
Dün mutfagı temizledim bugünde odaları temizleyecegim burdan kalkabilirsem
Tutmayın beni aaaaa işim var:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin canım aman biraz dur laflayalım sositososito

S1907 VE ZEREN (AYŞEGÜL)

AA ama hadiiii çalışmaya başlayın artık şşttt hanımlar size diyorum benim çok işim var 2 günlük finans raporu yetişecek 12 ye ve siz burada yazdıkça ben çalışamıyorum aklım kalıyo aaa
ama olmazki bu kadara canım hadi diğerleri evde die kandırıyorum kendimide size bişey bulamadım.Hadi canlarım öğlene kadar çalışalım hadi hadi...yerimsenibena.s:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…