- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.681
valla sabah 6 da kalktım sezene kahvaltı hazırladım gönderdim.
sonra geri yattım salaklaştım canım eşim kaldırdı
aynen canavar gibiyim bir yandan ona kahvaltı hazırlarken bir yandanda
ortalık topladım.akşam yemekte yapmayacağım şükür dün yapmıştım
eşim dürüm getirmiş onu yiyince yaptığım yemek kaldı.
bugün rahatım ama uzun süre kalamıyorum bir saatten sonra sıkılıyorum.
merak etme bende arada öle yapıyorum boşver hergün aynı şeyler sıkıyo
sen keyfine bak nasıl olsa yapılır canımŞenizŞeniz
benim ogluşum var ama 2bucuk aylık ogluşum neyse bende burdan oglana kız begenirim
benim ogluşum var ama 2bucuk aylık ogluşum neyse bende burdan oglana kız begenirim
tunaydın canlarım benım
sabahtan ıslerım vardı bankaya gıttık okul harcımın ıkıncı taksıtını yatırmaya fırsatım olmamıstı bu hafta sondu.sabah ılk ısım onu halletmek oldu kızlarımla oradan taksıt yatırmaya oradan markete alısverıse derken geldık naz uyudu bende ders yapmak ıcın pcyı elıfe bırakacagım
sayfalar dolmus ama okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerıme ve sızlere guzel bır gun dılıyorum
sızlersız olmuyor be sekerler vallahı kostur kostur geldım uzerımı degıstırmeden sızlere yazayımda ders bası yapayım dedım
havada cok soguk baya usuduk kahvemı yaptım sızlere bakayım kahve ıcerken cıkacagım hemen
guzel bır gun ve hafta dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
canım gel adresi kopyala yapıştır yapamadım kız geyik sohbetlerin içindeyiz bul bizi yavrum:sm_cool:
doğru söylüyorsun şekercim iş naılsa yapılır keyfimize bakalım demiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
maşallah şekerler
kaynatmışsınız epey
hımm yeni topikde açılmış
hayırlı olsun iyice kk dan çıkamaz olacağız bu gidişle :)))))))))))
bende biraz uyumuşum ama çok iyi geldi
üşüttüm galiba sağ karsığımda kötü bir sancı var
arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
kızıma geçmiş olsun dilekleriniz için
bu arada minik uyanamadı galiba bu sabah hiç girmemiş
tunaydın canlarım benım
sabahtan ıslerım vardı bankaya gıttık okul harcımın ıkıncı taksıtını yatırmaya fırsatım olmamıstı bu hafta sondu.sabah ılk ısım onu halletmek oldu kızlarımla oradan taksıt yatırmaya oradan markete alısverıse derken geldık naz uyudu bende ders yapmak ıcın pcyı elıfe bırakacagım
sızlersız olmuyor be sekerler vallahı kostur kostur geldım uzerımı degıstırmeden sızlere yazayımda ders bası yapayım dedım
havada cok soguk baya usuduk kahvemı yaptım sızlere bakayım kahve ıcerken cıkacagım hemen
gorusmek uzere ınsaallah
tunaydın canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
teşekkürler tatlımŞenizŞenizŞenizok ben bulurum
hosgeldin canim ayriyeten erkek anneleride var orayada girebilirsin
bizim icin fark etmez gelebilirsin a.s. a.s. a.s.
evet is nasilya yapilir ev kokmazsa tabi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim a.s. a.s.
iyi yaptin kizzzz tabi olmaz bizsiz :jeyyar: helebir bakmada gör üstünü degistirmeden koscan tibikideklava: klava:
teşekkürler tatlımŞenizŞenizŞeniz
yalnız şekerim bu aralar sık sık oklava kullanıyorsun
tırsmaya başalayacağız bu gidişle senden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kiz ne tirsacn aaaaaaaaaa ask olsun sakka yapiyorum ben :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ne bileim şakanın ardında bir cidiyet saklıdır derlerya bende ürktüm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz minikte bu aralar cokkkkkkkkkk boslar oldu bizleri biktimi yoksa anlamadim ki
kızlar ev işlerimi bitirdim solugu burada aldım
Oh be mis gibi oldu evim ama cok yoruldum biran önce kk ya girebileyim diye:roflol::roflol::roflol:
Sizler nasılsınız pazartesi sendromu gecti mi?:uhm::uhm:
günaydın bu saatte günaydın olmaz diyceksiniz ama biz tembellik yaptık sabah yedide kalkıp 10 da tekrar yattı benim kuzu bende tabi:)
nasılsınız kızlar ugrayamıyorum uzun zamandır
hayatım minik ders çalışıyor.
ohh nede iyi yapıyor.birazda ben çalışabilsem.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?