- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.701
iyi yapmissin yat bugünlerin tadini cikar ilerde uyuyamayacaksin
kiz tembellik etmede calis
geldim canım burdayız.
ama herkes bir tarafda anacım.
Kızlar eşim rahatsız sabah işten geldi aşırı mide sancısı vardı bi arkadaşını çağırdı hastaneye gittiler. Serum takmışlar ilaç vermişler yollamışlar onla ilgileniyorum sabahtan beri bi de bebişle ilgileniyorum takatim kalmadı walla :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı
Kaçıyorum ben umarım hepiniz iyisinizdir öptüm sizleri :a015:
Kızlar eşim rahatsız sabah işten geldi aşırı mide sancısı vardı bi arkadaşını çağırdı hastaneye gittiler. Serum takmışlar ilaç vermişler yollamışlar onla ilgileniyorum sabahtan beri bi de bebişle ilgileniyorum takatim kalmadı walla :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı
hani nerdesiniz canım bi bakıyorum geyik muhabbetinde bi bakıyorum burdasın basım döndü anacığımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm millet neler yapıyonuz nasılsn bakem dedim size
günaydın bu saatte günaydın olmaz diyceksiniz ama biz tembellik yaptık sabah yedide kalkıp 10 da tekrar yattı benim kuzu bende tabi:)
nasılsınız kızlar ugrayamıyorum uzun zamandır
kızlar ev işlerimi bitirdim solugu burada aldım
Oh be mis gibi oldu evim ama cok yoruldum biran önce kk ya girebileyim diye:roflol::roflol::roflol:
Sizler nasılsınız pazartesi sendromu gecti mi?:uhm::uhm:
tunaydın canlarım benım
sabahtan ıslerım vardı bankaya gıttık okul harcımın ıkıncı taksıtını yatırmaya fırsatım olmamıstı bu hafta sondu.sabah ılk ısım onu halletmek oldu kızlarımla oradan taksıt yatırmaya oradan markete alısverıse derken geldık naz uyudu bende ders yapmak ıcın pcyı elıfe bırakacagım
sayfalar dolmus ama okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerıme ve sızlere guzel bır gun dılıyorum
sızlersız olmuyor be sekerler vallahı kostur kostur geldım uzerımı degıstırmeden sızlere yazayımda ders bası yapayım dedım
havada cok soguk baya usuduk kahvemı yaptım sızlere bakayım kahve ıcerken cıkacagım hemen
guzel bır gun ve hafta dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
günaydın meleklerimin güzel anneleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese güzel sağlıklı vede huzurlu bir hafta dilerim a.s
hafta sonunuz umarım güzel geçmiştir benimki berbat geçti :1no2:görümcem eşi vede eşinin ailesiyle tartışmış boşanma aşamasına kadar geldiler bakalım nolcak tabi olaylar otomatikman bizede yansıdı anlıcanız
onlardan dolayı bizde bayağı bir sıkıldık
artık umarım hayırlısı olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
s1907
hoşbulduk cnm nasılsın
teşkeürederim cnm kızım bitane iğnesi var oda buğun bitiyo çok zorya artik hastaneyı tanıyo daha arabadan inmeden başliyo ağlamaya cnm ya
yoruldu ağlamkatn şimdi uyuyo cnm
gülzeyno iyi uykular cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?