- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.861
minikcim çok çok geçmiş olsun
bu arada minigim gecmis olsun onu demeyi unuttum
çok geçmiş olsun miniğim meleğimize.tam hastalık havası oldu zaten bu havalar.allah acil şifalar inşallah canım.
canim sn oku adam ol o bize yeter anneler öyle derya oku adam ol kaydirigubbakcemile3
yeterki emegin bosa gitmesin insallah hersey istedigin gibi olur :Saruboceq: :Saruboceq:
kiz sen dedin ya bende ondan settidim :1shok: :1shok:
canım benim geçmiş olsun ya
anjin oldu herhalde
kıyamam ben ona geçen haftadan belliydi
nazda olabilir dikkat et canım
öpüyorum seni ŞenizŞenizŞeniz
gunaydın canlarım benım
sızlerı cok ozledım yaaaa
sayfalarıda okuyamadım kusuruma bakmayın herkesler ıyıdır ınsaallah
dun ogleden sonra bıraz temızlık yaptım kızları yıkadım sonra ders yaptım aksam yemekden sonra tam pcmı acacaktım arkadasım geldı.yukarı cıktık burda kullandıgı 2 yorganı vardı onları temızce gotureyım dıye ıslamıstı onu yıkadık yazlık gıysılerını valızlere doldurduk kırılacak mutfak malzemelerını duzenleyıp kolıledık bır odaya yıgdık ne bulduysak.atacaklarını attık derken saat 12yı gecıyordu eve geldıgımde esım elıfın atesı var azcık dedı.dun oglende hafıf vardı ama ev cok sıcak ve kosturuyorlar ondan dıye dusunmustum sabah kalktı bogazım acıyor dedı.dr u aradım 11e randevu aldım.kan tahlılı falan ıster dıyerekten kahvaltı yapmadan gotureyım dıye dusundum.evı toparladım dr gıtmeden sızlere gunaydınlar demek ıstedım.
herkes ıyıdır ınsaallah canlarım.1 2 ay benı ıdare edeceksınız artık sekerler sınav ve dugun tasınma bır araya geldı.allah nasıp ederse nısan sonu bıraz rahatlayacagım ınsaallah
meleklerıme ve kendınıze cok cok ıyı bakın sızlerı sevıyorum gorusmek uzere canlarım benım.
AYY o ne karizmatik bir dansözdü kız Allah iyiliğini versin inşallah
bak isterim doğum günüme bunu ben ha ...............
ama kocamannnn bir patadan çıksın bıyıklı dansözüüm
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
attın fırçayı unutmadım sana bunu yollayacagım ohhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
AYŞEGÜLÜM ZERENİM TATLIM KIYMATLIM
aa yapar arada ŞEFLER öyle sorun edilmez bu bak sabah benimkilerden birini satranç oynarken yakaladım al işte
naparsın mecbur kızıyosun.İster istemez fırça istiyolar be canım yoık bende bir suç yoksa
kız o karizmatik erkeki kaybetme benim için arada sallasın kalçalarını bir oyana bir bu yana
sırnaşık şey:teytey:
aklima bisey daha geldi kizlar yardim lütfen yaaaa
ben kizimi kac aydir geceleri tuvalete kaldiriyorum
ama alismadi ya hala altina kaciriyo biraksammi diye düsünüyorum
birakirsamda bütün emegim bosa gidecek kendi odasinda yatiyo üstü acik kaliyo
ozamanda üsüyo yatagini odayami alsam tuvalete alissa hemde bana uzak oolmaz
offfffffffffff bilmiyorum yaaaa
ah ah kıskandım büyümüşlerde çiş muhabbeti yaparmış anneleriama benim kızımda büyüdü ohhh 4 ayımıza girdik hem nazar olmasın kızım artık tek başına dönmeye başladı ya ohhh çatlayında patlayınhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?