- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.841
yok cerencim nick im hiç değişmedi bu arada biraz canım sıkkın bu hafta bizim bölümden 1 arkadaşın işine son vereceklermiş şefim dedi bu bende olabilirim
canim üzülme hayirlisi olsun esin calismiyomu yeterki ikiiz birden issiz kalmayin :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım eşim çalışıyor evet 2 kişininde işsiz olması çok kötü olur ALLAH herkeze yardım etsin
gunaydın canlarım benım
sızlerı cok ozledım yaaaa
sayfalarıda okuyamadım kusuruma bakmayın herkesler ıyıdır ınsaallah
dun ogleden sonra bıraz temızlık yaptım kızları yıkadım sonra ders yaptım aksam yemekden sonra tam pcmı acacaktım arkadasım geldı.yukarı cıktık burda kullandıgı 2 yorganı vardı onları temızce gotureyım dıye ıslamıstı onu yıkadık yazlık gıysılerını valızlere doldurduk kırılacak mutfak malzemelerını duzenleyıp kolıledık bır odaya yıgdık ne bulduysak.atacaklarını attık derken saat 12yı gecıyordu eve geldıgımde esım elıfın atesı var azcık dedı.dun oglende hafıf vardı ama ev cok sıcak ve kosturuyorlar ondan dıye dusunmustum sabah kalktı bogazım acıyor dedı.dr u aradım 11e randevu aldım.kan tahlılı falan ıster dıyerekten kahvaltı yapmadan gotureyım dıye dusundum.evı toparladım dr gıtmeden sızlere gunaydınlar demek ıstedım.
herkes ıyıdır ınsaallah canlarım.1 2 ay benı ıdare edeceksınız artık sekerler sınav ve dugun tasınma bır araya geldı.allah nasıp ederse nısan sonu bıraz rahatlayacagım ınsaallah
meleklerıme ve kendınıze cok cok ıyı bakın sızlerı sevıyorum gorusmek uzere canlarım benım.
anlamadım bende emiyciğim.bu ne enerjiklik böyle.
kız rosemm ne oldu sana böyle.:jeyyar:
gunaydın canlarım benım
sızlerı cok ozledım yaaaa
sayfalarıda okuyamadım kusuruma bakmayın herkesler ıyıdır ınsaallah
dun ogleden sonra bıraz temızlık yaptım kızları yıkadım sonra ders yaptım aksam yemekden sonra tam pcmı acacaktım arkadasım geldı.yukarı cıktık burda kullandıgı 2 yorganı vardı onları temızce gotureyım dıye ıslamıstı onu yıkadık yazlık gıysılerını valızlere doldurduk kırılacak mutfak malzemelerını duzenleyıp kolıledık bır odaya yıgdık ne bulduysak.atacaklarını attık derken saat 12yı gecıyordu eve geldıgımde esım elıfın atesı var azcık dedı.dun oglende hafıf vardı ama ev cok sıcak ve kosturuyorlar ondan dıye dusunmustum sabah kalktı bogazım acıyor dedı.dr u aradım 11e randevu aldım.kan tahlılı falan ıster dıyerekten kahvaltı yapmadan gotureyım dıye dusundum.evı toparladım dr gıtmeden sızlere gunaydınlar demek ıstedım.
herkes ıyıdır ınsaallah canlarım.1 2 ay benı ıdare edeceksınız artık sekerler sınav ve dugun tasınma bır araya geldı.allah nasıp ederse nısan sonu bıraz rahatlayacagım ınsaallah
meleklerıme ve kendınıze cok cok ıyı bakın sızlerı sevıyorum gorusmek uzere canlarım benım.
aman havayı karartmayım sütüm kaçar sonra dert etmek yok hayırlısı ne yapalım kısmette ne varsa onu yaşarız
Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydınlaaaarrrr......
emiy güzelim sana değil ki lafım kendime sana teşekkür ederim iyi dileklerine kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?