Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızzzzzzzlar.hepinizi öpüyorum.bakıyorum sabah sabah hepiniz döktürmüşsünüz.
rosemmcim kalktım hayatım. ama sabah işlerim vardı.onları halletmeden oturmayayım dedim hayatım.
minikciğim çok geçmiş olsun hayatım.kıyamam ben miniğime.öpüyorum onu kocaman.allah acil şifa versin.efsunefecim hem geçmiş olsun arkadaşım hemde gözün aydın ne mutlu sana.
emiyciğim allah kavuştursun hayatım.allah çok büyük sağlıkları yerinde olsun elbette görüşürsünüz.
unuttuğum arkadaşlarda hepinizi öpüyorum hayırlı bir gün diliyorum hepinize ve meleklerime.
bu arada yeni katılan arkadaşlar varmış aramıza hoşgeldiniz kızlar aramıza.

ay seninki daha çok olmuş
gerçi bende telde konuşuyorum.
babamlada msnden ama kesmiyor.
sağol canım darası senin başına:1hug::1hug:

canim ben mecburiyetten yazin gidemdim senede birkez gidebiliyorum
ama insallah belki bu aralar niyetliyimde niyetimi bozan olmazsa

bende S1907 nerde bugün diyordum
Ohhh geldin ya kadro tamamlandı:roflol::roflol:

sagol canim ben mecburiyetten gidemedim
ama insallah gidecem bu yil cok bunaldim burda senağlama senağlama

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Allah yardımcın olsun.

günaydın şeker
teşekkür ederimŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben bugün is yapmicam dün temizlik yaptim simdide icerileri toparladim
oturdum pc basina cok rahat oluyo blye is güc yok ohhhhhhhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ben bugün is yapmicam dün temizlik yaptim simdide icerileri toparladim
oturdum pc basina cok rahat oluyo blye is güc yok ohhhhhhhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ıooohhhhhhh valla bak keyfine ne diyim biz yapamıyoruz sen yap barii bizimde tek tesellimiz istediğimiz anada çay kahve gelmesi dimi çalışan kızlarr napim acık teselli yaratmaya çalıştım..

:1no2:

ıooohhhhhhh valla bak keyfine ne diyim biz yapamıyoruz sen yap barii bizimde tek tesellimiz istediğimiz anada çay kahve gelmesi dimi çalışan kızlarr napim acık teselli yaratmaya çalıştım..

:1no2:

pek ise yaradimi acaba CADIARZU CADIARZU :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…