- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.001
gez canım gez sefan olsun ben yağmur yüzünden evde kaldım bu gün
ay seninki daha çok olmuş
gerçi bende telde konuşuyorum.
babamlada msnden ama kesmiyor.
sağol canım darası senin başına:1hug::1hug:
günaydın kızzzzzzzlar.hepinizi öpüyorum.bakıyorum sabah sabah hepiniz döktürmüşsünüz.
rosemmcim kalktım hayatım. ama sabah işlerim vardı.onları halletmeden oturmayayım dedim hayatım.
minikciğim çok geçmiş olsun hayatım.kıyamam ben miniğime.öpüyorum onu kocaman.allah acil şifa versin.efsunefecim hem geçmiş olsun arkadaşım hemde gözün aydın ne mutlu sana.
emiyciğim allah kavuştursun hayatım.allah çok büyük sağlıkları yerinde olsun elbette görüşürsünüz.
unuttuğum arkadaşlarda hepinizi öpüyorum hayırlı bir gün diliyorum hepinize ve meleklerime.
bu arada yeni katılan arkadaşlar varmış aramıza hoşgeldiniz kızlar aramıza.
günaydın kızzzzzzzlar.hepinizi öpüyorum.bakıyorum sabah sabah hepiniz döktürmüşsünüz.
rosemmcim kalktım hayatım. ama sabah işlerim vardı.onları halletmeden oturmayayım dedim hayatım.
minikciğim çok geçmiş olsun hayatım.kıyamam ben miniğime.öpüyorum onu kocaman.allah acil şifa versin.efsunefecim hem geçmiş olsun arkadaşım hemde gözün aydın ne mutlu sana.
emiyciğim allah kavuştursun hayatım.allah çok büyük sağlıkları yerinde olsun elbette görüşürsünüz.
unuttuğum arkadaşlarda hepinizi öpüyorum hayırlı bir gün diliyorum hepinize ve meleklerime.
gunaydınlar dılıyorum meleklerımın melek annelerııııııı
hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım
cok yorgun uykusuz gozlerım yanıyor
netten sorular ındırdık esımle sınav ıcın saat 1e kadar onunla ugrastık sonra elıf ateslendı ıstıfar etmeye basladı.5e kadar uyuyamadım yanındaydım bır ara sızmısım nazda 8de yattıgı ıcın sabah 8.30da uyandı.elıf normalde bakar ama hasta dıye kuzum ılgılenemedı kalktım.gozlerım batıyor ve yanıyor.
kahvaltı yaptırıp elıfın ılacını verdıkden sonra yatıracagım kızları bende bıraz dınlenmek ıstıyorum.
pazarım var gıdemeyecegım yemegımde yok.anlayacagınız ıgrenc bır gun yasıyorummmmmmmmmmmmm
esım aradı sorun degıl hallederız dedı ama elıf ne yese cıkarıyor ona bıseyler yapmam lazım.
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım gorusmek uzereınsaallah
sımdılık hoscakalın
muckkkkkkkkkkkkk
bende S1907 nerde bugün diyordum
Ohhh geldin ya kadro tamamlandı:roflol::roflol:
bende S1907 nerde bugün diyordum
Ohhh geldin ya kadro tamamlandı:roflol::roflol:
emiycim otur dinlen keyif yap kız biraz iş iş nereye kadar
ben bugün is yapmicam dün temizlik yaptim simdide icerileri toparladim
oturdum pc basina cok rahat oluyo blye is güc yok ohhhhhhhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kizlar ya nickimi degistirmek istiyorum nasil yapabilirim acaba bilen varmi ?????????????
ıooohhhhhhh valla bak keyfine ne diyim biz yapamıyoruz sen yap barii bizimde tek tesellimiz istediğimiz anada çay kahve gelmesi dimi çalışan kızlarr napim acık teselli yaratmaya çalıştım..
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?