Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın meleklerimin güzel annişleri sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2 a.s.
herkese güzel günler dilerim a.s adana bu gün yağmurlu eve hapsoldum bir yere çıkamıyacağım :1no2: herkeşler nasıl bakalım
dün giremedim annemdeydim a.s sayfalar almış başını gidiyo maşallah

günaydinlarrrr nasilsiniz bakalim ben kizimi birakip gelecem
ben yokken fazla kaynatmayin görüsürüz

günaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri....
günaydın günümün güneşleri....
günaydın kalbimi esir alan tatlı kızlar......
günaydın sevincim ve kederimi paylaşanlar...
günaydın bebeğim.. bugünde her zamnki gibi muhtacım sana hayatıma renk meleğim,
er gece sabahı bana özleten biricik aşkım günaydınnnn.........

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar bende kulubünüze katılmak istiyor bir kız annesi olarak kabul edermisiniz acaba :)

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım işlh beni aranıza kabul edersiniz bende bir kız çocuğu annesiyim ve bukadar çok kız çocuğu annesini ilk defa burda görüyorum :))))))))))

hosgeldınız aramıza sekerler
allah bagıslasın evlatlarınızı saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın sızlerle bırlıkde ınsaallah
paylasmak ve gorusmek uzere

slm melek anneler ben sohbete gıremıyorum yanlış şifre veya kullanıcı adı dıyor bılen yarsa bana yazabılırmı acaba yada elıfe ulasan varsa

selam karalım nabersın sekerrrrrrrrrr
bende uzun zamandır gıremıyorum canım elıf ablaya msnde sorup sana yazarım canım olurmu?
yenıden cıkıs yap gır dene pcnın gecmısını temızle.bırde o sekılde dene canım

gunaydınlar dılıyorum meleklerımın melek annelerııııııı
hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım
cok yorgun uykusuz gozlerım yanıyor
netten sorular ındırdık esımle sınav ıcın saat 1e kadar onunla ugrastık sonra elıf ateslendı ıstıfar etmeye basladı.5e kadar uyuyamadım yanındaydım bır ara sızmısım nazda 8de yattıgı ıcın sabah 8.30da uyandı.elıf normalde bakar ama hasta dıye kuzum ılgılenemedı kalktım.gozlerım batıyor ve yanıyor.
kahvaltı yaptırıp elıfın ılacını verdıkden sonra yatıracagım kızları bende bıraz dınlenmek ıstıyorum.
pazarım var gıdemeyecegım yemegımde yok.anlayacagınız ıgrenc bır gun yasıyorummmmmmmmmmmmm
esım aradı sorun degıl hallederız dedı ama elıf ne yese cıkarıyor ona bıseyler yapmam lazım.
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım gorusmek uzereınsaallah
sımdılık hoscakalın
muckkkkkkkkkkkkk

geçmiş olsun canım acil şifalarrrrr
patates haşla eğer yemesini seviyorsa canım midesine iyi gelir
tekrar acil şifalarra.s.a.s.

MİNİK KUŞLARIM

sana tekrar geçmiş olsun diyeceğiz sanıorım düzelemedin meleğin bir türlü nane limon kaynat ver iyi gelir.Sen alışık değilsin sanırım uykusuzluğa ondan etkildi seni bence sen hemencecik bi çorbiş kaynat elifime sonra için rahat yat uyu kalkınca hazır olur.

Yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Katılımlarını bekliyorum bu arada birde topiğimiz var ayşegül'ün topiği orayada bekleriz geyik sohbetlerinde........

Ayşegül üm zeren im dün gece bende sırf ay ve yazsam diye uymadım bebem:roflol:
Hep derim ya pozitif enerji hep iyidir....Nerde kaldı bizim s1907 uyanamadımı acabaaaa......

teşekkürlerrrrr canım
ne güzel bir mesaja.s.Şeniz

günaydın şair ruhlu arkadaşıma.s.

miniğim canımcım geçmiş olsun
istifra etmeğe devam ederse dr gütür şekercim aman ihmal etme allah şifalar versin sanada zihin açıklığı versin :Saruboceq: kolaylıklar diliyorum canım öpüldün Şeniz a.s.

topiğimizin şairi
ne güzel döktürmüşsünŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…