Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

amannnnn üstüme geliyorlar kiricam kalami anlamaiyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gelmeyin üstüme yaaaaa kiz keske calissada bende adam oldugunu görsem pardon kaymakam oldugunu görsem

emiy sen görürsün ben bitiriyim okulu olıyım kaymakam seni tanımıycam bile.görürsün sen.:dilcikar:
vurucam işte kafana vurucam:mymeka::dilcikar:

aaaaaaaaaaaaaaaaa allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın
kıs gırıp takılamıyom bıle dogru durust ne ara bıktırayım askolsun
dızı bıtmıyor canım gazanfer ozcanın esı ve eskı bır tıyatro sanatcısı daha dızıye makbulenın annesı ve babası olarak gelecekler
tahsın bey tıplemesınıde tahmınen ıfotla barıstı ve yanına gıttı dıye gosterebılırler
dızıden son havadısıde benden aldın hadı yıne ıyısın:roflol::roflol:

kesin yakmisindir ya yemek yanar yada elini kesersin biseyide düzgün yap be kadin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: a.s. a.s.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs bırdaha evıde yaksam demıyecem sana bakda gor
senın dılıne dusecegıme foseptıge duseyım daha ıyı be :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

emiy sen görürsün ben bitiriyim okulu olıyım kaymakam seni tanımıycam bile.görürsün sen.:dilcikar:
vurucam işte kafana vurucam:mymeka::dilcikar:

yuru be sekerrrrrrrrrrr
kım tutar senı
emıye ınat okula kampanyası ac kıs :roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhh ohh sohbetler yapılıyoo maşallah size
bu ara fazla giremiyom Ada hanım çok huysuz ilgi istiyo dewamlı o uyuyuncada yemek iş derken uyanıyoo sizi çookk özledimmmmm

ya hu bir ödeme planı yapim dedim acele acele toparladım hemen kaynamışsınız gene..
varmı çek isteyen heyyy yazarım hemen..sırnaşık şey

adercim doktoru kızımın yapalım dedi yaptırcam canım senin bilgin varmı bu aşıyla ilgili çevremde yaptıran yokta

ıyı aksamlar canlarım nabersınız sekerler?
elıfım uyudu uyandı bıraz daha kendını ıyı hıssedıyormus
nazda uyudukca abba acıyomu elııııfffff kalk dıye pesınde kosturuyor
eeeeee abla yatınca oda tek kalıyorya tabı ablanın ıyılesmesını en cok o ıstıyor
tv bakınıyorken bende sızlere bıraz bakayım sohbet edeyım ıstedım ama herkesler aksam yemegı hazırlıgında sanırım
kolay gelsın canlarım hepınıze gorusmek uzere ınsaallah

oh oh sevindim canim iyi olsun yeter tabil nazda ablasiyla oyun oynamak istiyodur
canim ben yemek isini hallattim oturdum yeni ama kimseler yok :teytey: :teytey:

kızlarr nasılsınız
rüyacıım kolayn gelsin cnm r

ada benim pilimi bitiriyo valla
iyice hareketlendi yürütün beni der gibi hiç oturmak istemiyoo
bide emekliyoo hiç sormayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…