Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

delü nediysin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kafayımı yedin ders çalışmaktansositosositosositososito
yok kıs en sn msnyi düzeltmiştim biliyorsun .laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
senden kaçırmıyım ben kuşum benim aşk olsunnnnnn(((((((((((
hehehehehhehhehehhe acayip kaprisliyimdir sorma:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar dolma satdım hadiyin gelin bekliyorum.
bugün pek hamaratım
kaçamak yapıyım dedim
eşim plays station oynuyor
ara ara bakarım size
hepinize iyi akşamlar
ader canım emiy siz hala burdamısınız
öpüyorum kızlar

iyi akşamlar şekerler nasılsınız
öğleden sonra annemlere gittim babam bayramdan bu yana burada değildi o gelmiş
tlf görüşüyorduk ama özlemişim babamı kızlarda özlemişlerdi hasret giderdik biraz
eve az önce geldik maşallah sizde döktürmüşsünüz

maşallah şekerim annen gelecek diye sevinçden coşmuşsun tatlımkaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştura.s.

herkese ıyı aksamlar sekerler nabersınız?
kızlar uyudular bende erken yatmak ıstıyorum dun gece de 3 saat uyudum bır dus aldım kendıme geldım bıraz sımdıde guzel bır uyku cekmek ıstıyorum
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere sekerler
meleklerımıde benım ıcın opunuzz

valla kız sorma kızımı verdim kocişe bari o işe yara dedim uyut kızı:)))) bende kk ya daldım kim tutar beni

benim kızda yattı eşimde maç seyretmek için ark buluştu.Bende az önce kahve içmekten geldim bu akşam herkes free takıldı ee benim kızım artık gece yanlız kalıyo nede olsa bak gene öne geçtim ha hahaaayyyy

aa sen uçmadan gittin dimi eve
yarın nasıl bi günaydın istersiniz bakim hee

kız keyfim yok eşimde ondan uzak duruyor arkadaşım işten atıldıya bozugum canım ya yarın gün pek aydınlık olmaz bana arkadaşımın son günü

hay Allah evet kötü bir durum tabii ama napıcan iş hayatı be anam.Sıkma canını yapacağın bişey yok insan alışıyor be zamanla özelden devam edersiniz

ooofff yarın gene fıkramı yazacam yani sana offf iş gene başa düştü rosemmmlaelaelaelaelaehihoyyytlülülülülülü yarın böyle olucaz yani sana karşı bakalım ne kadar başarıcaz..

valla kocişle bir otel odası iyi gelir hani diyorum şu odayı ayarlasan artık yaşgünümde haftaya tam süper olur

ooooo siz de evde durmuyorsunuz hic yarinda ben sizi tek birakacam :roflol: :roflol:
ben yarında gezmeye gidiom ama kıss.............
kızlarr nasılsınız
rüyacıım kolayn gelsin cnm r

ada benim pilimi bitiriyo valla
iyice hareketlendi yürütün beni der gibi hiç oturmak istemiyoo
bide emekliyoo hiç sormayın kızlar

saol canım benimde pilim bitti valla.....

kızlar iş yapıcam dedim ama arkadaşım geldi ogluşunu almış kızımla oynasın die gelmiş derken.........bu saat oldu yeni gitti ben hala iş yapçam yarın da kahvaltıdan sonra anneme gidicem nasıl yetişicem bilmiom valla........

Kolaygelsin şekerimm sana.. Ben de bugün hallettim o işi..

İyi geceler kızlar öylesine girmiştim size iyi geceler demedin çıkmayım dedim..

Hepinizi öptüm, meleklerimi de öptüm iyi geceler..

a.s. a.s. a.s.

İyi geceler sanada ah benim annemde yakın olsada bende gitsem Nekadar şaslısınız ki anneleriniz yakınmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…