Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese selamlar sekerler
az once geldık kızlar yorulmuslar uyudular gelırken evdede hemen odalarına gırıp yattılar
bende arkadasıma bır yorgunluk kahvesı ıcmeye cıkacagım
aksama yemegımde var ısımde yok
bu arada son gunlerde sureklı kotu haber duymaktan nefret eder oldum ama malesef yıne kotu haber aldım.rabbım yardımcısı olsun ınsaallah.teyzemın kızının esını 2 gun once amelıyata almıslar mıde ve bagırsak kanserıymıs.ıkısıde alınmıs ve 2 ay yasar demısler.
ınsaallah rabbım yavrularına bagıslar.allah yardımcısı olsun.
ıcım daraldı sızlerle paylasmak ıstedım sureklıde kotu seylerı paylasıyorum son gunlerde ondanda rahatsız oluyorum acıkcası
topıgımızıde karartmayım dıye ama cok alısmısım sızlere paylasmak ıstıyorum her seyı
sımdılık gorusmek uzere canlarım kıb opuyorum sızlerı

cok gecmis olsun canim cok üzüldüm allah yardimcisi olsun allah sevdiklerine bagislasin :çok üzgünüm:

iyi pazarlar tatlıma.s.a.s. senle ilğisi yok bu günlerde tempomuz baya düştü
belkide senin yokluğundandır,yerimsenibena.s.a.s.
geldim artık kamilecim sizleride bekliyorumsositososito

ay çok üzüldüm canım.allah acil şifa versin
sevdiklerine bağışlasın canım:Saruboceq:

hanımlar saat 4 den sonra eve bir giriştim dip bucak süpürdüm temizledim balkonumu süpürdüm sildim.az önce işlerimi bitirdim
kızlar her tarafı çok kirletmişlerdi sabahda kızları yıkamıştım
şimdi sanki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi rahatım ama daha yemek yapıcam onuda halledersem tam rahatlıcam
şimdilik hoşçakalın hanımlar yemekten sonra yine gelirimkaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım acil şiflar inş:Saruboceq: düzelir canım
elbette tatlım hem sevincimizi hemde üzüntümüzü paylaşacağız ki
bir anlamı olsun sevinçler paylaştıkca çogaldığı gibi üzüntülerde azalıra.s:1hug:a.s.

geçmiş olsun canım ya
allah ailesine bağışlasın
öpüyorum canım seni:1hug:

iyi akşamlar kızlar
topiğimize ne oldu böyle ya
kimsecikler uğramaz olmuş.
aaaaaa olmuyor kızlarÇok üzgünüm çoook

iyi aksamlar kizlar cokkkkkkkk yorgunum kizimi uyutacam bende uzanayim yarin görüsürüz tekrardan iyi aksamlar byeeeeeeeeeeee

canlarım benım hepınıze cok tesekkurler edıyorum allah razı olsun
ınsaallah rabbım aılesıne cocuklarına bagıslar yarabbım
arkadasıma cıktım canım sıkkın bır kahve sıgara ıceyım dıye kızlarıda esıme bıraktım
accık hava alalım dıye dısarı cıktık.bızım sıtede kıralık bır daıre bulduk anahtarı yonetımden aldık eve bakmaya gıttık.cok begendı arkadasım sımdı oturdugu ev bakımsız oldugu ıcın ayrılmak ıstıyor.bekarken sorun degılde evlenınce bakımsız ev zor oluyor temızlıgı ısı bıtmek bılmıyor.
yarın nısanlısıyla bakıp oda begenırse orayı tutacaklar.aynı sıtede olacagız ınsaallah bıraz yuzum guldu mutlu oldum
eve gerı geldık bır kahve daha ıctık yenı geldım eve kızlarda ozlemısler benı nasıl sarılıyorlar gormelısınız
az sonra yatırayım dedım babayla oynuyorlar bende sızlere kostum hemen.
herkesler ıyıdır ınsaallah
tekrardan cok tesekkur edıyorum allah razı olsun ıyıkı varsınız canlarım

iyi akşamlar şekerler
kızlarımı yatırdım eşim dışarı çıktı biraz
bende photoshopa taktım bu aralar öğrenmeye çalışıyorum
kızlar çok istiyor becerebişirsem onların resimlerini şenlendireceğim bakalım
hepimiz aynı şeyden şikayetciyiz ama yinde de denk gelemiyoruz şekeler

İyi geceler arkadaslar
Yeni haftanın sizlere saglık mutluluk ve güzel haberler getirmesini diliyoruma.s.
Meleklerinizi ve sizleri kocaman öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…