Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun bu konuda kader arkadaşım benim
odada soba gayet iyi yanıyor ama ben üşüyorum parmaklarım uyuşuyor resmen:jeyyar:
hayırlısı bakalım

acil şifalar canım dikkat et kendineŞeniz

saol canım.sanada geçmiş olsun.inanki benim de ayaklarım uyuşuk.:çok üzgünüm:
sanada acil şifalar hayatım.geliyimde şöyle karşılıklı yatalık battaniyenin altına.
:roflol::roflol:

cok sevindim arkadasim hayirlisi olsun tebrikler ,iyi geceler.:sm_cool:kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsun canım
çok sevindim anne olmak her
kadının hakkı bide kızn oluyormuşş
allah tamamını erdirsin canıma.s.a.s.

tşkür ederim kızlarrr hoşbuldukkk
ilk prensesim aynı zmanda ilk çocuğum olcak inşşş kısmetsee
çok heycanlıyım 3 ayım kaldııı :ecrin_bebek:

KAMİLECEM sendemi hayatım ya aa noluyo size hadi canlanın be
ohh sobanın yanına sıcak sıcak kurulmuş bide bize name yapıyosun...kıskandım valla yat uyu kız ne güzel olur sıcak sıcak

ayşegül üm zerenim yemezler şefliğini senin hadi kıskanç gaci seni şşşşttt tutmayın beni be işim var...

hayatım sen al şu benim dediğim ilaçtan bak fayda görücen hemen dinle ablanııııııı...

kizlar dün kizimin arkadasinin dogumgününe gittik ve hic yerimizde oturmadik kizim cok costu cokeylendi yine gidelim diyo

kız olsun bir deneriz.ben şimdi işten çıkıyım yanına geliyim sende şöyle güzelce bir ıhlamur kaynat bize ohhhhhh şöyle bir keyif yapalım.
çıtır çıtır sobada var.

bana gel bana ama gelirken ihlamurda getir :içelim: :içelim:

hayatım geleyimde ben gelene kadar yaparsın diye düşünmüştüm.şimdi ıhlamuru ben getirdikten sonra ne anlamı var oraya gelmenin.sen gel ben yapıyım hayatım.

kiz sobanin basinda icersin iste hem evde olsa neden isteyim ki ihlamuru :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…