- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.741
valla benım daha bısey yok anam menude pazar var bugun ama oyle bır esıntı varkı dısarı cıkma dedı kocam:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla kıs cok esıyo bırde senı aramayalım dedı:roflol::roflol::roflol:
efsunde kucuk tup bagla cık dedı:roflol::roflol::roflol:
agac sokulmus ay sabah gordum ben kesın ucarım.kızları kucaklasamda agırlık yetermıkı:roflol::roflol::roflol:
yemek falan yok bugun evdekılereeeeee anlayacagınızzzzz:roflol::roflol::roflol:
tünaydın kızlar......hanımlar gene keyifler yerinde bakıyorum.allah bozmasın.ya bişey sorıcam.kızı rahatsız olan arkadaştan haber varmı.kübrabetül dü sanırım..
bu arad kim neyapıyo ?ne menüsü??
tünaydın kızlar......hanımlar gene keyifler yerinde bakıyorum.allah bozmasın.ya bişey sorıcam.kızı rahatsız olan arkadaştan haber varmı.kübrabetül dü sanırım..
minikcim izledim tabi diziyihee valla oyleymıs ana üüülusu uulusunu kullanıyor nunuk yanııııı
:)))
gunaydın sekercıgım ıyıdır ne olsun ebbegım senden nabersınnnnnnnnn?
kıssss hemsom bebegım yaaa aksam noldu dızıııııı
demedımmı sanaaaaa bak bu haftakı ozetı gosterdı leylayla oguz ısı pısırdı sekerım otel odasında 2 gun basbasa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohhh ohhh hadı bakalım canım ınsaallah rabbım yardımcınız olsun
dualarımız sızınle canım yaa valla sızın ıcın hayırlısı neyse o olsun ınsaallah
sagol canım bende sevındım valla a.sa.s
allah iyilik versin insallah daha iyi haberleri gelira.s.a.s.canlarım hatıceyı aradım gece mr cekememısler uyandıgı ıcın uykuda cekeceklermıstı.yogun bakımın kapısındaymıs sımdı odaya alacaklarmıs durumu ıyı demıs dr.ılacların etkısıyle bıraz kendınde degıldı ama ıyı dedı hatıcede.
hepınıze cok cok selamları var opuyor sızlerıde.allah razı olsun dıleklerını ılettı
gul canım senın cadının telını bozdugunu arayamadıgınıda soyledım canım cok cok selamları var.
kızlar ben kendimi kötü hissediyom bana bişiycikler oldu annamadım noldu birden bire ben çıkıyorum uzanayım olmadı eşimi arayıp dr götürmesi için çağırcam görüşmek üzere
kızlar ben kendimi kötü hissediyom bana bişiycikler oldu annamadım noldu birden bire ben çıkıyorum uzanayım olmadı eşimi arayıp dr götürmesi için çağırcam görüşmek üzere
heee şekerim....benim menüde mercimek çorbası, karalahana sarması,kuru fasulye pilav...canim yemek menüsünde ne var diye sordum biseler kapacamda :jeyyar: :jeyyar:
allah kavuştursun şekerim.burada konuşuyorum ama sen emiysin deme..(biraz geç oldu ama anca jeton düştüdelikafaduldendelikafaduldenkizlar ennem ablamin yanina gitmis taaaaa sivasa
a ne oldu bacum..nazarmı değdi sana......kızlar ben kendimi kötü hissediyom bana bişiycikler oldu annamadım noldu birden bire ben çıkıyorum uzanayım olmadı eşimi arayıp dr götürmesi için çağırcam görüşmek üzere
ayy canım kıyamam minikimiii......ayyy sıvaz sıvaz bak sırtınıda sıvazladım arkadaşımmm..:teselli::teselli:
ahh ahhhh aşk böle bişey işte arkadaşım börtü böcek ne bilir bunudelikafadulden
ay efsune sen cok yasa emi kiz iyi demissin valla
ne güldüm yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tüp baglasin haaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kizlar ennem ablamin yanina gitmis taaaaa sivasa
kız ne oldu hatuna şimdi.allah allah niye kendini kötü hissetti ki birdenbire.
Kızlar sabah ugrayıp günaydın demiştim size
Sonra evi mutfagı topladım bi oturdum 10 sayfa olmus:1shok::1shok::1shok:
Masallah cenenize oku oku bitmedi
Ögleden sonra gezmeye gidecem
Yine böyle yaparsanız bu gece sabahlarım sayfaları okuyayım diye:roflol::roflol::roflol:
tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN
hee valla oyleymıs ana üüülusu uulusunu kullanıyor nunuk yanııııı
:)))
gunaydın sekercıgım ıyıdır ne olsun ebbegım senden nabersınnnnnnnnn?
kıssss hemsom bebegım yaaa aksam noldu dızıııııı
demedımmı sanaaaaa bak bu haftakı ozetı gosterdı leylayla oguz ısı pısırdı sekerım otel odasında 2 gun basbasa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohhh ohhh hadı bakalım canım ınsaallah rabbım yardımcınız olsun
dualarımız sızınle canım yaa valla sızın ıcın hayırlısı neyse o olsun ınsaallah
sagol canım bende sevındım valla a.sa.s
valla sorma canım yaa bende kacacamda kalkamadım seker kızları uyutayım az sonrada ders yapayım dıyorum
cenemızde dustu sorma susturabılene askolsun bızı artıkınnnnnnn
ohh ohh gez bakalım da kıs sızın orda yokmu fırtına nasıl cıkacaksınız anam buralar yıkılıyooooosenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?