Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nuk
nunku
nükü
nanik
eımyy
nükünük :roflol::roflol::roflol:
ayy şeker her neysennnnn kız yerim senin o tatlı kızını nasıl benzetemezsin aynı sen ayolcuğumm

evveeetttt şağ salim bitirdim raporumuu işte geldiiimmmm minikim bittimi kahvaltı bebemm

ebrumm canımm özledim kzı şeker nasılsınn
frezzyyaa gittinmii şekr gitme bee
mihribanım kamilem nerde yaaaa

ayyy içim kıpır kıpır kıpraşıyoo neşeleneelim acık haa ne dersiniz..:dance::dance:

tabi akıl alıcan hayatım.yoksa sende bu tembellik varken meleğimizi bile aç bırakırsın sen
:roflol: :roflol: :roflol:

ben senin nünük gibi tembel olmadığını hamarat olduğunu biliyodum zatia.s

hadi yaaaaa kalbimi kiriyonuz ama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kiz baksana bana takiliyo hep senin yüzünden ha bunlar nunuk u nünük yaptin ya ask olsun sana :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

aaaaaaaaaaa kıs nıye benım yuzumden anam sende buldun yıne gunah kecısını :roflol::roflol::roflol:
napsam yaranamıyom sana allahın nunuguuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benim evim berbat havalar düzelse yapacamda havalar iyi olmadi gitti
sobam aktü heryer duman alti oldu sis falan iyyyyyyyyyyy igrecn yani

valla hep oyle sekerım bende kalorıferler sonsun dıye beklıyorum perdeler yıkanıp ev temızlenecek naz cıse alıstırılıp halılar yıkanacak oooooo dunyanın ısı var ama hepsı duruyo sınav ve dugun bıtene kadar:roflol::roflol:
derlerı verem dugunde kurtları dokem gelem sonra bakarız temızlıge
ama gıtmeden once sınavdan sonra bır temızlık yapacagım ankaradakı dugunede gelenler olacak sehır dısından ve bende kalacaklar arkadasımın aılesınden cevresınden.
ay kız anası oldum valla sorma 3 kızım var bırını gelın edıyom:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saol miniğim işte yapı biraz relax olabilsem.
bu kadar sıkıntı yapmıycam ama malesef yapı olarakda hiç rahat olamıyorum işte. :1no2:

olacaksın canım olmak zorundasın dert sahıbı olmak ıstemıyorsan olacaksın.hayatta benım kadar herseyı sorun eden bırı daha yoktur sanırım.bır gun baktım aaaaaaaa kendımden gıdıyor dedım ne nan bu yeter artık dıye.sonra kararlar almaya basladım uygulamak ıcın ıster kagıda yaz as bıyerlere ıstersen gunluk tut.kararlarında kararlı oldugunu kendıne ve cevrene hıssettır bak nasıl guclu ve mutlu oluyorsun.
hayatta kımsenın benı uzmesıne ızın vermıyorum artık cok canımı sıkan olursa bende onun canını sıkıyorum kendı can sıkıntısıyla ugrasmaktan bulasamıyor.herkesın aklı agzı dılı var konusmadıkca sanıyorlarkı bu hep susar.
herzaman dedıgım bırsey var;rabbıme kulluk yapamadıgımız ıcın ne uzuluyor ne aglıyor ne kahroluyoruz.ama bırı bızım canımızı sıktı dıye masaallah kahır oluyoruz.kula kulluk edıyoruz.
ben rabbıme bıle kullugumu yapamazken elımden geldıgınce kımselere ne kulluk yapar nede canımı sıkmalarına ızın verırım
ay sabah sabah yıne cok konustum.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gel gel bendede tarkan caliyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hoşgeldin canım.bende seni özledim hayatım
gene bütün enerjin üzerinde hayatım. Şeniz
Şeniz Şeniz

o içli köfteden bende istiyorummmmmmmm :1no2:
lütfennnnnnnnnnnnnn

aman eksik kalma sende hazir yemegi bulmus hemen yumuluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ac garu cokacimcoook seni kiz evde hcmi yemek yemiyon sen ona buna saldirin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gel gel bendede tarkan caliyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayyyy ayy canım benım askımımı dınlıyonnnnn bende acacagımda kızlar tv ızlıyor sımdı cd acsam tepeme eksırler pcdede acamıyorum ozamanda pcnın tepesıne cıkıyolar
:roflol::roflol:
caktırmadan kulaklıgı takıyorum anneee dıye naz zıplıyor.
cocuklarıda kendım gıbı tarkan delısı yaptıgım ıcın nerde duysalar kosup gelıyorlar:roflol::roflol::roflol:
ay kurban olurum ben onu yaradana yaaaaa
bak askım deprestı yıneee offfff offffffffffffffffffffffff:asigim::asigim::asigim::asigim:

minigim gecen yil yikadim halimi tertemiz yeni alinmis gibiydi bu yilda yikayacam
sagolsun gecen yil komsunun kocasiyla esim yikamisti bu yil tasinirsak bilmiyorum cagiririm artik adami
anlatmistim ya sana rus arkadaslar diye sagolsun herseye kosturuyo
ha bu araa eger o ev olursa balkonda yikaya cilirim cünki disari musluk takiydi dikkatimi cakti
neleri düsünüyorum baksaniza bana

aman eksik kalma sende hazir yemegi bulmus hemen yumuluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ac garu cokacimcoook seni kiz evde hcmi yemek yemiyon sen ona buna saldirin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ah anam olmazmı var ama biliyorsun kriz hayatım.
hergün bir yerde yersen masraf az oluyor.:roflol: :roflol: :roflol:
hem sanane sanamı gelicem dedim.
sen ne karışıyorsun bikerem :mymeka: :mymeka:

yetmemi :çok üzgünüm:

o içli köfteden bende istiyorummmmmmmm :1no2:
lütfennnnnnnnnnnnnn

ah nedemek canım nedemek lafımı olur hiç tabiki sanada yollarım ver hemen adresini getiri verem sana sıcaksıcak

hadi yaaaaa kalbimi kiriyonuz ama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:teselli: :teselli: :teselli: :1hug:

tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN

anam topiğin adını değiştirecem
ilginç nickler topiği olacakdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayırlı olsun nickin canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız noldu sana delüü
mart geldi bi coştun haaaa ders mers derken yedinmi kız kafayıııı aşk böcüğü oldun başımızaa:asigim::asigim:

ayy topiği börtü böcek bastı ayollllll yetişinnnnnn.....
salyangoz var aşk böcüğü var delikafaduldendelikafadulden

lahanammm bebeğimmmm nirdesinn bi ses ver hele bakem

ebrummmm kocamannnnnŞeniz

yeter hayatım yeter.sen ne bakıyon nünüğeeeeeee lülülülülülü lülülülülülü
o yapamıyor ya konuşuyor.
bende istedim diye laf söylüyor baksana.
ellerine sağlık kuşum benim.

yeter hayatım yeter.sen ne bakıyon nünüğeeeeeee lülülülülülü lülülülülülü
o yapamıyor ya konuşuyor.
bende istedim diye laf söylüyor baksana.
ellerine sağlık kuşum benim.

kim demis yapamadigimi ama sadece kollarim cok hassas oldugu icin hazira konuyorum yani yoguramiyorum ama acabiliyorum hemde incecik yaaaaaaaa catla iste sen cok biliyosan yapta görelim lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…