Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sagolun canlarım benım benım ıcınde sızler aynısınız sekerler
hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum ınsana huzur mutluluk verıyorsunuz
rabbım sızlere hayatta herseyın en guzelını nasıp etsın ınsaallahhhhhhhhh
kızlar bu arada bır dua ogrendım bakın deneyenler oldugunu soyluyorlar.
once abdest alıp ıkı rekat namaz kılıyorsun sonra duanı edıp kuranı kerımı elınıze alıyor ve her sayfasını la ılale ıllallah dıye cevırıyorsunuz dılegınız gerceklestıkden sonra terste muhammeden resulullah dıyerek sayfaları tersten cevırıyorsunuz.
bır sıteden buldum ve yapanların dıleklerının kabul oldugunu yazmıslar.
bende bır anlamı bır etkısı oldugunu dusunuyorum.netıcede kutsal kıtabımız ve allahımızın peygamberımızın adını zıkredıyoruz.
ıstegı olan dılegı olan arkadaslarıma duyrulur

ahanda bir adanali daha mihriban
adanaliyik allahin adamiyik :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amin canim amin benide seviyonmu uyyhhh

tünaydın şekerler nasılsınız elekrtik kesintisi yüzünden giremiyorum akşamdan bu yana
nasılsınız sayfaları okuyamadım henüz hepinizi çok öpüyorum tekrar gitmeden elektrik sizlerle selamlaşayım dedim

amin canim amin benide seviyonmu uyyhhh

uyyy sevmen ne demek bayılıyom sana bebegımmmmm bayılıyommmmmmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
gonlu genıs karuyumdur ben hepıcıgınızı sıgdırırım sen merak etme:roflol::roflol::roflol:
kosun anacıgınızın kollarınaaaa yafrularımmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

tunaydın bebegım yaaaaaaa
aaaaaaaaa ne bu ne bıcım kesıntıymıs senı bızden ayırmısssss
beledıye secım arıfesınde boyle bır skandala nasıl ızın verır aaaaaa oy moy yok anam tamammıııııklava:klava:klava:klava:

kamiece ciğim bende diyorum nerde bu neden elektrikler kesiliyo gene sizin orada fırtınamı var sen Ant. nersesindesin şekerim

kız ebruşş burada da kar başladı anam şimdilik sulu ama netcez kız nasıl getcez eve trafik felç olur artık:sm_confused:

bizde seni çok seviyoruz miniğim.iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım
ŞenizŞeniz a.s.a.s.

sagolasın bebegım tesekkurler edıyorum
bılmukabele anammmmmmmmmmmmmmm

aaaa karmı basladıı hadı hayırlısı canım ama yagmaz belkı dur heyecan yapma sekerrrr
hayırlısı olsun ınsaallah

minik kuşlarım paylaşımın için sağol canım ya bu yazı aslında bizim dostluklarımızı anlatır gibi buradaki ne güzel dostluklar kuruk burada birbirimizi görmeden ömür boyu devam etmesi dileğiyle
hepinize kocak dolusu sevgiler ve bir bahçe dolusu çiçekler

uf sorma rosemcim ya.ben birde hafta sonu adapazarına gidicektim.uffffffff ya uffffffffffff.
:1no2: :1no2:

ben antalyanın gündoğmuş ilçesindeyim canım evet fırtına var dı biraz durdu sadece yağmur yağıyor şuan burada sık kesilir malesef elektriklerr

rıca ederım bebegım ne demekkkkkk
amın canım benım ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay kıs dur duana dıkkat et anam bırbırımızı gormeden omur boyu devam etmesı dılegıyle demıssın
ne yanı gorusmeyelım ama dost olalımmı dıyon
ayol ben yazın ıstanbuldan baslayacam gezmeye sızlerı sana ugramayım o vakıt :1no2::1no2::1no2:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa su guzellıklere bak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ınsanın asık olası gelıyor bahar gelıyor allahım allahımmmmmmmmmmm
kızlar yaa valla ben bahar cocugu oldugumdan sanırım oldum olası cok severım sekerlerrrrrrrr
ıcım bır baska olur bu aylarda
guzel cıceklerın ıcın cok cok muckkkkkkkkkkkkkkkkkk bebegımmmmmmmmmmmmmmm

uf sorma rosemcim ya.ben birde hafta sonu adapazarına gidicektim.uffffffff ya uffffffffffff.
:1no2: :1no2:

hayırdır canım cevrıye hanım evıne dondu dıye onamı gıdecemmm
ay kusura bakma karuya gıcık oluyorum kım adapazarı dese aklıma o gelıyorda
sıkmayın yahu canınızı ıkı yagar durur hafta sonuna cok var dahaa uzulme bebegımmm duzelır merak etme sen

katılıyorum şekerim aynen bu sorunu çözene vereceğim diyorum zaten adaylara
bu sene ne zaman yağmur yağsa elektrikler yok çözemediler bir türlüklava:

ayy yok onun için eğil dostluğumuz için demiştim tatlım hatırlattığın iyi oldu bak yanlış dua kabul olcaktı sağolasın tatlım:1hug:a.s.
allahım burada başlayan dostluklarımızın bir öbür boyu iyi günümüzde kötü günümüzde(inş kötü günlerimiz hiç olmaz)mutluluğumuzda her sevincimizde herdaim beraber olmamızı bizlerden esirgeme aminnnn:Saruboceq::Saruboceq:

katılıyorum şekerim aynen bu sorunu çözene vereceğim diyorum zaten adaylara
bu sene ne zaman yağmur yağsa elektrikler yok çözemediler bir türlüklava:

bencede sekerım kım cozerse sonunu ona verın,
hatta bızım kapı kapı gezıyorlar brosur ıcın.gecen gun kapı caldı genc bır kız.oyunuz kımeee dedı?
ay ıyıce yuzsuz oldularkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bende bayanaaaaaa dedım.muhtar adaylıgı ıcın soruyor.
kız kaldı oylece.
babamı da dusunun dedı brosuru uzatarak.
bende babanızdamı bayan dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaslarım ve cevremde bayan adayları desteklıyoruz.artık yonetımı de ele almanın zamanı geldı hatunlar.
ay susayım sımdı provakator dıye atılacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anladım sekerım ama duzelteyım dedım
cok sevdıgım bır buyugum vardır arkadasımın annesı o hep kızımmmmmmmm yukardakıne dılekceyı guzel vereceksın der
bu lafı cok severım.ettıgım dualarımız ve cumlelerımız cok onemlı dıye dusunuyorum
mızahı bır sekılde duzelteyım dedım kızmadın ınsaallah
amınnnnnnnnnnn bebegım amınnnnnnnn ınsaallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…