- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.801
sagolun canlarım benım benım ıcınde sızler aynısınız sekerler
hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum ınsana huzur mutluluk verıyorsunuz
rabbım sızlere hayatta herseyın en guzelını nasıp etsın ınsaallahhhhhhhhh
kızlar bu arada bır dua ogrendım bakın deneyenler oldugunu soyluyorlar.
once abdest alıp ıkı rekat namaz kılıyorsun sonra duanı edıp kuranı kerımı elınıze alıyor ve her sayfasını la ılale ıllallah dıye cevırıyorsunuz dılegınız gerceklestıkden sonra terste muhammeden resulullah dıyerek sayfaları tersten cevırıyorsunuz.
bır sıteden buldum ve yapanların dıleklerının kabul oldugunu yazmıslar.
bende bır anlamı bır etkısı oldugunu dusunuyorum.netıcede kutsal kıtabımız ve allahımızın peygamberımızın adını zıkredıyoruz.
ıstegı olan dılegı olan arkadaslarıma duyrulur
hanımlar ben pazara gidecem.hava biraz duruldu gibi
sonra görüşürüz canlarım
öpüldünüza.s.a.s.a.s.
amin canim amin benide seviyonmu uyyhhh
tünaydın şekerler nasılsınız elekrtik kesintisi yüzünden giremiyorum akşamdan bu yana
nasılsınız sayfaları okuyamadım henüz hepinizi çok öpüyorum tekrar gitmeden elektrik sizlerle selamlaşayım dedim
tünaydın şekerler nasılsınız elekrtik kesintisi yüzünden giremiyorum akşamdan bu yana
nasılsınız sayfaları okuyamadım henüz hepinizi çok öpüyorum tekrar gitmeden elektrik sizlerle selamlaşayım dedim
bizde seni çok seviyoruz miniğim.iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım
ŞenizŞeniz a.s.a.s.
kamiece ciğim bende diyorum nerde bu neden elektrikler kesiliyo gene sizin orada fırtınamı var sen Ant. nersesindesin şekerim
kız ebruşş burada da kar başladı anam şimdilik sulu ama netcez kız nasıl getcez eve trafik felç olur artık:sm_confused:
kamiece ciğim bende diyorum nerde bu neden elektrikler kesiliyo gene sizin orada fırtınamı var sen Ant. nersesindesin şekerim
kız ebruşş burada da kar başladı anam şimdilik sulu ama netcez kız nasıl getcez eve trafik felç olur artık:sm_confused:
ben antalyanın gündoğmuş ilçesindeyim canım evet fırtına var dı biraz durdu sadece yağmur yağıyor şuan burada sık kesilir malesef elektriklerrkamiece ciğim bende diyorum nerde bu neden elektrikler kesiliyo gene sizin orada fırtınamı var sen Ant. nersesindesin şekerim
minik kuşlarım paylaşımın için sağol canım ya bu yazı aslında bizim dostluklarımızı anlatır gibi buradaki ne güzel dostluklar kuruk burada birbirimizi görmeden ömür boyu devam etmesi dileğiyle
hepinize kocak dolusu sevgiler ve bir bahçe dolusu çiçekler
uf sorma rosemcim ya.ben birde hafta sonu adapazarına gidicektim.uffffffff ya uffffffffffff.
:1no2: :1no2:
katılıyorum şekerim aynen bu sorunu çözene vereceğim diyorum zaten adaylarauyyy sevmen ne demek bayılıyom sana bebegımmmmm bayılıyommmmmmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
gonlu genıs karuyumdur ben hepıcıgınızı sıgdırırım sen merak etme:roflol::roflol::roflol:
kosun anacıgınızın kollarınaaaa yafrularımmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
tunaydın bebegım yaaaaaaa
aaaaaaaaa ne bu ne bıcım kesıntıymıs senı bızden ayırmısssss
beledıye secım arıfesınde boyle bır skandala nasıl ızın verır aaaaaa oy moy yok anam tamammıııııklava: klava: klava: klava:
ayy yok onun için eğil dostluğumuz için demiştim tatlım hatırlattığın iyi oldu bak yanlış dua kabul olcaktı sağolasın tatlım:1hug:a.s.rıca ederım bebegım ne demekkkkkk
amın canım benım ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay kıs dur duana dıkkat et anam bırbırımızı gormeden omur boyu devam etmesı dılegıyle demıssın
ne yanı gorusmeyelım ama dost olalımmı dıyon
ayol ben yazın ıstanbuldan baslayacam gezmeye sızlerı sana ugramayım o vakıt :1no2::1no2::1no2:
hayırdır canım cevrıye hanım evıne dondu dıye onamı gıdecemmm
ay kusura bakma karuya gıcık oluyorum kım adapazarı dese aklıma o gelıyorda
sıkmayın yahu canınızı ıkı yagar durur hafta sonuna cok var dahaa uzulme bebegımmm duzelır merak etme sen
katılıyorum şekerim aynen bu sorunu çözene vereceğim diyorum zaten adaylara
bu sene ne zaman yağmur yağsa elektrikler yok çözemediler bir türlüklava:
ayy yok onun için eğil dostluğumuz için demiştim tatlım hatırlattığın iyi oldu bak yanlış dua kabul olcaktı sağolasın tatlım:1hug:a.s.
allahım burada başlayan dostluklarımızın bir öbür boyu iyi günümüzde kötü günümüzde(inş kötü günlerimiz hiç olmaz)mutluluğumuzda her sevincimizde herdaim beraber olmamızı bizlerden esirgeme aminnnn:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?