Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kız niye kovalım.bak ne güzel sohbet ediyoruz.aslında bende derslere bakıyorum ama minikcim ya şu temel bilgi teknoloji dersine sinir oldu he.

geldim bende hemen kostum size sekerler
az dinleneyim yemegime baslica
iki lafin belini kiralim hadinnnn bakalim

minigim burdasin haaaaaa kiz gitmiyon bakiyomda bu aralar bize dayanamiyon demi dersten daha iyiyizdir haaaaa

kız niye kovalım.bak ne güzel sohbet ediyoruz.aslında bende derslere bakıyorum ama minikcim ya şu temel bilgi teknoloji dersine sinir oldu he.

calıs canım calıs bende test cozuyorum
ben o dersten muafım bebegım
yenıler alıyor onu ben eskı ogrencıyım ya benım yok o ders
davranıslardan da gecmıstım sadece 5 dersten sorumluyum

oh ne güzel miniğim ya.çok sinir bir ders.şimdi ona bakıyorum birazda hepi teknoloji üstüne.uffffffmirmirmirmir
kıyamam ben sana rosemm.ne istiyor canım benim.söyle bakem kısgardaş.

haydi yapta yiyelim cokacimcoook cokacimcoook

tembell seniii senden bişey beklediğim yok zaten bak ebrummmaa bakta örnek alll.
canım gel donut söyledik benimkilerle yicez çaypartisi bizde gel yavriiiimmuuuu

bayılırım geliyorum hayatım.şöyle yanına birde kahveeeeeeee.
oh deymeyin keyfimize cokacimcoook cokacimcoook

oh ne güzel miniğim ya.çok sinir bir ders.şimdi ona bakıyorum birazda hepi teknoloji üstüne.uffffffmirmirmirmir
kıyamam ben sana rosemm.ne istiyor canım benim.söyle bakem kısgardaş.

senmi yapacan yani kiz senin yaptigini yersek kesin zehirleniriz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

slm şekerler ben geldim napıyorsunuz bakalım
rosem ya tatlımı edin asla dayanamam benimde krizim tutuyor şu günlerde evde toz şeker klmaıştı giip almaya üşendim eşim alsın diye bekliyorum gelsin yapayım tatlı size bir tatlı
alayımdesem burada tatlıcı yok acaba ben mi açsam bir tatlıcı ne dersiniz
aman kalsın hepsini ben yemeğe kalkarım obez olurum sonra allah korusun:))))))9

gel kardişşş gel bizde hazırrrr:içelim:kahvede var
nuk nukum da gelsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…